עבור לתוכן

100% ראשון שלי: רמקול

Featured Replies

פורסם

תגובות בונות בבקשה להתחשב בזה שזה הראשון שלי

3za7ck8.jpg

פורסם
  • מחבר

למה לא מגיבים

פורסם

למה לא מגיבים

אתה בטוח שאתה רוצה? :-\

פורסם

:P

בכל מקרה, קרא את חוקי הפורום.

לגבי הרמקול - יש לך עוד הרבה מאוד ללמוד. פוטושופ היא לא התוכנה האידאלית בשביל עיצוב ב3D. שקול לעבור לתוכנה יעודית.

פורסם

איך שלי ? לקח לי הרבה זמן... ולא עשיתי את זה בפוטושופ !!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עזבו יש פה חבורה של מתנשאים שחושבים שהם מבינים הכל יש אנשים שעושים 100% בפוטושפ ב 3D דברים מדהימים וההוא ששאל אם אני באמת רוצה אם יש לו מה להגיד שיגיד כל עוד אלו תגובות בונות שיגיד ככה אני ידע מה לשפר

פורסם

אני לא מקצוען אבל אני גם כן חובב של פוטושופ אבל בכל זאות אני ינסה לעזור.

תראה אם אתה רוצה לגרום לרמקול להראות יותר אמיתי השתמש בגרידיאנט טול GRIDIANT TOOL (לא בטוח שכתבתי נכון) ואז תוכל לשחק עם האור והצל יותר...

הקו המפריד בן החלק העליון, הצד שמאל והצד הקידמי הוא בולט מידי נסה לעשות אותו יותר דק...

אני מביא לך פה דוגמה של קוביה שעשיתי לאיזה עבודה בבית ספר (לא משהו רציני) אבל שים לב לצל שעשיתי (הוא לא מושלם) אבל אתה מבין את הרעיון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

עזבו יש פה חבורה של מתנשאים שחושבים שהם מבינים הכל יש אנשים שעושים 100% בפוטושפ ב 3D דברים מדהימים וההוא ששאל אם אני באמת רוצה אם יש לו מה להגיד שיגיד כל עוד אלו תגובות בונות שיגיד ככה אני ידע מה לשפר

אז ככה -

1. הפרספקיבה שלך לא בסדר. המקצוע (ה"קו") האנכי האחורי יותר קצת מהקדמי (שזה בסדר), אבל כל הקוים האנכיים הם באותו אורך.

בפרספקטיבה כזו, שלושת הקוים שמחברים בין המישור הקדמי של הרמקול לאחורי צריכים להיפגש בנקודה דמיונית.

בנוסף - אם מדובר בפרספקטיבה, ורואים את החזית בתור מלבן, לא אמורים לראות בכלל את שאר הרמקול.

אם רואים את שאר הרמקול, החזית אמורה להיראות כמו סוג של טרפז (קצת דומה למקבילית, אבל לא בדיוק).

2. הגבולות של עצמים הם לעיתים רחוקות בצבע אחר. לא נראה שהמקצועות (ה"קוים") של הרמקול אמורים להיות בצבע אחר.

3. יש Aliasing די כבד במקצוע הימני התחתון של הרמקול, וגם בשמאלי העליון. אם אני צריך לנחש, זה בגלל שציירת אותו, ואז צבעת עם flood fill במקום לצייר אותו על layer נפרד, ואז לצבוע מאחוריו, או לפחות עם flood fill עם tolerance קצת יותר גבוה.

4. אין קשר בין ההצללה של הרמקול לקוי המתאר. החלק הכהה 'פולש' גם למשטחים אחרים.

5. אם כבר אתה מתחיל לעשות הצללה - אז רצוי שתעשה גם את הצל של האובייקט עצמו.

הצללה זה נושא בפני עצמו, וצריך לעשות אותה לכל משטח בנפרד (או לפחות לכל זוית של משטח).

6. אם אני מבין נכון, העיגולים החיצוניים על הרמקולים אמורים להיות ממתכת. הגרדיינט שאתה אמור לראות יהיה בדר"כ הרבה יותר חד, בדר"כ גם באלכסון (תלוי בזוית הצפייה ומקור האור). בנוסף, על החלק הפנימי של העיגולים הברק יכול להשתנות בנפרד (הזוית משתנה שם).

7. העיגולים הלבנים הגדולים שבתוכם לא אומרים לי כלום. אין לי מושג מה הם, והגרדיינט שם לא עוזר להבין.

8. כנ"ל העיגולים השחורים שבתוכם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אני ינסה לשפר או בעצם לעשות אחד חדש וזהו

פורסם

אז ככה -

1. הפרספקיבה שלך לא בסדר. המקצוע (ה"קו") האנכי האחורי יותר קצת מהקדמי (שזה בסדר), אבל כל הקוים האנכיים הם באותו אורך.

אם כבר נכנסים לעומק..זה אמור להיות אקסונומטריה(או שמה איזומטריה...לא זוכר בדיוק בכל מקרה=)לא פרספקטיבה,

ת'אמת? העבודה איומה

כדי להמחיש תלת מימד תקרא טיפה חומר על בנושא

+

חומר על שילוב צבעים

+

תאורה

אם אתה רוצה ביקורות אמיתיות הגעת למקום הנכון.

בהצלחה

פורסם

אחי, אנחנו לא מנסים להראות שאנחנו יותר טובים ואתה יותר גרוע

פשוט אתה צריך יותר להשקיע, תנסה לשפר.. יפה מאוד שאתה מנסה

אבל תיקח עוד זמן ותשפר...

פורסם

אם כבר נכנסים לעומק..זה אמור להיות אקסונומטריה(או שמה איזומטריה...לא זוכר בדיוק בכל מקרה=)לא פרספקטיבה,

המקום היחידי שבו משתמשים באיזומטריה זה שרטוט טכני. (איזומטריה נקראת גם הטלה אורת'וגרפית)

בכל שאר השימושים משתמשים בפרספקטיבה.

פורסם

תראה גם זאת התחלה ובעיקר עם עיצוב גרפי אתה תתאמן תלמד איך לתקן מהביקורות שמביאים לך עם הזמן תשתפר

בהצלחה

פורסם

המקום היחידי שבו משתמשים באיזומטריה זה שרטוט טכני. (איזומטריה נקראת גם הטלה אורת'וגרפית)

בכל שאר השימושים משתמשים בפרספקטיבה.

בכל מקרה

בגלל שרואים שהכוונה היא 30/60 מעלות זו לא פרספקטיבה

וזה לא נכון שרק בשרטוט טכני משתמשים בנ"ל

ברוב התוכנות יש מבט אקסונומטרי מובנה.

פורסם

אני לא יודע מה אתה רואה, אבל זה לא פרספקטיבה נכונה מהסיבות שהסברתי קודם, וגם לא אורתורגרפיה נכונה (גם את זה הסברתי).

אני לא יודע אם BMN התכוון לעשות אחד או השני, או אם הוא בכלל היה מודע להבדלים.

בכל מה שנוגע לציור או הדמייה ריאליסטיים (או צילום, אגב) משתמשים בפרספקטיבה (בצילום פשוט אין ברירה).

בתוכנות מידול תלת-מימדי משתמשים (לפעמים) באורתוגרפיות כי שם כל שני קוים שהם באותו אורך תלת-מימדי, הם גם באותו אורך על המסך. אבל משתמשים בזה רק במהלך המידול, ולא לתוצאה הסופית (אלא אם המטרה היא תרשים טכני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים