פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים שלום אנשים אחרי שימים ולילות הלכתי מכות עם המחשב הצלחתי להתקין את הAC7שאלה קטנה לי אליכם שמתי לב שלמרות שהוא סוף סוף יושב טוב הוא עדין טיפה גבוהה ולא ממש ממש צמוד למעבדיש לי מעבד פרסקוט 3 2 מגהלפני כן טמ"פ התחלתיות שלי היו 55 ומעלהעכשיו זה מתחיל בין 50 ל 55האם זה הגיוני שהוריד רק 5 מעלות??? בזמן מנוחה???או שאולי צריך לחכות כמה ימים שהמשחה תתפוס טוב יותר??בתודה אמיר
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים שלום אנשים אחרי שימים ולילות הלכתי מכות עם המחשב הצלחתי להתקין את הAC7שאלה קטנה לי אליכם שמתי לב שלמרות שהוא סוף סוף יושב טוב הוא עדין טיפה גבוהה ולא ממש ממש צמוד למעבדיש לי מעבד פרסקוט 3 2 מגהלפני כן טמ"פ התחלתיות שלי היו 55 ומעלהעכשיו זה מתחיל בין 50 ל 55האם זה הגיוני שהוריד רק 5 מעלות??? בזמן מנוחה???או שאולי צריך לחכות כמה ימים שהמשחה תתפוס טוב יותר??בתודה אמיראם הוא לא צמוד למעבד אז המצב שלך לא טוב...ותבדוק כמה הקירור הוריד במאמץ...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר איך הדרך הכי טובה לבדוק במאמץ???ואגב למה המאורר בEVEREST אני רואה שהוא עובד על 1000 סלד בערךאין דרך לשים אותו תמיד על הכי חזק?בלוח אם אין לי אפשרות כזאת יש לי אפשרות של להפעיל או להפסיק
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים איך הדרך הכי טובה לבדוק במאמץ???ואגב למה המאורר בEVEREST אני רואה שהוא עובד על 1000 סלד בערךאין דרך לשים אותו תמיד על הכי חזק?בלוח אם אין לי אפשרות כזאת יש לי אפשרות של להפעיל או להפסיקאתה בטוח? כי הקירור תומך PWM, הכוונה שאפשר לשנות לו את המהירות ידנית דרך הביוס, אם לא הולך, תנסה דרך SPEED FAN...תבדוק עם ORTHOS מאמץ.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר תיראה על הקופסא רשום לי new pwn fan controlאבל מזה אומר שאמור להתווסף לי משהו בביוס???ואם כן איפה זה מתווסף בד"כואגב איפה אפשר להוריד את התוכנה orthos?[br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 20:31:11אחי הורדתי את התוכנה לבדיקת המאמץוגם בזמן מאמץ הטמ"פ בין 50 ל 55 ויש לי מעבד פרסקוט 3GHZוהמאורר נשאר ב 1200 סלד פחות או יותר גם אם SPEED FANאני לא מצליח לעלות או לשנות את המהירות שלו איך זה יתכן???רשום לי שיש לו pwm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.