עבור לתוכן

ספקית NETVISION

Featured Replies

פורסם

שלום

היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB.

הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני

השאלה ככה

האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת???

בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :bash: :bash: :-[ :-[ :-[

פורסם

והקשר לתמיכה טכנית הוא...?

בכל מקרה אני עם 012 ואני לא מגיע לעשירית מההורדה שלך לכן אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

אם זה לא מתאים לפה תעבירו לאן שניראה לכם

שככתי לציין שהוא אמר לי שאני צריך לשלם ש''ח150 לחודש או שהוא מנתק אותי

פורסם

ב012 לא מגבילים הורדה (אני בכבלים אולי זה אחרת בADSL)

פורסם

מה זה השטויות האלה!? ז"א הוא אמר לך:"אם אתה רוצה להישאר תשלם לי 150 שקל כל חודש"? שמע זאת ממש חוצפה!

טוב אבל אני לא אתפלא בכלל כי זה ידוע של- NETVISION יש את הניתוב הכי מסריח בארץ כי הם קמצנים, הם לא עושים ולא ניראה לי שישעו כלום ע"מ לשפר את רוחב הפס שלהם.

פורסם

נו מה הבעיה תעבור לספק אחר (לא חסרים כאלו ברוך השם).

אגב כמה אתה משלם להם?

פורסם

לפי דעתי מתחו אותך כי אם אני לא טועה לנציג שירות של תמיכה טכנית אסור לגבות ממך כסף על דברים כאלה,

במיוחד שכל השיחות שלהם מוקלטות אז הוא יחשוב טוב טוב לפני שיקח ממך כסף.

אני חושב שעובדים עליך, תתקשר לNETVISION ותברר מתי התקשרו אליך ומה אמרו לך

פורסם

גם לי התקשרו לפני איזה שנה באותה הטענה שאני מוריד מלא ותופס לך את הרוחב פס..

בתגובה אמרתי להם שהם חיברו אותי הם לא הזכירו בשום תנאי כמה מותר לי להוריד וכמה לא , הם טענו בתגובה שזה כן מופיע בחוזה ואמרו שיחזרו אליי אבל עד היום לא חזרו..

לא נראה לי שהם רוצים באמת להתחיל את המלחמה הזאת.. זה ממש לשבור את הענף שהם יושבים עליו..

פורסם

זאת הסיבה ששלחתי אותם לכל הרוחות! עברתי לזהב.

פורסם

גם לי התקשרו לפני איזה שנה באותה הטענה שאני מוריד מלא ותופס לך את הרוחב פס..

בתגובה אמרתי להם שהם חיברו אותי הם לא הזכירו בשום תנאי כמה מותר לי להוריד וכמה לא , הם טענו בתגובה שזה כן מופיע בחוזה ואמרו שיחזרו אליי אבל עד היום לא חזרו..

לא נראה לי שהם רוצים באמת להתחיל את המלחמה הזאת.. זה ממש לשבור את הענף שהם יושבים עליו..

הענף הזה, שהוא שוק הביתי של התקשורת המהירה הוא ענף שהם לא מרוויחים עליו, אולי הם מכסים עלויות... כשמגיע לקוח שאונס להם את הקו זה בהחלט גורם להם להפסדים.

פורסם
  • מחבר

סליחה שלא הייתי פה כמה זמן פשוט הם... ניתקו אותי חחח קיצר אני מחובר לבזק עכשיו 3 מגה כמו שהיה לי קודם ואני משלם 63 ש''ח ניראה לי ובלי הגבלת הורדה :kopfpatsch:

למי ששאל כמה שילמתי לנטויז'יון אני חושב של 50 ומשו ש''ח

זה ניראה לי ממש כמו יריה ברגל מה שהם עושים . לא תגידו הם החברה היחידה בארץ יש תחרות של ממש בעניין של הפס הרחב והם לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד לקוחות.

פורסם

מסתבר שהם יכולים להפסיד לקוחות.... הם בטח עשו חישוב שעדיף להם שאחוז מסויים מהגולשים הכבדים ממש (שגם ככה הם אחוז קטן מהגולשים) יעזבו אותם וככה ינצלו פחות את רוחב הפס שלהם.

פורסם

^^^

הם יורים לעצמם ברגליים.

פורסם

בגלל זה אני עם בזק ואין לי טענות, לא בשביל משהו אני מוריד המון ואף פעם לא רמזו לי על זה

לכן ספקים לא חסר,תעיף אותם לאלף רוחות...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני עם בזק ואין לי טענות, לא בשביל משהו אני מוריד המון ואף פעם לא רמזו לי על זה

לכן ספקים לא חסר,תעיף אותם לאלף רוחות...

כך עשיתי

:yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים