עבור לתוכן

כל מי שהתאכזב מ-SupremeCommander *כנסו*!!!

Featured Replies

פורסם

למה אתה יורד עליו? סביר להניח שהוא יודע לשחק במשחק הזה טוב יותר ממני וממך נכון לעכשיו, אם יש לו את המשחק המלא.

חוץ מזה מדובר בקמפיין של UEF. יכול להיות שדברים מתנהלים שם קצת אחרת.

הוא גם לא אמר שלוקח לו זמן לבנות יחידות, נראה לי שהוא התכוון שלוקח זמן לבנות מוקדי כוח רציניים שמהווים את המפתח לנצח במערכה.

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תתממו, שיחקתם בדמו, גם עם 4-5 מפעלים מכל סוג שמוקפים באנרגיה לוקח פול זמן ליצור צבא ששווה משהו, רק כדי שהוא ימחק שניה אחרי זה

פורסם

אני לא רואה מה הקשר לזה שיש לו את המשחק המלא לזה שהוא משחק יותר טוב ממני...

הוא אומר שלוקח יותר מידי זמן לייצר יחידות... אולי את הנסיוניות כן אבל יחידות רגילות עד TECH 3 לא אמורה להיות בעיה רצינית לעשות 1 ב10 שניות... (מקסימום שמים עוד אנג'נירס עליו)

פורסם

אל תתממו, שיחקתם בדמו, גם עם 4-5 מפעלים מכל סוג שמוקפים באנרגיה לוקח פול זמן ליצור צבא ששווה משהו, רק כדי שהוא ימחק שניה אחרי זה

בוא נאמר שבאמת צריך המון סבלנות כדי למנוע מצבא קטן שבנית להישחט תוך שניות, צריך תכנון די רציני ועבודה איטית של תקיפה כדי לשמור עליו (והרבה מודיעין על היעד שאתה הולך לתקוף)

פורסם

תראה, אופן המשחק שלי הוא לא לצאת לסתם מתקפות גישושים שבהן אין לי שום סיכוי אלא בניית בסיס ענקי בעל הגנות חזקות ובו בזמן בניית כוח משימה גדול מאוד ואסטרטגי שמורכב ממגוון גדול של יחידות שנותנות מענה לכל איום אפשרי בשדה הקרב.

עכשיו אתה יכול להסכים איתי שדבר כזה הוא לא עניין של דקות בודדות, מה גם שאני מעדיף להתפתח לרמות טכנולוגיה יותר גבוהות דבר שגם הוא לוקח זמן(וזה ממש מעצבן שכל מפעל צריך לעשות את זה בנפרד).

פורסם

אני חושב שהכי מטריד לי שלא הייתי צריך צבא כל כך גדול אם היה קצת יותר קל לשלוט על היחידות. נראה כאילו האויב מצליח להסב לי אבדות ביחסים הרבה יותר גדולים ממה שאני מצליח

פורסם

לא יודע מה איתכם אני שולט עליהם מצויין...

מחלק אותם לקבוצות והרבה יותר נוח לעבוד ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים