עבור לתוכן

כל מי שהתאכזב מ-SupremeCommander *כנסו*!!!

Featured Replies

פורסם

אוקיי, WarMachine מאחר ושמת את הידיים שלך כבר על המשחק, עליך מוטלת האחריות לכתוב ביקורת לפני GameSpot ו IGN!! :)

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי גם בCOH וגם בSUPCOM בדמו... בשניהם אני יכול לשלוט על הדמויות באותה קלות...

גם המצלמה בשניהם טובה של SUPCOM קצת יותר

פורסם

כן אבל כרגע מעצבן העניין במצלמה של SupCom שאחרי שאתה מסובב אותה עם העכבר היא מיד קופצת בחזרה למצב ה"רגיל". אני מקווה שיוציאו מהר מוד שמונע את זה.

פורסם

יש לו קליינט קוסמי של ביטורנט....

-----

אני לא יודע למה אתה אומרים שSUPCOM לא ייחודי... איפה עוד מהירות הבנייה משתנה לפי כמות החשמל והחומר שאתה משיגים?

איפה עוד יכלתם להאיץ את הבנייה במקום אחד עם הבנאי הראשי שלכם?

+

כל אלה שאמרו שהמפות משעממות... תראו כמה תמונות מגיימספוט... ותראו את היחידות הנסיוניות אתם לא טעמתם אפילו לא עשירית מהמשחק בדמו...

בTA לפני אחד עשרה שנה לערך. התקדמנו מאז ויחידות שרצות אל האויב נעמדות מולו ונשחטות בשמחה כבר לא עושות לי את זה מאז רד אלרט 2

אבל יותר ספצפי, לSC (חייבים למצוא קיצור יעיל יותר, המשחק הזה לא יכול לחלוק את אותו קיצרו כמו סטאר קראפט) אין אווירה. הגרפיקה חסרת נשמה. פשוט אין לו את ה-דבר שמבדיל משחק סביר לטוב למעולה

פורסם

בTA לפני אחד עשרה שנה לערך. התקדמנו מאז ויחידות שרצות אל האויב נעמדות מולו ונשחטות בשמחה כבר לא עושות לי את זה מאז רד אלרט 2

אבל יותר ספצפי, לSC (חייבים למצוא קיצור יעיל יותר, המשחק הזה לא יכול לחלוק את אותו קיצרו כמו סטאר קראפט) אין אווירה. הגרפיקה חסרת נשמה. פשוט אין לו את ה-דבר שמבדיל משחק סביר לטוב למעולה

זה אמור להיות כוכב הרוס... חוסר נשמה מתאים פה

+תראה את התמונות בגיימספוט

פורסם

לא לא לא. פולאוט היה על כוכב הרוס והוא היה מפוצץ בנשמה. פה זה גרפיקה נוצצת חסרת השראה...

פורסם

כי שיחקתי במשחק.

פורסם

גם אני שיחקתי במשחק..(דמו)

אתה צריך להתבסס על המוצר המוגמר...או אפילו על תמונות ממנו וסרטונים...

פורסם

תמונות וסירטונים לא שוים כלום

לא שיחקתי באף משחק שלא אהבתי את הדמו אבל אהבתי את המלא

פורסם

לא שיחקת במספיק משחקים

פורסם

לדעתי הבעיה הכי גדולה במשחק היא שעד שמגיעים לשיא בכל מפה יכולים לשחק כמה שעות ובונים את הכוח לאט לאט (יותר מדי לאט) והכל סטטי מדי ואיטי מדי וזה פשוט מעייף ומייגע, אולי אפשר לתלות את האשם בכך שהמפות במשחק פשוט עצומות כל כך באופן שמאפשר לפזר עליהן משהו כמו 8 בסיסים ענקיים בקלות ועדין לא יהיו התנגשויות בין הכוחות השונים, בסופו של דבר כאשר מגיעים לרגעי ההכרעה בכל שלב אז יש הרגשת סיפוק אבל כמו שאומרים מעט מדי מאוחר מדי.

פורסם

אתה בטוח שאתה יודע לשחק?

פורסם

לא אני לא בטוח, לפי הסרטונים קבעתי את זה.

נו באמת... ::)

פורסם

אז למה לעזאזל לוקח לך כל כך הרבה זמן לבנות יחידות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים