פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים קרה לי עם 3 חנויות:הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר".השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל.השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman.מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מן הסתם הם מרוויחים יותר על מעבד לא בקופסא. זה שהם רוצים למכור לא בקופסא זה סביר, זה שהם מתחמנים/מתחכמים/מיתממים זה בלתי נסבל, אל תקנה אצלם.קבל חנות שלא תשחק איתך משחקים (ת"א)http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=E6300&cart=117131446526751〈=heb
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר האמת חשבתי שמעבר למידת היושר של כל אחד, ייתכן שקיימות סיבות כגון מחסור באספקה וכיו"ב.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני קניתי מפלונטר TRAY והביאו לי BOX פרקו את המאוורר ונתנו לי אותו ביד אבל.... המדבקה כמה זמן לקח לי לגרד אותה :
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מבחינה משפטית אף אחד לא יידע אותי בנושא ומיכוון שזה מנוגד להוראות יצרן אף אחד לא יכול לטעון שזה common senseבוא נקווה שלא נגיע לשם כמובן זה לא המלצה לפה או לשם - עדיף להיות חכם מצודקובכל מקרה זה כבר done למי שמעוניין בדיון על נושא המדבקות שיעשה חיפוש - לא חסר
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני מקווה שלא תצטרך להשתמש באחריותואם תצטרך אז אני מקווה שהיא תעמוד לרשותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.