עבור לתוכן

בעיה בהרצת אתר באמצעות תוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא.

זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי.

אז ככה:

אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch.

כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגרסה החדשה. לאחר שהאתר עולה, אני לוחץ על Install Now.

עכשיו מתחיל החלק המצחיק: אחרי הלחיצה על Install Now שוב מופיעה ההודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל את תוכנת ActiveX. מה לעשות... לוחצים OK. מה קורה הלאה? שוב מופיעה ההתראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר.

אז הבנתם מה קורה כאן? על מנת להתקין גרסה מתקדמת של Shockwave אני צריך גרסה מתקדמת של Shockwave. אם אתם שואלים אותי, אני לא הבנתי.

בקיצור אני אובד עצות. בעבר אפילו ניצלתי הזדמנות לפרמט את המחשב, בתקווה שאולי התוכנה תותקן באופן מסודר, אך זה לא עזר. יש לציין שבעבר, כאשר המשחק פעל (כן כן... הוא פעל פעם), עבדתי עם גרסת Windows רגילה (לא SP2 כמו עכשיו), ואני לא יודע אם זה קשור.

אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים