פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACKמי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת:1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות.3) ועוצמת ה- SUB
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר ואילו רמקולים באותו מחיר כמו ATP 3 ניתן למצוא אבל יותר טובים מהם ?ומה דעתכם על חב' Harman Kardon בהשוואה ל- Altec Lancing ?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני לא יודע אם יותר טובים אבל ככה קראתי בכמה מקומות שה-JBL Creature טובים מה-ATP3.בנוגע להארמן הם טובים יותר מהאלטק אבל לא שווים את המחיר שלהם בארץ.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר בנוגע להארמן הם טובים יותר מהאלטק האם הכוונה באותה רמת המחיר או באופן כללי ?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מבחינת המחיר של ההארמן בארץ הם בפני עצמם לא שווים את זה, אבל אם נשאיר את המחיר בצד לרגע אז כן הם טובים יותר מהאלטק לנסינג.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים האלטק נחשבת למערכת מעולה יחסית למחיר שלה, הרמקולים האלה באמת פצצות, ואתה תהנה מהם כל רגע. באשר לSB, אין לי שמץ, אבל הם לא נחשבים למציאה כמו הATP בכל הביקורות. אני קצת לא מעודכן, אבל אני בהחלט יכול להמליץ על הATP3 בכל יום. מה התקציב שלך? אולי תוכל לקנות משהו יותר משתלם לימינו עם קצת עזרה.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים מחבר בוא נתעלם מהעלות לרגע ונתייחס לרמקולים 2.1 JBL או HARMAN איזה עדיף ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.