עבור לתוכן

דבר ששמתי לב אליו- בוני מפרטים, העיפו מבט ;)

Featured Replies

פורסם

שטיות ? אתה יכל להסביר למה?

תראה לדוגמה ביום חמישי חבר אמר לי אני צריך מפרט....הלכתי למדור מפרטים ממלצים לקחתי מה שהוא רצה [6 עם מסך]

הוספתי/הסרתי כמה דברים האתמתי לו רכיבים ספציפים שהוא רצה.... וזהו.... לא פתחתי דיון ולא כלום.....

מה כן אני יודע לבנות מפרט...ככה שמישהו שלא יודע לא בטוח שיכל לעשות אתזה,אבל אצם זה שהוא שפותח נושא שיש בו כבר מפרט וצריך רק לשנות כמה דברים קטנים,זה עולם אחר....

יכל להיות שאני מדבר שטיות רק תגיד לי למה זה לא נכון.....?

פורסם

כי נתחיל מזה שכמו שאמרת רוב האנשים פשוט לא מבינים בחומרה ולא יודעים לשנות את הדברים הקטנים הללו לפי הצרכים שלהם

ומן הסתם יש תמיד יוצאים מהכלל (כמו אנשים שרוצים מפרט לכמה שימושים ביחד,או בסכומים גדולים יותר מהסכומים שקיימים ב"מפרטים מומלצים")

או אנשים שרוצים לקנות בחות מסויימת שאין לה את כל הרכיבים ולא יודעים מה להחליף במה..

פורסם

כי נתחיל מזה שכמו שאמרת רוב האנשים פשוט לא מבינים בחומרה ולא יודעים לשנות את הדברים הקטנים הללו לפי הצרכים שלהם

נכון אבל עדין אם הוא יפתח נושא שיש בו מםרט סביר אז במקסימום עמוד אפשר להגיעה למפרט הרצוי ולא צריך 3 עמודים....

ומן הסתם יש תמיד יוצאים מהכלל (כמו אנשים שרוצים מפרט לכמה שימושים ביחד,או בסכומים גדולים יותר מהסכומים שקיימים ב"מפרטים מומלצים")

או אנשים שרוצים לקנות בחות מסויימת שאין לה את כל הרכיבים ולא יודעים מה להחליף במה..

וכמה אנשים כאלה יש? אני מקסימום 50% מכל הפורום....

ואם אלה אין לי בעיה....[יחד עם זאת שאני חושב שגם שם נחספים יותר מידי]

פורסם

כשאנשים נוהגים לפתוח דיונים מיותרים זה לא אומר שהפורום בו הם נפתחים הוא מיותר.

פורסם

NeNi, אתה מדבר שטויות ואם היית חושב טיפה היית מבין הכל.

המדור "מפרטים מומלצים" באתר מתעדכן פעם ב... והוא מדבר על חלקים בכללי ולא מתייחס לחנות מסוימת וכו'.

ברגע שמישהו פותח דיון ומבקש מפרט, מרכיבים לו מפרט מחנות מסוימת עם המחיר הנכון, ז"א שזה המידע הכי נכון לגבי המפרט.

עוד משהו שחשוב לציין הוא שהמבקש יכול להתייעץ עם האנשים ולהחליט מה יתאים לו וכו'.

הפורום של מפרטי מחשב הוא בין הכי יעילים פה אם לא הכי יעיל. :xyxthumbs:

פורסם

הכי יעיל והכי פעיל..

מדי יום עוברים פה 2 עמודים מינימום.

זהו פורום שימושי ביותר.

פורסם

או שלא קראתם את כל התגובות שלי..[בדיון] או שאתם לא הבנתם אותם...או שלא יודע מה...אבל אני עדין בטוח שמפורום הזה יכל להיות שלא___ :

מדי יום עוברים פה 2 עמודים מינימום.

אני שימתי את דברי :-X

פורסם

או שלא קראתם את כל התגובות שלי..[בדיון] או שאתם לא הבנתם אותם...או שלא יודע מה...אבל אני עדין בטוח שמפורום הזה יכל להיות שלא___ :אני שימתי את דברי :-X

יותר נוח לאנשים להיכנס לפה ולדבר ולבקש עזרה ויעוץ, מאשר לקרוא מפרט ולהתלבט אם לקחת אותו או שלא

אני אישית לא הייתי משתמש במדור מפרטים מומלצים זאת דעה של בנאדם אחד או של שניים נכון שהוא למעשה מומחה בזה אם נתנו לו לנהל את המדור אבל אני הייתי מעדיף מעוד אנשים ביקורות על החלקים.

פורסם

ואם הייתה פשוט לוקח את המפרט ממדור מפרטים מומלצים ושם בהודעה שלך וכולם היו "אומרים מפרט מעולה :xyxthumbs:" תקח את הכרטיס GTS88 ותחליף מE64 ל E63 ויש לך מפרט מצוין" זה היה מספק אותך? כי זה מה שאני חושב שצריך לעשות... שבנאדם צריך לעשות משהו ולא סתם לרשום הודעה בלי להתעמץ קצת

פורסם

שלום לכולם,

סתם הרגשתי צורך להגיב,

אני צרכן די גדול של הפורומים פה ומפרטים בפרט למרות שאני אכן צרכן די פסיבי לצערי,

אבל הנקודה שלי היא שלמרות שיש לי ידע בתחום בודאי מעל רוב המשתמשים ה"פשוטים"

אני עדיין מוצא עניין ותועלת ללבן דברים עם אנשים שמבינים יותר ממני או אולי מבינים כמוני או פחות אבל יש להם

השקפה שונה על דברים שיכולה להאיר את עיני.

ולכן העובדה שאנשים פותחים לפעמים טרדים מיותרים או שאתה מוצא את הפורום מיותר ויש לך ידע מספיק,

לא בהכרך גורמת לפורום להיות מיותר.

ושיח בין אנשים בימינו זו עדיין דרך מצוינת להחליף דעות להישאר מעודכן וסתם לקבל עזרה ולתת עזרה.

שיהיה לכולם המשך יום קסום ומלא מפרטים :xyxthumbs:...

the Z-Guy

פורסם

neni... :o

איזה שטויות...

שמת לב במקרה שבזכרונות במפרטים מומלצים יש מלא חברות? כל זכרון של חברה המחיר שונה.. איך הוא ידע מה לקחת? חוץ מזה שבכלל לא מעודכן שם.

וגם כל בןאדם יש לו דרישות משלו ומפרטים מומלצים לא מכסים את כל הפינות.. זה אולי נותן אינדיקציה כלשהי אבל זה לא ממש יעיל כי בדוגרי זה לא חנות או משהו והמחירים לא מדויקים ולא תמיד מה שכתוב שם משתלם.

פורסם

גם אני חשבתי כמוך NENI, אבל מסתבר שהרבה מאוד אנשים עוברים במומלצים ומשתמשים בהם מבלי בכלל להכנס לפורום. כמובן, שהמחירים במומלצים אינם הזולים ביותר בשוק בד"כ, אלא ממוצעים ומשתדלים שלא לקדם חנויות ספציפיות. ברור שעדיף להכנס לפורום ולקבל יעוץ, אבל העובדות הן שהרבה לא עושים את זה.

בנוסף, בגדול המומלצים לא מתעדכנים תכופות, אלא רק כשיש שינויים מהותיים. הרי לא נכון ולא פרקטי לעדכן מחירים בכל פעם שחנות או שתיים החליטו להוזיל פריט מסויים. אני מעריך שהעדכון הבא יהיה כאשר יגיעו ה DX10 הזולים או לחילופין כשנראה ירידה מהותית במחירי הזכרונות במגוון רב של חנויות.

פורסם

וOMERN,

למה בדיוק תורמת התגובה שלך?

רבותי, הבא שיספים פה יחטוף.

כל ההודעות הלא רלוונטיות תמחקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים