פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים כאשר בנאדם נכנס לפורום ומבקש "בנו לי מפרט בתקציב X", כולל מסך לא כולל מסך זה לא משנה כרגע.אז בונים לו את המפרט בדיוק בתקציב שבו הוא ביקש, אבל לא מתחשבים בכך שרובנו, ואני מדגיש רובנו לא קונים את המחשב במזומן בתשלום אחד.ככה שהבנאדם בא לחנות ואומרים לו שהוא צריך להוסיף עוד 500-600 שקל בהתאם למס' התשלומים, זה לא נעים אם בכלל הוא מסכים.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים קשור לפורום מפרטים, ואוקי מה אתה רוצה אתה לא נכנס ישר לחנות, אתה קודם בודק באתר בעצמך
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים כמובן שפותחי הדיון שמבקשים שיבנו להם מפרטים צריכים להתחשב בזה, זה לא מובן מאליו?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים כלל מספר אחד 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים חוץ מזה אני לא יודע מה איתכם,אבל אני שילמתי במזומן 5.5K על המחשב שלי (או צ'ק או משהו בסגנון)ובכל מקרה יש לא מעט חנויות שלא לוקחים קרדיט על תשלומים.ומהצד השני,"נועה מחשבים" בתור דוגמא נותנות הנחה של 3% למשלמים במזומן - גם בזה אנחנו לא מתחשבים
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים דבר ששמתי לב אליו-מבקשי מפרטים העיפו מבט:יש בסטיקי מדריך,קראו אותו.ותסתכלו כבר במדור מפרטים ממלצים.....תאמת מפרטי מחשבים זה אחד הפורומים הכי מפגרים,חסרי ערך בפורום...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים חוץ מזה אני לא יודע מה איתכם,אבל אני שילמתי במזומן 5.5K על המחשב שלי (או צ'ק או משהו בסגנון)ובכל מקרה יש לא מעט חנויות שלא לוקחים קרדיט על תשלומים.ומהצד השני,"נועה מחשבים" בתור דוגמא נותנות הנחה של 3% למשלמים במזומן - גם בזה אנחנו לא מתחשביםהמון מקומות נותנים 3% הנחה לתשלום מזומן, אבל לא תמיד מציינים זאת באתר.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים טוב לדעת,אבל זו היתה רק דוגמא להראות שאנחנו לא מתחשבים במקרה והמחיר נמוך כתוצאה מתשלום במזומן כמו שאנחנו לא מתייחסים למחיר גבוה יותר כתוצאה מתשלומים וכו'
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים ותסתכלו כבר במדור מפרטים ממלצים.....תאמת מפרטי מחשבים זה אחד הפורומים הכי מפגרים,חסרי ערך בפורום...מדור מפרטים מומלצים זה מיותר.. יש את הפורום הזה ותאמין לי אף אחד לא קונה ממדור מפרטים מומלצים
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים הוא מיותר מגלל שיש מדור בישביל מפרט... אני אומר שצריך להיות הפורום הזה כי תמיד יש מקרים עם תנאים ספציפים.... אתה יודע מה לפחות שמי שפותח נושא ורצה מפרט שיקח את המפרט המדור וישאל אם הוא טוב+ תוספות מיוחדות שהוא רוצה לשנות..... כנס עכשיו לפורום תראה כל נושא יש אותו 3 פעמיים באותו עמוד...
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אה לפי מה שאתה אומר חצי מהפורומים כאן מיותרים..כל פורום שיש לו רשימה של כרטיסי מסך/מעבדים/ספקים (תלוי בפורום) שמומלצים בתקציב X ו-Y מיותר?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים נכון...באמת חצי מהפורום מיותר....אבל לא נורא שישאירו את החצי המיותר הזה אבל לפחות שהחצי הזה יקח את המוצר שהוא מחפש מהשטיק וישאל אם זה המוצר הכי מתאים לו.....דברים ספציפים שהוא צריך......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.