עבור לתוכן

דבר ששמתי לב אליו- בוני מפרטים, העיפו מבט ;)

Featured Replies

פורסם

כאשר בנאדם נכנס לפורום ומבקש "בנו לי מפרט בתקציב X", כולל מסך לא כולל מסך זה לא משנה כרגע.

אז בונים לו את המפרט בדיוק בתקציב שבו הוא ביקש, אבל לא מתחשבים בכך שרובנו, ואני מדגיש רובנו לא קונים את המחשב במזומן בתשלום אחד.

ככה שהבנאדם בא לחנות ואומרים לו שהוא צריך להוסיף עוד 500-600 שקל בהתאם למס' התשלומים, זה לא נעים אם בכלל הוא מסכים.

פורסם

קשור לפורום מפרטים,

ואוקי מה אתה רוצה :|

אתה לא נכנס ישר לחנות, אתה קודם בודק באתר בעצמך

פורסם

כמובן שפותחי הדיון שמבקשים שיבנו להם מפרטים צריכים להתחשב בזה, זה לא מובן מאליו?

פורסם

כלל מספר אחד ;)

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

פורסם

דבר ששמתי לב אליו-מבקשי מפרטים העיפו מבט:

יש בסטיקי מדריך,קראו אותו.

פורסם

חוץ מזה אני לא יודע מה איתכם,אבל אני שילמתי במזומן 5.5K על המחשב שלי (או צ'ק או משהו בסגנון)

ובכל מקרה יש לא מעט חנויות שלא לוקחים קרדיט על תשלומים.

ומהצד השני,"נועה מחשבים" בתור דוגמא נותנות הנחה של 3% למשלמים במזומן - גם בזה אנחנו לא מתחשבים

פורסם

דבר ששמתי לב אליו-מבקשי מפרטים העיפו מבט:

יש בסטיקי מדריך,קראו אותו.

ותסתכלו כבר במדור מפרטים ממלצים.....

תאמת מפרטי מחשבים זה אחד הפורומים הכי מפגרים,חסרי ערך בפורום...

פורסם

מפרטי מחשב זה הפורום הכי מפגר והכי מיותר? הבנתי...

פורסם

חוץ מזה אני לא יודע מה איתכם,אבל אני שילמתי במזומן 5.5K על המחשב שלי (או צ'ק או משהו בסגנון)

ובכל מקרה יש לא מעט חנויות שלא לוקחים קרדיט על תשלומים.

ומהצד השני,"נועה מחשבים" בתור דוגמא נותנות הנחה של 3% למשלמים במזומן - גם בזה אנחנו לא מתחשבים

המון מקומות נותנים 3% הנחה לתשלום מזומן, אבל לא תמיד מציינים זאת באתר.

פורסם

טוב לדעת,אבל זו היתה רק דוגמא להראות שאנחנו לא מתחשבים במקרה והמחיר נמוך כתוצאה מתשלום במזומן כמו שאנחנו לא מתייחסים למחיר גבוה יותר כתוצאה מתשלומים וכו'

פורסם

ותסתכלו כבר במדור מפרטים ממלצים.....

תאמת מפרטי מחשבים זה אחד הפורומים הכי מפגרים,חסרי ערך בפורום...

מדור מפרטים מומלצים זה מיותר.. יש את הפורום הזה ותאמין לי אף אחד לא קונה ממדור מפרטים מומלצים

פורסם

הוא מיותר מגלל שיש מדור בישביל מפרט... אני אומר שצריך להיות הפורום הזה כי תמיד יש מקרים עם תנאים ספציפים....

אתה יודע מה לפחות שמי שפותח נושא ורצה מפרט שיקח את המפרט המדור וישאל אם הוא טוב+ תוספות מיוחדות שהוא רוצה לשנות.....

כנס עכשיו לפורום תראה כל נושא יש אותו 3 פעמיים באותו עמוד...

:nixweiss:

פורסם

אה לפי מה שאתה אומר חצי מהפורומים כאן מיותרים..

כל פורום שיש לו רשימה של כרטיסי מסך/מעבדים/ספקים (תלוי בפורום) שמומלצים בתקציב X ו-Y מיותר?

פורסם

נכון...באמת חצי מהפורום מיותר....

אבל לא נורא שישאירו את החצי המיותר הזה אבל לפחות שהחצי הזה יקח את המוצר שהוא מחפש מהשטיק וישאל אם זה המוצר הכי מתאים לו.....דברים ספציפים שהוא צריך......

פורסם

טוב אתה מדובר שטויות - סלח לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים