עבור לתוכן

חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות.

Featured Replies

פורסם

חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות.

חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי.

המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן.

בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.

פורסם

תקציב?

פורסם

דבר ראשון אפשר לקחת לתיקון.

דבר שני יש פה כבר מיליון בקשות עם המצלות ? האם הסתכלת לפני שפתחת עוד דיון שחוזר על עצמו ?

דבר שלישי אם הסתכלת ובאמת לא מצאת משהו שמתאים למה שאתה מחפש (וקשה לי להאמין), אתה מוזמן לכתוב פה יותר פרטים על מה אתה מחפש כמו איזה סוג, איזה מחיר, לאיזה שימושים וכו'...

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

אני לא יודע מה התקציב. אני מחפש מסך טוב אשר יתאים גם למשחקים כי אולי מתי שהוא אני אשחק קצת במשחקים עכשוויים.

אין לי כוח להתחיל לחפש המלצות בפורום הזה.

אני לא רוצה לקחת את המסך לתיקון כי מתקנים בהרצליה ואני מהמרכז. גם אין אחרויות וזה יכול לעלות הרבה ויש עוד סיבות.

פורסם

תודה לכם.

אני לא יודע מה התקציב. אני מחפש מסך טוב אשר יתאים גם למשחקים כי אולי מתי שהוא אני אשחק קצת במשחקים עכשוויים.

אין לי כוח להתחיל לחפש המלצות בפורום הזה.

אני לא רוצה לקחת את המסך לתיקון כי מתקנים בהרצליה ואני מהמרכז. גם אין אחרויות וזה יכול לעלות הרבה ויש עוד סיבות.

1. מה זה לא יודע מה התקציב?! כמה אתה רוצה לבזבז על המסך?

2. יופי שאין לך כוח, אבל לדעתי אם אתה מדבר ככה לא מגיע לך תשובה.

3. אתה יודע שהרצליה נמצא באזור המרכז נכון..?

פורסם
  • מחבר

אתה מאוד טיפש.

פורסם

בעיקרון עד 1800 שקל +- רוב המסכים הם עם פאנל TN, שמציגים איכות צבעים לא טובה וזווית צפיה קטנה, והייתרון שלהם הוא זמן תגובה מהיר. בשביל מסכים כאלה לא צריך להוציא הרבה מידי כסף, כי בקושי יש הבדל בין למשל HYUNDAI H90Q (נראה לי שככה כותבים את הדגם) שעולה 1400 שקל בערך ויש לו 4ms לבין מסך כמו LG 1970HR שעולה 1700 שקל בערך ויש לו 2ms... אני שם כסף שאם אני מראה לך את 2 המסכים אתה לא מבדיל ביניהם... (חוץ מהעיצוב כמובן)

מסכים שכבר יותר על רמה מתחילים מסביבות ה 2000 שקל ויש להם פאנל איכותי הרבה יותר (S-PVA, P-MVA, S-IPS) מאשר למסכים הזולים מבוססי TN.

במסכים האלו הצבעים הרבה יותר מדוייקים, הזוויות צפיה הרבה יותר גדולות, אבל החיסרון שלהם הוא שיש להם זמן תגובה יותר איטי מאשר למסכי ה TN.

ב 2000 שקל יש לך את ה SAMSUNG 971P שמומלץ, וגם ה VIEWSONIC VP930 הוא אופציה לא רעה בכלל, ועולה 2100 שקל בערך.

ב 2400-2500 שקל יש לך את ה DELL 2007FP/WFP (ה FP זה המסך הרגיל וה WFP זה הגירסא הרחבה. מסך 20 אינץ' שמאוד מאוד משתלם ובהחלט כדאי לקנות אותו אם יש כסף.)

קיצור, הכל תלוי עד כמה אתה מוכן להשקיע במסך ;)

ובאמת אני לא מבין למה לא עשית חיפוש, תוך דקה היית מוצא את כל מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את יונדאי הספציפי בקישור הזה.

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187948

אני עדיין לא יודע מה לבחור. מה אתה היית קונה? אתה אומר אם הבנתי נכון שלזולים יש יתרון כי הם יותר מהירים?

2000 ש"ח זה נשמע משהו שמתקרב למחיר מצלמה דיגיטלית שאני חושב לקנות (קומפקטית של סוני).

למדתי כמה דברים מההודעה שלך.

פורסם

זה היתרון היחיד שלהם...

אני כנראה קונה את ה SAMSUNG 971P...

למסכים עם פאנל TN יש זווית צפיה קטנה (שאתה מסתכל מהצד אז הצבעים של המסך משתנים והוא נהיה שחור)

ופשוט הצבעים לא מדוייקים.

אין מה לעשות בשביל איכות משלמים...

פורסם

תקנה Sony 19" X95F ב1500 +- פאנל P-MVA

פורסם

כדאי שתגבש דעה מאוד מבוססת מהם הצרכים הספציפיים שלך מהמסך (תכין רשימה), ומה התקציב, ואז קודם כל תחפש בפורום המלצות בהתאם, ואח"כ תחזור אלינו. אנחנו לא יכולים לומר לך מה לקנות ולבחור בשבילך, רק להמליץ בהתאם לצרכים מסויימים.

פורסם

וואלה בדיוק גם חשבתי על זה ורציתי לכתוב...

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978

כנראה שהוא מסך לא רע... פאנל P-MVA ועולה רק 1500 שקל... בטוח שהוא יותר טוב מכל TN.

אבל תחפש עליו ביקורות... לך תדע אולי יש לו איזה פאק או משו

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

פורסם

מניסיון - אין לו שום פאק, הוא שווה כל גרוש.. פשוט מסך מדהים.. רק בעיה אחת.. הוא מעט כבד...(12-14 קילו..)

פורסם
  • מחבר

מה עושה אותו כבד?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים