פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מה אתם אומרים על התוכנה הזו ?אם אני רק משתמש בה רק בלי פיירוול ? המחשב שלי בטוח ?עד עכשיו השתמשתי בפיירפול של קיריו , וקספרסקי רק בתור אנטי וירוס , הקריו גרמה לתקלות במחשב שלי.יש פה מישהו שמתשמש באינטרנט סקיוריטי 6 של קספרסקי ?אפשר להגיד שהמחשב מוגן ככה ולא צריך פייר וול אחר ?ומה בנוגע לגלישה עצמה..? נראה לי שמאז שאני משתמש בה המהירות של ה תוכנות p2p שלי ממש ירדה.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים תעשה חיפוש בחייך! אחת התוכנות היותר מדוברות פה בפורום.ולחצי/ אם לא יותר מהפורום יש אותה
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר ראיתי תרדים על האנטי וירוס רק.אז אם לחצי מהפורום יש , אז זה אומר שאפשר לסמוך על ההגנה שלהולא צריך שום פיירוול אחר ?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים זה אומר שהיא נחשבת לטובה מאוד בלי קשר למי יש אותה מהפורום.דבר שני,יש סטיקי של תוכנות אנטיוירוס מומלצות - עיין שם
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר קראתי את הסטיקי וכל מיני פוסטים ,השאלה שלי היא כזולאנשים שעובדים עם התוכנה :אתם מרוצים מהמהירות הורדה , של תוכנות ההורדה שלכם לאחר ההתקנה של קספרסקי אינטרנט סקיורטי ?או מרגישים שהמהירות ירדה למרות שפתחתם את הפורטים והכל ?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים יש לי אותה, היא עושה עבודה טובה חוץ מהפיירוול שלה שהוא מאוד חזק אבל מעצבן. אני ניטרלתי אותו ומשתמש בZA
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים היא אכן מתנכלת לתוכנות הורדה אך סידור ידני פותר את הבעיה.אחד החבילות הטובות שקיימים.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר היי , אני אשמח אם תסביר לי , איך סידור ידני יכול לסדר את עניין מהירות הגלישה האיטית של קספרסקי סקיוריטי. הוספתי את כל תוכנות ה p2p שלי לאנטי האקר - אפלקיציות מורשות. והאמיול מתחבר במזהה גבוה , אבל מוריד ממש לאט - על 5-6 קיי , לעומת 70-80. אני מנסה להוריד פרק של אבודים בטורנט עם אלפי מקורות וזה לא עובר את ה30 קיי ( חיבור מגה וחצי ) וניסיתי גם להוסיף את התוכנות שלי ל trusted zone וסימנתי כל אחת מהן בוי - על do not scan network traffic וגם הסרתי את הוי מה stealth mode באינטרנט - wan (ppp /slip( iterface וגם את כל סימני וי של stealth שיש שם הסרתי. ועדיין האינטרנט שלי ממש זוחל , יש משהו שלא עשיתי טוב ? על ה local network ב anti hacker לא היה סמן של stealth וגם אי אפשר לסמן..זה ריבוע אפור כזה..ככה זה גם אצלך ?? וגם האינטרנט ממש זוחל לי עם פיירוורקס ובכלל אולי זה בגלל שצריך להכניס את פייר וורקס לזון מוגן ?? יש משהו שלא עשיתי טוב לדעתך ?? ובאופן כללי , אם אני פשוט מבטל את הפייר וול בהגדרות של התוכנה , אם איזה פייורואל חלופי כדאי לעבוד ? ניסיתי להתקין זון אלרם , אבל זה לא נותן לי בטענה שאי אפשר להתקין אותו ביחד עם קספרסקי סקיורטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.