עבור לתוכן

מחשב לא עולה יותר מ375 [bus speed] מדוע?

Featured Replies

פורסם

יותר מזה המחשב לא עולה

זה לא משנה אם היחס 1:1 או אחר המחשב פשוט לא נדלק

איך אני משפר את האוברקלוק

דווקא הטמפ' נראית לי נורמלית במאמץ

מה עושים?

תודה מראש

[attachment deleted by admin]

פורסם

כיבית את כל האפשרויות של אינטל? C1E, Virtualization Tchnology, וכו'?

תנסה להעלות מתח, על כמה אתה עכשיו?

פורסם

נעלת מתחים ?וכמו מה שזה שמעליי אמר,נעלת את כל האפשרויות?

פורסם
  • מחבר

כיבית את כל האפשרויות של אינטל? C1E, Virtualization Tchnology, וכו'? לא נגעתי בכלום! האם צריך לנעול או לשחרר?תנסה להעלות מתח, על כמה אתה עכשיו? לפי cpu-z 1.4v

עריכה!

ביטלתי את האפשריות של אינטל והעלתי מתח ל1.45-1.5 וולט למעבד+לזכרונות נתתי 2 וולט והשארתי את המתחים פתוחים[לא נעולים]

וקבעתי מהירות 400 עם מכפלת מעבד על 9 וזכרון על מחלק 2 [יחס 1:1]

והמחשב פשוט לא עלה כלל,מה לא בסדר?מה צריך לעשות\לשנות,ראיתי שאנשים עם מפרט חלש משלי הצליחו לעלות יותר ממני,אין לי בעיית חום,במהירות 375 באס במאמץ מלא אני על 49 מעלות,אז מה הבעיה כאן?

תודה מראש

פורסם

תנסה להעלות מתח לNB,

קבעת את התיזמונים של הזכרונות ידנית?

לא מזמן היה פה The Byter אם אני לא טועה, שאמר שעם P5B דלוקס אי אפשר לעבור את ה-375 באס בלי להגדיר תזמונים ידנית.

תבדוק בCPU-Z מה התזמונים של הזכרונות שלך, או שתבדוק על הזכרונות עצמם כדי להיות בטוח, ותגדיר את זה כך בביוס,

בהצלחה!

עריכה:

עכשיו אני שם לב שיש לך 965P-DQ6, לא שמתי לב, תתעלם מהתגובה על התזמונים ו-P5B דלוקס, אבל תנסה להגדיר ידנית בכל זאת =]

פורסם
  • מחבר

תנסה להעלות מתח לNB,

קבעת את התיזמונים של הזכרונות ידנית? קבעתי ידנית ראה תמונה בהתחלת הת'רד 5-5-5-15

לא מזמן היה פה The Byter אם אני לא טועה, שאמר שעם P5B דלוקס אי אפשר לעבור את ה-375 באס בלי להגדיר תזמונים ידנית.

תבדוק בCPU-Z מה התזמונים של הזכרונות שלך, או שתבדוק על הזכרונות עצמם כדי להיות בטוח, ותגדיר את זה כך בביוס,

בהצלחה!

עריכה:

עכשיו אני שם לב שיש לך 965P-DQ6, לא שמתי לב, תתעלם מהתגובה על התזמונים ו-P5B דלוקס, אבל תנסה להגדיר ידנית בכל זאת =]

פורסם

זה שבCPUZ כתוב את התיזמונים, לא אומר שהגדרת אותם ידנית, שיהיה.

כיבית את הפונקציה של גיגהבייט: C.I.A.2?

נעלת תדר PCI\PCI-E? נראה לי שבDQ6 הPCI-E צריך להיות AUTO, לא בטוח, חכה לתשובה סופית.

תכבה SPREAD SPECTRUM.

תכבה Limit CPUID Max

תכבה C1E

תכבה EIST

תכבה Virtualization Technology

תכבה No-Execute Memory Protect

תבטל כל דבר שאתה לא צריך בלוח אם [ אל תכבה דברים שאתה לא יודע מה הם עושים כמובן ].

פה דייקתי קצת יותר בפונקציות שצריך לבטל...

כמו כן, אם אתה לא מוצא את הפונקציה בשם שכתבתי, תחפש אותה בשם דומה במשמעות דומה.

פורסם
  • מחבר

זה שבCPUZ כתוב את התיזמונים, לא אומר שהגדרת אותם ידנית, שיהיה. מוגדר ידנית

כיבית את הפונקציה של גיגהבייט: C.I.A.2? כן

נעלת תדר PCI\PCI-E? נראה לי שבDQ6 הPCI-E צריך להיות AUTO, לא בטוח, חכה לתשובה סופית. אוטומטתכבה SPREAD SPECTRUM. לא יודע מה זה,אבדוקתכבה Limit CPUID Max מכובה

תכבה C1E

תכבההEIST מכובה

תכבה Virtualization Technology

תכבה No-Execute Memory Protect

תבטל כל דבר שאתה לא צריך בלוח אם [ אל תכבה דברים שאתה לא יודע מה הם עושים כמובן ].

פה דייקתי קצת יותר בפונקציות שצריך לבטל...

כמו כן, אם אתה לא מוצא את הפונקציה בשם שכתבתי, תחפש אותה בשם דומה במשמעות דומה.

זה פחות או יותר הביוס של הלוח לפני עדכון ,אל תתיחס להגדרת שלי בביוס

תודה מראש

פורסם

תראה מה הקפתי לך באדום ב-2 התמונות הבאות, את כל מה שהקפתי תבטל, ותעשה טובה, תחפש איפה נמצא הSPREAD SPECTRUM אצלך, אתה אמור לבטל אותו.

ותוסיף לכל מה שכתבתי לך לבטל גם את:

Memory Performance Enhanhe - תבטל אותו.

פורסם
  • מחבר

תראה מה הקפתי לך באדום ב-2 התמונות הבאות, את כל מה שהקפתי תבטל, ותעשה טובה, תחפש איפה נמצא הSPREAD SPECTRUM אצלך לא מצאתי דבר כזה אצלי בביוס, אתה אמור לבטל אותו.

ותוסיף לכל מה שכתבתי לך לבטל גם את:

Memory Performance Enhanhe - תבטל אותו.

ולגבי המתחים מה זאת אומרת לבטל? ועל כמה וולט ? [בתמונה השניה שלך]

אוקי,כרגע אני על מהירות 390 יציב :) עוד לפני השינויים האחרונים שאמרת לי

אך הטמפ' במאמץ מלא היא גבוהה מדי,לא? :nixweiss:

תודה מראש

פורסם

זה עם קירור מים?

מעלות גבוהות יחסית..

פורסם
  • מחבר

נכון ,עם קרור מים.

מדוע המעעלות כה גבוהות? מה לא בסדר כאן?

תודה מראש

פורסם

לא מבין כ"כ בקירור מים אבל הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות זה לפתוח את המארז ולבדוק שהכל מחובר כמו שצריך וגם לנקות קצת אבק

פורסם
  • מחבר

לא מבין כ"כ בקירור מים אבל הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות זה לפתוח את המארז ולבדוק שהכל מחובר כמו שצריך וגם לנקות קצת אבק

המחשב הכי נקי שיש,פעם בשבוע הוא עובר ניקוי יסודי בפנים[חולה נקיון] הכל מחובר טוב,אין נזילות.

פורסם

על כמה מתח אתה?

אם הטמפ' היא זו שמגבילה, אין לך יותר מידי מה לעשות חוץ מלקנות קירור רציני יותר.

אבל אם אתה בודק יציבות של OC, אתה יכול למשוך ת'מעבד גם ל-70 מעלות במאמץ, לא יקרה כלום, פשוט לא מומלץ לעבוד בטמפ' הזאת ביומיום.

תנסה להעלות עוד טיפה מתח ולמשוך אותו לכיוון 400FSB, הקונרויים נוטים להתחיל לשתות הרבה לקראת 400FSB והלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים