עבור לתוכן

במה טוב מאורר 4 ס"מ?

Featured Replies

פורסם

האם למאורר 4 ס"מ שמתקינים בגב המארז יש משמעות בכלל?? הוא עוזר במשהו?

מנסיוני האישי זה נראה לי כמו בדיחה עלובה שלא מזיזה אפילו במעלה אחת את הטמפ..

האם אני צודק?

פורסם

לא, אתה לא צודק.

עצם הוצאת האויר החם מהמארז, גורמת להתחדשות האויר בתוך המארז ובכך

תורמת לקירור הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

השאלה עם מאורר 4 ס"מ פשוט ורגיל שכל חנות מרכיבה במחשב שהיא מוכרת לאנשים שלא מבינים באמת עושה את הפעולה הזאת או שהוא יותר ליופי מאשר לאופי

:D

פורסם

והוא אשר אמרתי לעיל.

פורסם

מאוורר 4CM במארז? מי שם כזה דבר?

כמובן שזה עדיף מכלום, אבל זה פשוט מגוחך. אלה מאווררים יעילים לציפסט ולכרטיס מסך.

פורסם

הוא בטח התכוון ל- 80 מ"מ ואפילו לא ידע את זה.

פורסם

תראה,בעיקרון הוא עוזר,אמנם אם הוא מאוורר יחיד אז לא ממש אבל עדיף על כלום,אך לדוגמא כך את זה שנגיד במארז שיש בו מקום ל-12 ס"מ בד"כ למטה יש חורים כאלה של אוורר כמו אצלי , שאתה יודע זה כאלה סתם חורים ליד הדלת של המארז שיעבור אויר ..ומאורר גדול לא יכנס שם,לכן מאוורר 4 ס"מ

או 6 ס"מ כן יכנס,ובמקום להכניס אותו על הוצאת אויר מכניסים אותי עם אפילו בורג אחד ארוך והוא מכניס אויר קר :)

פורסם

הוא בטח מתכוון ל40MM , אם יש לך עוד מאווררים במארז חוץ מזה אז את זה אתה יכול לצבוע בכחול...

פורסם

אם מגרד לך בביצים אתה פשוט לוקח אותו,מחבר למחשב והופה.. יש לך מגרד ביצים אוטומטי.

במהירות ובגודל שיש לו אני לא חושב שזה יכאב אבל מצד שני זה גם לא בטוח יספק את הגירוד הרצוי.

פורסם

4cm=40mm...

80mm זה לגיטימי. 40mm כמאוורר מארז זה דבילי.

פורסם

אכן דבילי

ושאלתך למה הוא טוב , לרעש . הוא לא טוב בכלום בייחוד לא לקירור מארז

פורסם

הוא דווקא מצויין לקירור ציפסט.

פורסם
  • מחבר

אכן דבילי

ושאלתך למה הוא טוב , לרעש . הוא לא טוב בכלום בייחוד לא לקירור מארז

נו לפחות מישהו אחד מסכים איתי..

מה שכן אני לא מצליח להבין מה גורם לחנויות המחשבים לשים את המאוררים האלה כי זה לא שהם מרוויחים עליהם משהו.. שימו כבר מאורר 8 ס"מ וזהו..

פורסם

המאוורר בטח הושם במקום 80ממ (כנראה נגמר לטכנאי), מה שאומר שיש לך מקום שם אפילו ל2X120

כי זה עם החורים מאחור שם אז תקנה 2 מאווררי 120ממ, ותשים ואת הקטן תשים על הכרטיס מסך או משהו.

פורסם
  • מחבר

כבר מזמן החלפתי אותו ל12 זה בסדר .. :D

מקום ל2 כאלה ממש אני לא רואה איך יהיה לי אבל זה בסדר גם אין צורך..

שמתי את ה4 ס"מ מקדימה של המארז שיכניס אוויר פנימה אבל אני רואה שזה לא ממש עוזר בקירור אלא רק מכניס אבק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים