פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים שלום לכולם,האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה?מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה.אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר.תודה רבה ויום טוב
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים עדיף תתן תקציב ותבקש שירכיבו לך מפרט לצרכים שבקשתאם יש לך חלקים ישנים בהם אתה מעוניין להשתמש - ציין זאתההודעה שלך כמו שהיא לא מאפשרת תגובה רצינית
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר טוב אז אני אפרט יותר.יש לי כרגע מחשב שמורכב מלוח אם של ASUS דגם P5B DELUXמעבד INTEL E6600כרטיס מסך X1950PRO של ספיר ATIהלוח ממש לו מוצא חן בעיניי כי הוא איטי בתגובות שלו ומבדיקות שלי מבחנים שעשו לוהוא מגיב טוב ב OVERCLOCKING וכנראה שבעבודה רגילה הוא פחות טוב (????)ולכן אני מחפש לוח אם אחר, שיהיה מהיר יותר, מדוייק יותר, עדיף CHIP SET 965P EXPRESSשיעבוד טוב עם זכרונות של KINGSTON או CORSSAIR וכמובן עם כרטיס המסךעדיף לוח של ASUS או של GIGABYTE?תודה רבה ויום טוב
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר דני אתה יודע אולי מה יכול להאט את המערכת?אנטי וירוס? דרייברים? איך אפשר לבדוק מה מאט את המערכת?ועוד שאלה קטנה מבין שני הלוחות DS3P של ג'יגהביט וה- P5B DELUX של ASUSמי עדיף? מי מתאים יותר לצרכים שלי (אני לא מתכוון לעשות OC בכלל)?תודה רבה ויום טוב
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אם אתה לא מתכנן לעשות OC בכלל אז גם הP5B DLX מיותר כנ"ל לגבי כל לוחות ה-965.לוח 945 פשוט היה עושה פה את העבודה.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אני חושב שלא נתתם שום יחס לחלק הכי חשוב לעבודה עם תוכנות כבדות : זיכרון!כמה,איזה ולמה?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר הזיכרון שיש לי הוא של חברת KINGSTON 2G DUAL CHANNELהנק' היא שכשהזיכרון מורכב כ- SUNGAL CHANNEL המחשב עובד טוב יותרלעומת מצב שבו הזיכרון מורכב כ- SINGAL CHANNELהאם זו בעיה בלוח או זיכרונות לא תואמים?ודרך אגב YOTAM לקחתי את ה P5B DELUX כי נאמר לי שהוא לוח מהיראולי עדיף לי להחליף ללוח DS3P של GIGABYTE?תודה ויום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.