עבור לתוכן

בחירה בין WD לסמסונג הארד דיסק של 250/320 גיגה.

Featured Replies

פורסם

היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול).

בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS

בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS.

הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות?

עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד.

ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס?

תודה מראש.

פורסם

תלך למי שנותן יותר אחריות. בקשר לניסיון אישי - יש לי את ה250 וה320 של WD ואני מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

3 שנים לשניהם.

פורסם

לגבי הלייטאון זה אחלה צורב.

פורסם
  • מחבר

לגבי הסמסונג 320 חיפשתי המון וחוץ מזה שאין ביקורות של ממש, הסתכלתי על האח הגדול שמשתמש באותו מבנה של T-166.

האח הגדול מראה ביצועים טובים מאד (כונן 500 גיגה) אבל יש משהו שמפריע לי נורא בספציפיקציות באתר היצרן.

שם מדובר על קצת העברה מבאפר לדיסק של 135MBIT/s לעומת 700+ במתחרים..

מה דעתכם על העניין?

ניתן להשוות בין ה 320 ל 500? הביצועים דומים באותה משפחה?

מה לגבי הקצב בין באפר לדיסק, טעות תמימה?

פורסם

אין הבדל משמעותי בביצועים ביניהם.גם לא בהעברה מבאפר.אם זאת אני ממליץ על WD (במיוחד אם מדובר בגודל 250 שם אין לא מתחרים במחיר).

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שמבחינת מחיר, הסמסונג יותר זול לי (לא משמעותית, אבל עדיין).

מהרבה קריאה גיליתי שאצל סמסונג, כאשר מדובר בסדרת ה P-120 אלא כוננים טובים מאד, כאמור 250 גיגה בייט. סדרת ה T-133 לא משהו ועל ה T166 יש ביקורות טובות מאד, אך ממה שאני ראיתי רק על הדגם של ה 500 גיגה בייט.

כך שאם מדובר על 250 גיגה אני הולך על סאמסונג, לגבי 320 אני לא בטוח אם "שווה" לי לשדרג, אם מדובר בביצועים הדומים לאח הגדול אז כדאי לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים