עבור לתוכן

בעיה עם לוח האם -בבקשה עזרו לי.

Featured Replies

פורסם

אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי.

הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P.

הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS.

כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק).

-ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר.

יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון?

אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'( :kopfpatsch:

פורסם

אני חושב שבזאת גמרת את הלוח שלך :-[

אני לא חושב על עוד פתרונות חוץ ממה שאמרת שעשית כבר והיה לי מקרה דומה לזה שהלוח שלי נהרס בגלל זה, אבל מטעויות לומדים.

נסה לשלוח אותו לאחריות ותגיד שהלוח פיתאום שווק חיים בלי לפרט יותר מידי, אף אחד לא חייב לדעת שעשית עידכון ביוס.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבזאת גמרת את הלוח שלך :-[

אני לא חושב על עוד פתרונות חוץ ממה שאמרת שעשית כבר והיה לי מקרה דומה לזה שהלוח שלי נהרס בגלל זה, אבל מטעויות לומדים.

נסה לשלוח אותו לאחריות ותגיד שהלוח פיתאום שווק חיים בלי לפרט יותר מידי, אף אחד לא חייב לדעת שעשית עידכון ביוס.

תודה רבה אחי.

אחד החסרונות אצלי שאני תמיד סקרן ומנסה להוסיף עוד ועוד דברים..ובסוף גורם לנזק.

לא הייתי צריך לעשות את הפעולה הזאת.

*ד"א פג תוקפו של אחריות הלוח, וכנראה שלא אוכל למצוא עוד לוחות מסוג הסוקט 478 .

אבל מה שנכון מטעויות לומדים :)

פורסם

תשים ת'לוח במקפיא לאיזה שעה שעתיים... יכול לעזור :-\

פורסם

ואוו... איזה תגובות רציניות יש פה... בכל מקרה, תראה בלינק הבא מה שרשום תחת BIOS RECOVERY לפי מה שיש לך, AMI או AWARD (אתה צריך כונן 1.44 בשביל שזה יעבוד):

http://www.msicomputer.com/support/bios_result.asp?platform=Intel&model=865PE%20Neo2%20Series%20(MS-6728%20PCBv1)&newsearch=1

פורסם

זה היה ברצינות :bash:... היה מקרים כבר שזה עזר :)

פורסם

תשאיר את הג'מפר מקוצר (לאיפוס הביוס) יותר מ- 10 דקות.

אם זה לא פועל, תסתכל אם יש לך ציפ ביוס נשלף. אם כן. תבקש מהיבואן להשיג לך ביוס אחר דומה. תוכל לצרוב אותו עם הביוס של הלוח שלך (באמצעות כונן 1.44).

אם לא, תחפש לוח יד שנייה, אני בטוח שתוכל להשיג משהו זול בפחות מ- 250 שקל.

פורסם

זה היה ברצינות :bash:... היה מקרים כבר שזה עזר :)

לא, לא היו מקרים שזה עזר.

מסתובבת אגדה אורבנית שאפשר להשמיש דיסקים קשיחים לכמה דקות (ע"מ לחלץ מידע חשוב) אם מקפיאים אותם אבל כאמור זה רק אגדה אורבנית, וכאמור היא מתייחסת רק לגבי דיסקים קשיחים ולא לגבי לוחות אם, במאמר מוסגר אוסיף שאם תקפיא את הדיסק הקשיח/לוח האם שלך תקבל דיסק קשיח/לוח אם קפוא, ולא יותר.

פורסם

תאמין לי שזה ממש לא אגדה... היה מקרים וגם פה בפורום לפני המון זמן (שנתיים בערך..) שמישהו ניסה והצליח..

אממ בלוח אם פחות סיכוי שזה יעבוד... אבל היי מה יש לו להפסיד כבר :-\..

פורסם

תאמין לי שזה ממש לא אגדה... היה מקרים וגם פה בפורום לפני המון זמן (שנתיים בערך..) שמישהו ניסה והצליח..

אממ בלוח אם פחות סיכוי שזה יעבוד... אבל היי מה יש לו להפסיד כבר :-\..

אשמח אם תביא לי קישור (לא חייב לאתר הזה, כל אתר ברשת יספיק...)

ובקשר ל"מה יש לו להפסיד", הוא יכול גם לשים את הלוח במרכז החדר ולרקוד סביבו את ריקוד הביוס, זה עדיין לא אומר שזה יעבוד.

פורסם

אני מקווה שמי שפתח את הדיון יוכל לסנן את כל החרא שהולך פה ולראות את הטיפ היחדי שבאמת יעזור לו להציל את המחשב (הלינק שהבאתי) ....

בקשר להכניס למקפיא, זה עוזר במקרה של מכשיר עם חלקים נעים כמו הארד דיסק, לא במקרה של משהו שהוא רק עם רכיבים אלקטרונים כמו לוח אם...

לגבי "האגדה":

http://www.trisweb.com/archives/2005/06/15/hard-disk-recovery-the-freezer-trick/

http://geeksaresexy.blogspot.com/2006/01/freeze-your-hard-drive-to-recover-data.html

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על ההתייחסות.

אני חדש באתר זה, וכבר שמתי לב להרבה עזרה והתייחסות :)

כנראה שאני אמצא לי לוח חלופי..אני סבור כי הלוח עשה את העבודה שלו.

פורסם

ניסית לפחות לתקן את הבעיה עם דיסקט פלופי כפי שהייצרן רשם ?

פורסם
  • מחבר

ניסית לפחות לתקן את הבעיה עם דיסקט פלופי כפי שהייצרן רשם ?

המחשב כלל לא מגיב (אין באפשרותי לראות דבר על הצג) ברגע שאני מפעיל אותו.

סביר להניח שאני לא אוכל לעשות דבר עם הכונן (ניסיתי את האופציה), מהסיבה שאין שום אות/תגובה מכונן הדיסקטים.

פורסם

זה בסדר... מן הסתם אתה לא רואה כלום על הצג כי יש בעיה.... אפילו בדף שם רשום שרק אחרי 2 דקות אמור לראות משהו (אחרי שהוא מתחיל לבצע את השחזור אם פועלים לפי איך שרשום).

אם אתה לא מצליח להבין לבד מה לעשות, אולי כדאי להעזר במישהו שיש לו יותר ניסיון, או שכמו שאמרת אפשר פשוט ללכת ולבזבז כסף על לוח אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים