פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מאחר והחלטת לא לספר לנו באיזה תוכנה אתה משתמש, אני מנחש שיש לך PS. שים את שתי התמונות באותו הקובץ, כאשר כל תמונה נמצאת בשכבה משלה. תפתח את חלון האנימציה. תוסיף פריים. בפריים הראשון תעלים את אחת מהשכבות. ובפריים השני תחזיר אותה ותעלים את השניה. (ככה שבפריים 1 מופיעה תמונה #1 ובפריים 2 מופיעה תמונה #2) תסמן את שני הפריימים ותלחץ על TWEEN. תוסיף כמה פריימים שנראה לך. ושמור כGIF. זהו.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר החלטתי לא לספר כי לא הייתה לי שום תוכנה, אבל עכשיו יש לי PS. עשיתי מה שאמרת, לא יצא ממש כמו שהתכוונתי, אבל אולי אני מכוון גבוה מידי. מה שיצא זה תמונה אחת שנעלמת בהדרגה והשנייה מופיעה בהדרגה במקומה. זה נחמד, אבל אני התכוונתי למשהו שבו פרצוף אחד ממש הופך לפרצוף שני. משהו בסגנון של הקטעים האלה שמצאתי בטיוב: אני בטח לא מתכוון להגיע לרמה כזאת, אבל עכשיו ברור יותר מה חיפשתי ?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים LazyBoy: זה לא morph, זה סתם crossfade.יש כמה תוכנות שמיועדות ל- morph.חלק מהן חינמיות כמו winmorph.חלק לא, כמו FantaMorphההבדלים ביניהן זה נוחות העבודה, והאם הן נותנות לך לעשות morph גם בין שני קטעי וידאו או לא.בעיקרון בכולן אתה צריך לסמן נקודות או קוים שמנחים את התוכנה ואומרים לה מה הופך למה.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים אני בטח לא מתכוון להגיע לרמה כזאת, אבל עכשיו ברור יותר מה חיפשתי ?my bad.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר הורדתי את winmorph, לקח לי שתי דקות להבין מי נגד מי, ועוד 10 עשר דקות להתחיל לעבוד ולראות תוצאות.תוכנה פשוטה ומגניבה. נשרפו לי איזה שעתיים מהיום סתם על לשבת ולשחק ;D.בדיוק מה שחיפשתי, תודה רבה.לגבי FantaMorph, נראה שבאמת שיש בה פונקציות מעניינות נוספות, אבל winmorph ממש מספיק לרמת החובבנות הבסיסית שלי.
פורסם 2007 בפברואר 1618 שנים ברמה המקצועית אני עובד עם FANTAMORPH - היא כלי מקצועי ומתקדם ועם ידע היא נותנת תוצאה מדהימה.אם תרצה יש גם תוכנה מקצועית- MORPH MAN.יש גם תוכנה אחרת, שיודעת חבצע מורפ בין 2 קטעי וידאו זזים ונעים, להבדיל מתוכנות כאלה שבהם אתה צריך לבצע בין 2 פריימים סטטים.כמובן היא קשה ומסובכת, בשם MO-KEY.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.