עבור לתוכן

המפרט הסופי שלי 13000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בהחלט. אין שום טעם לקחת 667 במחירים כאלו

פורסם

אל תגיד שטויות, המסך נכנס לו יופי לתקציב הוא שווה כל גרוש.. בכלל לא בזבוז

זה שהמסך יושב נכנס לו בתקציב זה לא אומר שהוא צריך אוץו יש מספיק מסכים טובים במחיר יותר שפוי לשלם למעלה מ2600 ש"ח על

מסך 20 אינץ זה קצת מוגזם אתה לא חושב :screwy:

פורסם

אוקיי, אז תביא דוגמה למסך טוב בעינייך..

פורסם

זה שהמסך יושב נכנס לו בתקציב זה לא אומר שהוא צריך אוץו יש מספיק מסכים טובים במחיר יותר שפוי לשלם למעלה מ2600 ש"ח על

מסך 20 אינץ זה קצת מוגזם אתה לא חושב :screwy:

הסטנדרטים שלך לגבי מסך קצת נמוכים לדעתי.

המסך הוא הרכיב הכי חשוב במחשב, ולא רק שווה אלא חובה להשקיע במסך טוב באמת. הרוב הגדול של מסכים מתחת ל 2000 ש"ח הם מסכי TN שלא שווים התייחסות בכלל. במיוחד בתקציב כזה, אם להשקיע אז בהחלט יש סיבה להשקיע על מסך ברמה, ולדעתי מסך מתאים צריך להיות לא פחות מ Dell 2007WFP.

אני בתקציב הזה הייתי הולך של Dell 2407WFP (כן, 24 אינטש! מגיע לבנאדם ליהנות באמת מהתקציב שלו, חוץ מהעובדה שזה מסך איכותי ברמה גבוהה מאוד), ואם 20 אינטש אז הייתי לוקח Dell 2007WFP או NEC 20WMGX2. אלו מסכים טובים באמת.

לקנות מסך קטן מ 20 אינטש? זה פשע.. :)

פורסם

מצד שני, 24" ברז' שלו יחייב אותך לGTX עכשיו ושדרוג כל שנה וחצי של כרטיס מסך..

פורסם

אם זה לא מפריע לפותח הדיון, למסך DELL 2407WFP יש אפשרות שנקראת scaling 1:1, כך שהוא יכול לשחק בכל רזולוציה שירצה מתחת לרזולוצית ה native של המסך מבלי שהתמונה תיפרש על פני כל המסך (וכך לא תיפגע בשום צורה), כלומר יהיו רק "גבולות שחורים" מסביב.

לחליפין, מסכי ה 20 אינטש שהצעתי הם בהחלט מעולים ולא דורשים שדרוג בתדירות גבוהה של כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

עיניין המסך הוא מתוך בחירה לא משיקולי תקציב כיוון שאני חושב ש 2007 יספיק לי אני לא זקוק ל24" זה פשוט ענקי וזה נהייה כבר לא נוח ה 2007 יספק אותי בהחלט על שנישאר לי ביצם זה להחליף את הזיכרונות :kopfpatsch: וקיבלתי מזה כבר כאב ראש אני מת לקנות כבר את המחשב ואני פוחד לקנות זיכרונות שיאטו לי את המחשב אחרי השקעה כל כך גדולה אני לא רוצה "ליפול" איתם ולא מדובר פה על חיסכון בכסף אלה בתאימות וביצועים גבוההים זה מה שאני מחפש

עיזרו לי למצוא זיכרונות טובים :nixweiss:

אני מת כבר מחר ללכת ולקנות סוף סוף את המחשב

פורסם

עיניין המסך הוא מתוך בחירה לא משיקולי תקציב כיוון שאני חושב ש 2007 יספיק לי אני לא זקוק ל24" זה פשוט ענקי וזה נהייה כבר לא נוח ה 2007 יספק אותי בהחלט על שנישאר לי ביצם זה להחליף את הזיכרונות :kopfpatsch: וקיבלתי מזה כבר כאב ראש אני מת לקנות כבר את המחשב ואני פוחד לקנות זיכרונות שיאטו לי את המחשב אחרי השקעה כל כך גדולה אני לא רוצה "ליפול" איתם ולא מדובר פה על חיסכון בכסף אלה בתאימות וביצועים גבוההים זה מה שאני מחפש

עיזרו לי למצוא זיכרונות טובים :nixweiss:

אני מת כבר מחר ללכת ולקנות סוף סוף את המחשב

אז הבחירה שלך לגבי מסך היא מצויינת. אל תוותר עליה.

לגבי זכרונות - ההבדל היחיד ב"טיב" הזכרונות שהוצעו כאן הוא עד כמה אתה יכול להוציא מהם ב OC מעבר לתדרים של היצרן. אם אתה לא מתכנן OC אז אין שום הבדל ביניהם והכי טוב ללכת על הזולים ביותר - ה G.Skill מעולים במקרה זה ללא ספק. שים לב עד כמה זה אבסורדי - ללא OC, במהירויות סטוק, זכרונות ה Kingston ב 2399 ש"ח ששמת בהתחלה יתנו לך אותם ביצועים כמו זכרונות ה G.Skill שעולים 1200 ש"ח פחות..

אין לך מה לדאוג בכלל לגבי האטת המחשב.

פורסם
  • מחבר

אך גם ב G.SKILL יש זיכרונות אותו הדבר ב1200 ויש ב 1500 איך אני יודע מה ההבדלים?

כי הנתונים הם אותו דבר אז למה ההפרש?

פורסם

ההבדל הוא בשבבים. אם אתה לא מתכנן OC פשוט לך על הכי זול. במקרה הזה הGskill שהציעו מצויינים.

פורסם

אך גם ב G.SKILL יש זיכרונות אותו הדבר ב1200 ויש ב 1500 איך אני יודע מה ההבדלים?

כי הנתונים הם אותו דבר אז למה ההפרש?

הנתונים לא בדיוק אותו הדבר, ההבדלים הם בשבבים ובאים לידי ביטוי בתיזמוני הזכרונות (5-5-5-18 של ה 1200 ש"ח לעומת 4-4-4-12 של 1500 ש"ח). תיאורטית תזמונים נמוכים יותר נותנים ביצועים גבוהים יותר, אך מעשית ההבדל זניח (במיוחד בזכות הארכיטקטורה של Core 2 Duo), וההבדל העיקרי הוא גם ביכולות OC - אם יש לך זכרונות בתזמונים נמוכים, אז היתרון שלהם הוא במקרה שאתה מגיע איתם לגבול מסויים ב OC - אז אתה יכול להעלות את התיזמונים שלהם (לדוגמא מ 4-4-4-12 ל 5-5-5-18), ואז יש לך קצת יותר מרווח "לסחוט" מהם יותר.

אם אתה רוצה עוד מידע לגבי תיזמוני זכרונות, לך לסטיקי של שאלות נפוצות בפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות. יש שם מידע מפורט.

פורסם
  • מחבר

SerpentMage

תודה רבה על ההסבר המפורט :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤1778

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

לוח אם:

ASUS P5B DELUXE

מחיר: ¤1105

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤3468

אחריות: שנתיים.

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150

מחיר: ¤441

צורב DVD:

PIONEER DVDRW DVR-111DBK DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK

מחיר: ¤238

אחריות: שנה.

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4

מחיר: ¤1585

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COOLERMASTER STACKER 810 RC-810-SKN1 w/o PSU

מחיר: ¤954

ספק כוח:

THERMALTAKE THOUGHPOWER 650W - W0104RI - ATX 12V 2.2 VERSION - ACTIVE PFC+SLI+CF+DUAL CORE READY+52A/12V+4X 12V DUAL RAILS

מחיר: ¤874

ספק כוח:

SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm

מחיר: ¤266

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤10674

זה המפרט שלי אם אתה רוצה לשנות משהו אתה מוזמן וגם תוכל לבחור איזה מסך שתרצה

פורסם

אני חושב שהוא כבר הגיע למפרט סופי.. תתחדש =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים