פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה.באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי.קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים.עכשיו איך לא, יש בעיה.שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק.לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה:Dick boot failure insert system disk and press enter.אני מניח שיש בעיה בהארדיסק.למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין.חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים?חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות.כל פתרון יתקבל בברכה.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הגאמפר מחובר כמו בהארדיסקהנוכחי שלי, ככה אני חושב שצריך להיות.אני מאמין שזו בעייהבהארדיסק עצמו.נניח ואני הולך לKSP הם יכולים לעזור לי?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אתה מכניס את הדיסק של XP ומבצע התקנה, לפני ההתקנה הוא ייתן לך את תפריט סידור המחיצות, שם אתה יכול לפרמט.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים רגע בביוס עצמו הוא לא מגלה אותו? נשמע לי ככונן תקול... תוודא שחיברת אותו טוב עם כבל ה IDE.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הביוס בכלל לא מזהה את הארדיסק אז איך יעזור פרמוט?אין לי בעיה לנסות, אבל זה באמת יעיל?\וכן חיברתי אותו טוב בדיוק כמו הארדיסק הנוכחיאני לא חושב שזו הבעיה.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים ההרדיסקים מאותה חברה? לחברות שונות יש גימפורים שונים. בכ"מ איזה לוח יש לך?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר הנה הדגם של הלוח:asus cusi - mאיך אני בודק איך לגמפר?וכן האריסקים מחברת שנת.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בד"כ יש מדבקה על ההרדיסק שמפרטת את המצבים של הגמפרים. אם לא תיכנס לאתר של החברה ותראה את המדריך למשתמש של ההרדיסקשלך.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים תבדוק שכבל הIDE שלך לא נדפק זה קרה לי פעם, זה לא נחמד ואם הוא תקין, אז מת לך הHD :\
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וכשהוא מגיע לתפריט שצריך לבחור מחיצות הוא אומר שאין HARD DISK מזוהההנה הגמפרים שמתאימים למוצר http://www.hitachigst.com/hdd/support/d7k250/d7k250jum.htmאני צריך אותו ב PRIMARY MASTERאיזה מהם מתאים לי?מה זה devise 1 /0 ?חבר שלי אמר ש KSP לא יעזרו לי בגלל שהם לא מתעסקים בזה.מה עושים?אשמח להצעות נוספות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.