עבור לתוכן

מחשב מוגן?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל.

האם המחשב שלי מספיק מוגן?

עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?

פורסם

לדעתי, אם יש לך עדכונים אוטומטיים של ווינדוס מותקנים פלוס NOD32 אז אתה מספיק מוגן. כל עוד אתה לא מריץ הרבה קראקים או תוכנות פיראטיות או סתם תוכנות "חמודות חדשות" שאתה לא יודע במספיק ביטחון שהן נקיות מרוגלות/טרויאנים חדישים. הדרך הכי טובה לדעת בביטחון - להריץ משהו שאחרים כבר הריצו ודיווחו שהוא נקי...

פורסם

בלי firewall טוב שום אנטי וירי לא יספיק.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני מוריד אני סורק לפני שאני משתמש עם האנטי וירוס.

ועובד אצלי הפירוואל של ווינדוס, מספיק טוב?

ואין לי עדכונים אוטומטיים .

פורסם

תראה, אני לא מכיר לא אותך ולא את x-dude אז אני לא יודע באיזה קבוצת סיכון אתם נמצאים. זה בדיוק כמו חברות ביטוח, מי שמסתכן יותר משלם יותר. אם אתה כל היום מוריד תוכנות מאימיול אז אתה חייב הגנה חזקה יותר מאשר אנטי-וירוס, כלומר צריך גם אנטי-טרויאן או חומת אש חזקה. אם אתה כמו 95% מהאנשים שמתקינים תוכנה חדשה פעם בחודשיים, והיא ממקור די אמין, אז הסיכוי שהיא תכיל טרויאן חדיש ש-NOD32 לא יתפוס הוא אפסי. כלומר לאותם רוב עצום של האנשים אנטי-וירוס מספיק.

חומת אש של ווינדוס לא נחשבת בימינו חומת אש. יותר "מעקה בטיחות" ;D

אתה חייב להתקין את כל העדכונים ולקנפג Automatic Windows Updates לפני שאתה אפילו שוקל אמצעי הגנה אחרים.

פורסם
  • מחבר

תראה, אני לא מכיר לא אותך ולא את x-dude אז אני לא יודע באיזה קבוצת סיכון אתם נמצאים. זה בדיוק כמו חברות ביטוח, מי שמסתכן יותר משלם יותר. אם אתה כל היום מוריד תוכנות מאימיול אז אתה חייב הגנה חזקה יותר מאשר אנטי-וירוס, כלומר צריך גם אנטי-טרויאן או חומת אש חזקה. אם אתה כמו 95% מהאנשים שמתקינים תוכנה חדשה פעם בחודשיים, והיא ממקור די אמין, אז הסיכוי שהיא תכיל טרויאן חדיש ש-NOD32 לא יתפוס הוא אפסי. כלומר לאותם רוב עצום של האנשים אנטי-וירוס מספיק.

חומת אש של ווינדוס לא נחשבת בימינו חומת אש. יותר "מעקה בטיחות" ;D

אתה חייב להתקין את כל העדכונים ולקנפג Automatic Windows Updates לפני שאתה אפילו שוקל אמצעי הגנה אחרים.

חחחח עלאק "מעקה בטיחות"

אז אני מה95% =)

הפעלתי עכשיו את העדכונים והורדתי הכל.

יש צורך בפירוואל חיצוני נוסף?

פורסם

אני לא משתמש לא באנטי וירוס ולא בפיירוול כבר שנים (טוב נו, הפיירוול המובנה שבנתב שלי).

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש לא באנטי וירוס ולא בפיירוול כבר שנים (טוב נו, הפיירוול המובנה שבנתב שלי).

מה? :screwy:

ואתה מוריד והכל?

פורסם

yup

פורסם

תמיד יש קיצוניים ;D

פורסם

כל עוד אתה יודע מה אתה עושה ומה אתה מוריד אתה לא צריך הרבה בלאגנים במחשב.

פורסם

ברור. זה בדיוק מה שאמרתי מההתחלה - אם אתה יודע מראש שה-EXE החדש שאתה הולך להריץ הוא נקי מזבלים ב-99% בטיחות (כי האתר אמין..כי עשית מחקר על התוכנה לפני ההתקנה..כי מי שנתן לך אותו אמין..כי הריצו אותו לפניך עשרות אנשים שאתה יודע שיש להם אמצעי הגנה רבים ומגוונים שלמעשה מגנים עליך בזה שהם מאמתים שאין בעיה עם הקובץ) אז לא צריך אנטי וירוס, מספיק עדכוני ווינדוס. אם אתה בטוח רק ב-90%, עדיף שיהיה לך גיבוי קטן של אנטי וירוס חזק מאחוריך. אם אתה בטוח רק ב-10% (לא מבין בכלל במחשבים או לא מעניינת אותו אבטחה ולעתים נופל בפח של רמאים) אז עדיף שתעשה GHOST למחשב שלך פעם בחודש כי בטוח תחטוף וירוס גם אם מומחה ההגנה הכי גדול בעולם יקנפג לך מחשב מוגן כמו בפנטגון.

בכל אופן מעט מאוד אנשים מבינים מספיק כדי להיות בלי אנטי-וירוס ולהישאר בחיים... רובם אפילו לא יודעים איזה מה-extensions מסוכנים פוטנציאלית...

פורסם

לא כולם מורידים מאימיול ומחפשים קראקים בגוגל :|

אני למשל כבר שנתיים רק עם ZoneAlarm והמחשב חי טוב מאוד

פורסם

לא כולם מורידים באימיול - בזה אין ספק! יש אותך ועוד איזה שניים במאה שערים שעדיין מאמינים שהאינטרנט הוא חלה רעה...

7754911.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים