עבור לתוכן

המחשב עושה ריסט לאחר ניקוי חומרה

Featured Replies

פורסם

מיצטער על השעה המאוחרת אבל זה ממש דחוף לי

משעה 1 עד 4 ניקיתי את המחשב אבל ממש את כולו את הספק את הלוח אם בקיצור פתחתי והוצאתי הכל וניקיתי והדלקתי את המחשב ורציתי למחוק כמה דברים פתאום המחשב ניתקע ועשה לי ריסט לבד וכל פעם שאני עושה פעולה כלשהי למשל להיתחבר לאיסיוק או להיכנס לווינאמפ וזה זה ניתקע לי ועושה ריסט

תעזרו לי בבקשה

תודה.. :)

פורסם

כשאתה מדליק המחשב אתה שומע ציפצופים? תנסה לשנות מקום של הזכרונות,ותעבור שוב על כל חלק

שנקת.סים לב שהקירור של המעבד יושב טוב,כנייל המאברר..

פורסם

תנסה להוציא את כרטיסי הזיכרון, לנקות שוב ולהעביר אותם לסלוטים אחרים.

כמו כן, תסתכל כמה מגה של זיכרון המחשב מזהה, יכול להיות שאם יש לך 2 כרטיסים הוא לא קורא את שניהם אלא רק אחד. קרה לי גם.

פורסם
  • מחבר

אחי איך אני יודע אם הוא מזהה את שני הזיכרונות.?

פורסם

,תנסה בדרך הכי פשוטה,

לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים כמה MB רשום לך למטה,

אבל אין בכלל קשר לריסטים של המחשב בגלל חוסר זיכרון, מה הטמפ'?

כנס לביוס ותבדוק.

וד"א

תשנה את הכותרת שלך לכותרת אינפורמטיבית, "המחשב מפעיל את עצמו מחדש לאחר ניקוי חומרה"

או משהו בסיגנון.

פורסם

קודם כל שנה את כותרת התרד למשהו ענייני יותר.

כמו שאנשים לפניי אמרו, כנראה אחד הרכיבים לא יושב/מחובר טוב, כך שרצוי לעבור על כל החיבורים.

מניסיון, זה גם יכול להיות שחיבור דיסק הקשיח השתחרר קצת.

פורסם
  • מחבר

תשמעו רגע כשניקיתי את המחשב אז גם הוצאתי את גוף הקירור וניקיתי את המשחה שהייתה עליו והחזרתי אולי יכולה זאת להיות הבעיה?

פורסם

נווווווווו, אתה רציני?, למה ניקית את המשחה? ואם אתה יודע שיש שם משחה אתה כנראה גם מודע לחשיבות שלה.

בכל מקרה הגיוני מאוד שאם ניקית את המשחה הטרמית כל חימום קל יגרום למחשב שלך לרסטרט, רכוש משחה ונסה שנית (אם אתה לא בטוח לגבי אופן השימוש, תברר לפני כן).

פורסם

הריסטרטים הם בגלל שיש אוויר בין הקירור לבין המעבד \ הקירור לא יושב טוב על המעבד.

אתה חייב לקנות משחה חדשה ולמרוח [אני מציעה של arctic silver 5 או zalman],

איך למרוח תוכל למצוא פה בפורום מדריך או לחפש בגוגל...

--

אני מציע לך לא להדליק את המחשב, כי ההתחממות יכולה להיות קריטית למעבד שלך והוא ישרף.

פורסם

תגידו אנשים המחשב לא אמור לכבות את עצמו שבטמפ של המעבד קופצת? מה בעצם עוזר לו הריסט בהגנה על המעבד עם המחשב עדיין פתוח?

פורסם

זה הגדרות הביוס,

זה בעצם "מזהיר" אותך בעיקרון שמשהו לא סדר עם המחשב,

ושאתה צריך לכבות אותו ולבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים