עבור לתוכן

בעיית גרפיקה ב CS ...

Featured Replies

פורסם

לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 :

יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים.

מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה ....

השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר.

או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?!

אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו ....

מקווה שתעזרו .

תודה.

פורסם

יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות...

תגדיר את זה קצת יותר במדוייק. זה נשמע כאילו זה חלק מהמשחק. מזה טישטוש? והצל יכול להיות שייך לכמה פריטים במפה,אלה אם כן זה משהו אחר...

פורסם

בתור אחד שמשחק המון בקונטר סטרייק 1.6 אני יכול להגיד לך שזה משחק עם גרפיקה חלשה כאילו אתה לא אמור לראות משהו מיוחד על הקירות, גם אצלי עם מסתכלים על הקיר מקרוב רואים קצת טשטוש וככה זה אצל חברים שלי גם

אבל עם זה ממש מפריע אז אין לי מושג=\

פורסם

על איזה רזולוציה אתה מפעיל את המשחק?

בכול מקרה נראה לי שעדיף לך לעבור לCSS כבר יהיה לך עדיף. בתור אחד ששיחק בCS 1.0 וכמעט את כול הגרסאות אחריו הCSS יותר טוב(אחרי שמתרגלים אליו)

פורסם
  • מחבר
תגדיר את זה קצת יותר במדוייק. זה נשמע כאילו זה חלק מהמשחק. מזה טישטוש? והצל יכול להיות שייך לכמה פריטים במפה,אלה אם כן זה משהו אחר...

הכוונה לטשטוש של הקיר מרחוק, כלומר אתה נגיד הולך ורואה קיר אז לא רואים אותו בפרטים אלא מעורפל כזה ורק כשמתקרבים רואים בבירור ...

והצל הזה זה לא צל של משהו, בדקתי את זה... אתה פשוט מתחיל ללכת ורואה מן פסים כהים כאלה על הריצפה ואז כשאתה מתקרב אז הם נעלמים ...

בתור אחד שמשחק המון בקונטר סטרייק 1.6 אני יכול להגיד לך שזה משחק עם גרפיקה חלשה כאילו אתה לא אמור לראות משהו מיוחד על הקירות, גם אצלי עם מסתכלים על הקיר מקרוב רואים קצת טשטוש וככה זה אצל חברים שלי גם

אבל עם זה ממש מפריע אז אין לי מושג=\

אני לא מדבר כשמסתכלים מקרוב אז רואים כזה מטושטש אלא ההפך כשמסתכלים מרחוק רואים מעורפל כזה...

עכשיו לי לא מפריע כלום למה אני לא משחק במשחק הזה, אחי טוען שפעם זה לא היה לו ככה ועכשיו זה התחיל והוא משגע אותי שאני אסדר לו את זה ואני כבר עשיתי וניסיתי על מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני פונה אליכם :-\

בכול מקרה נראה לי שעדיף לך לעבור לCSS כבר יהיה לך עדיף. בתור אחד ששיחק בCS 1.0 וכמעט את כול הגרסאות אחריו הCSS יותר טוב(אחרי שמתרגלים אליו)

אחי משחק ב 800X600 נראה לי, אבל הוא טוען שזה אצלו ככה בכל גרפיקה.

אני אנסה להביא לכם סקרין שוטים בשביל להראות לכם מה זה ....

תודה בכל אופן .

פורסם

יש לו את זה עכשיו בכל המשחקים? למה לי יש בכל המשחקים טשטושים כאלה.ובכלל אם אני משחק במשחק שאין לו בקושי הגדרות אז בכלל רואים מגעיל אולי ATI האלה יש בעיות.

פורסם

1280X1024

ו32 ביט

איכות מעולה

פורסם

תבדוק אם אתה על opengl

פורסם

לפרמט הוא ניסה?

פורסם

וואי וואי לאן אתם שולחים אותו בשביל CS.. זה כולה בעיה עם המשחק.. זה סה"כ אין לו אנטי פילטרינג [AF] ככה זה גם אצלי ויש לי 7600GS הגדרות הכי גבוהות במשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים