עבור לתוכן

מאיזה חנויות אתם ממליצים לקנות אוזניות של Sennheiser?

Featured Replies

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

באיזה איזור?

פורסם
  • מחבר

ת'כלס זה לא משנה

העיקר שיהיה לה אתר

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישורים

דווקא אהבתי יותר ת'חנות השנייה ;)

אתה יודע להגיד לי מה ההבדל בין אוזניות פתוחות לסגורות?

פורסם

הכל באדיבות האתר hometheater

אוזניות סגורות (Closed Phones):

אז מה יש לנו כאן ? בעצם כל אוזניה שהחלק החיצוני שלה סגור מבחינה פיזית נכלל תחת האוזניה הסגורה, מה שבעצם יקבע אם האוזניה סגורה או פתוחה הוא רמת הדליפה שיצא מהאוזניה.

האוזניה הסגורה שייכת למשפחת האוזניות בגודל מלא (Full Sized), גודלם לא קטן בכלל ואפילו גדול.

יתרונותם בדרך כלל עולים על החסרונות ביחס לשאר סוגי האוזניות, והן מהוות תחליף טוב לזוג רמקולים בשעת לילה. האוזניות הסגורות מתאפיינות בצליל סגור, עם באס בעל כמות מכובדת, עם זאת איכותו פחותה בהרבה מכמותו לדעת רבים, הן מספקות רמת אטימה טובה יחסית שזהו יתרון כי אנו רוצים לבודד את עצמנו מהסביבה ומרעשים חיצוניים כמה שאפשר.

אוזניות פתוחות (Open Phones):

אם עד עכשיו האוזניות שדיברנו עליהן היו בנויות בצורה סגורה אז עכשיו אנחנו מדברים אוזניות בעלות מבנה פתוח, שהחלק החיצוני שלהן פתוח במידה מסוימת, ישנן אוזניות שנקראות חצי פתוחות ( Semi Opened) מכיוון והדליפה בסאונד שלהן נמוכה ביחס לאוזניות פתוחות לגמרי אבל עדיין לא אפסית כמו באוזניות סגורות.

ההבדל בין אוזניות סגורות לפתוחות הוא גדול, זאת חיה אחרת לגמרי, הסאונד בדרך כלל מתאפיין בצורה אוורירית ופתוחה יותר, הבאס בדרך כלל נופל בכמות אך מצטיין באיכות, של באס הדוק, עמוק ומדוייק.

אוזניות פתוחות גם ידועות בכך שהן פחות צובעות את הסאונד והן יותר ניטרליות מאוזניות סגורות.

עם כל זאת ישנו חסרון אחד בולט כאשר אנו משווים אותן לאוזניות סגורות, וזהוא האטימה, מכיוון והאוזניה פתוחה, והיא מדליפה סאונד החוצה, לכן היא גם קולטת סאונד מבחוץ ולכן רמת האטימה שלה נמוכה יחסית, הרחק מזו של אוזניה סגורה, כמו כן בגלל העובדה שאוזניה מדליפה סאונד החוצה, זה יוצר בעיה נוספת, שהאנשים הסובבים אותנו שומעים גם את הסאונד שהאוזניה מפיקה ולכן זה יכול להוות בעיה לחלק מהאנשים, ישנן אוזניות שהדליפה בהן גדולה יותר, ישנן כאלה שפחות, כל מקרה לגופו.

בסה"כ זהו נחשב לסוג הטוב ביותר של אוזניות High End, לפי מצב השוק ודעת המאזינים.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב :xyxthumbs:

ישמע קצת מצחיק

אבל קראתי תגובות של אנשים שאומרים שהאזניים שלהם מתבשלות באוזניות סגורות

אתה יודע משהו בנושא הזה לגבי הפתוחות?

פורסם

שלי התבשלו לפעמים גם בפתוחות ולא התבשלו בחלק מהסגורות. זה לא משהו קבוע בכלל.

תחפש לפי הסאונד שאתה רוצה, לא לפי דברים אחרים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

גם בקיץ?

אני מחפש אוזניות שיתאימו גם למוסיקה וגם לסרטים - יש המלצה?

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

האמת אני קצר בכסף - סביבות ה-250 שקל

בגדול אני מחפש אוזניות בלי חסרונות גדולים

כמו ווליום נמוך וארגונומיה לא טובה

פורסם

אני חושב שהHD202 יהיה הטובות ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי עליהן

גם הבנתי שהן מאוד נמכרות

רק קצת מבאס שהן סגורות

אין איזה אתר שממליץ על דגמים מסוימים? (כמו שיש לכרטיסי מסך, מסכים וכו')

פורסם

אני חושב שהHD202 יהיה הטובות ביותר שאפשר להשיג בסכום הזה.

אפשר קישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים