פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים אני בכבלים דרך HOT ו012וכל סופשבוע אני סובל מלאגים נוראיים במירק בשרתי FTP בגלישה עצמה בהכלוגם עכשיו לא השתפר, אני כבר מיואש מה עושים?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר לבזק בין לאומי יש איזה מבצע שאם אתה מתחייב אליהם לשנה ולא משנה באיזה חבילה, הם משחררים אותך מההתחייבות של החברה הקודמת
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים נו ואתה יודע מה התומך אמר לי באותו זמן? שאין מה לעשות וזה בעיה של השרת שאני מתחבר אליו(או שהוא התכוון לכל השרתים בעולם כי זה מה שזה היה נראה)אז היית מתעקש על בדיקה מעמיקה יותר מאשר התשובה שהוא אמר לך
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר נו והוא היה ממשיך לענות לי את אותה התשובה שאין מה לעשות וצריך לחכות
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מישהו יודע אם בעיות ה-timeout ב-DNS-ים שלהם נפתרו? אני משתמש כל העת ב-DNS-ים אמריקאיים כחלופה. מיותר לציין שזה לא אידאלי בגלל הבדלי routing תהומיים (כמו לנסוע לפתח תקווה דרך וושינגטון - תרתי משמע), אבל לבטח עדיף על קשיי resolving.
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר מישהו יודע אם בעיות ה-timeout ב-DNS-ים שלהם נפתרו? אני משתמש כל העת ב-DNS-ים אמריקאיים כחלופה. מיותר לציין שזה לא אידאלי בגלל הבדלי routing תהומיים (כמו לנסוע לפתח תקווה דרך וושינגטון - תרתי משמע), אבל לבטח עדיף על קשיי resolving.איך השגת?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים די טיפשי לדעתי אם כבר, אז תשתמש ב DNSים של ספקית אחרת, מהמדינה שאתה חי בה הריזולבינג יגיע אליך הרבה יותר מהר, וגם עקפת את הDNS הבעייתי של הספקית שלך. זה יהיה כמו לנסוע לפתח תקווה דרך פתח תקווה (שם כל הספקיות מחזיקות הרבה מהשרתים שלהם בארץ) ולהגיע בזמן (למרות ש..מה יש לך לחפש בפתח תקווה....?)
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר רגע אחי, אני יכול להשתמש בDNS של ספקית שהיא ידועה עם ניתוב יותר טוב?אם כן אתה מכיר כאלה? אולי של בזק בין לאומי?
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים זה לא קשור לניתובDNS זה שרת שאחראי על resolving כלומר כשאתה מקליד במחשב שלך www.crazybitches.com למחשב שלך אין מושג מה זה האתר הזה, אז הוא הולך ושואל את ה DNS וה DNS עונה לו : 67.99.176.30ואז המחשב יודע איך להגיע לשם(זה היה על קצה המזלג)אם ל DNS של הספקית שלך יש עומס, והוא מגיב לאט, (מה שמתבטא אצלך כאיטיות בגלישה , אבל לא קשור למשל למשחקי רשת)אז אתה יכול להורות למחשב שלך לגשת ל DNS אחר ולשאול אותו את השאליתות האלה.זה יכול לתת ריזולבינג יותר מהיר, אבל לא ניתוב יותר טוב.
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר יווווו כן אני צריך dns שיתן ל ריזולבינג מהיר לאתרים, יש לך משהו?לפעמים יש ממש עומס על 012
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים בזמן האחרון המהירות בשרתי FTP ב012 ADSL פשוט נוראיתדיברתי עם התמיכה ואמרו שיש תקלה ואין מה לעשות....זה כבר ככה כמה שבועותחוץ מזה בשאר הדברים האינטרנט בסדר גמוראבל זה מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.