פורסם 2007 בפברואר 918 שנים כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה:Invalid BOOT diskatteInsert BOOT diskatte in A:אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה.מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יכול להיות כמה סיבות:1.לא מותקנת מערכת הפעלה על המחשב.2.לא הוגדר בביוס דיסק קשיח כחלק מה BOOT.תתן קצת יותר פרטים לגבי התקלה כגון:*מתי היא התחילה*כתוצאה ממה האם עשית משהו מיוחד
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר יכול להיות כמה סיבות:1.לא מותקנת מערכת הפעלה על המחשב.2.לא הוגדר בביוס דיסק קשיח כחלק מה BOOT.תתן קצת יותר פרטים לגבי התקלה כגון:*מתי היא התחילה*כתוצאה ממה האם עשית משהו מיוחדאני כבר שולל את הסיבה הראשונה בגלל שכן מותקנת מערכת הפעלה..בקשר לסיבה השניה: חשבתי שאכן זאת הבעיה, נכנסתי לביוס, לתפריט BOOT והגדרתי שהסדר לתהליך ה-BOOT יהיהרק להארד דיסק והורדתי את הכונן דיסקטים.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תחזיר את סדר ה BOOT לFirst Boot: FloopySecond Boot: Hard-DiskThird Boot: CD-ROM
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר תחזיר את סדר ה BOOT לFirst Boot: FloopySecond Boot: Hard-DiskThird Boot: CD-ROM(שאלה לפני שאני מחליף)לפני השינוי אני חושב שהסדר היה:FloopyHard-Diskז"א בלי CD-ROM. יכול להיות שזאת הבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר Wh1t3,ניסיתי לעשות את מה שאמרת לי לעשות: גם עם CDROM וגם בלי, ושום דבר לא עוזר:לפעמים המחשב עולה אבל בדרך כלל קופצת ההודעה המעצבנת.יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים תנסה להגדיר את הדיסק הקשיח בתור FirstBoot.האם הדיסק הקשיח מחובר לבד להתקן ה IDE והאם הוא מג'ומפר?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר תנסה להגדיר את הדיסק הקשיח בתור FirstBoot.האם הדיסק הקשיח מחובר לבד להתקן ה IDE והאם הוא מג'ומפר?הבעיה התחילה בזה היו רעשים מההארד-דיסק כל כמה שניות. מן קפיץ שמשתחרר כל כמה שניות.יכול להיות שזו בעיה מכנית?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים הבעיה התחילה בזה היו רעשים מההארד-דיסק כל כמה שניות. מן קפיץ שמשתחרר כל כמה שניות.יכול להיות שזו בעיה מכנית?כן זו בעייה מכנית , תחליף אותו אם הוא במסגרת האחריות
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר כן זו בעייה מכנית , תחליף אותו אם הוא במסגרת האחריות והבעיה מוכרת לך? נתקלת פעם במשהו כזה?
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים היה לי דיסק קשיח של 30GB בעבר , התופעה שאתה מתאר הייתה גם על הדיסק קשיח הזה עד שיום אחד נמחק כל המידע עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.