עבור לתוכן

זקוק להמלצה על כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה!

אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל:

אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא:

לוח אם: MSI 915G Neo2

מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz

זיכרון ראם: 2GB

חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן:

1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר?

2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר?

3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך?

מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (:

[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44

שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRESS
פורסם

חכה חודש, ותקנה 8600GT.

פורסם
  • מחבר

למה כמה הוא עומד לעלות? ן תשובה קצת יותר מפורטת ורצינית בבקשה

פורסם

קודם תיהיה אתה רציני ואז תעיר הערות על אחרים !

תקרא את החוקים,תירשום תקציב וחיבור בכותרת...

ולשאלתך חכה חודש וחצי ותקנה 8600U . חבל שתקנה עכשיו כרטיס עם כזה תקציב ובלי תמיכה של DX10.

פורסם

כן, זה בערך יהיה המחיר שלו... אולי אפילו פחות.

והוא תומך ב DX10 כמו ה 8800.

עוד אפשרות טובה היא לחכות קצת להורדת מחירים של ה 8800 עם ה 320MB... אני מאמין שתוך חודש הוא יעלה משהו כמו 1700 שקל...

וזה לא משנה מה היצרן של הכרטיס... שאתה בוחר יצרן תבחר לפי אחראיות / באנדל...

ואל תלך על ה 7950GT... ב 1000 שקל יש את ה 1950Pro שכמעט אין הבדל בינו לבין ה 7950GT חוץ מאיזה 400 שקל...

אבל תחכה ל 8600GT או להורדת מחירים ל 8800GTS 320MB בעיקר בגלל התמיכה ב DX10...

פורסם
  • מחבר

קודם תיהיה אתה רציני ואז תעיר הערות על אחרים !

תקרא את החוקים,תירשום תקציב וחיבור בכותרת...

ולשאלתך חכה חודש וחצי ותקנה 8600U . חבל שתקנה עכשיו כרטיס עם כזה תקציב ובלי תמיכה של DX10.

הלו הלו אח יקר, למה לעוף עליי ככה?

אני, מאד רציני.

תקציב - רשמתי. מזה משנה אם בכותרת או לא? זו מדינה דמוקרטית לא?

את החוקים, לא ראיתי, בשביל זה כתוב כמה הודעות יש לי וכתוב שאני נוב, כדי שתראה, לא?

וחוקים הם דומים בכל פורום, להתנהג כמו בנאדם ולהיות רציני, אני חושב שהייתי שניהם.

עכשיו לעניין:

*חודש וחצי זה לא מעט זמן =/

למה צריך לחכות כ"כ הרבה? הוא לא הגיע לארץ או שעוד לא יצא בכלל?

ואם העניין הוא שהוא לא בארץ עדיין אז כדאי עכשיו להזמין מחו"ל, או שגם לחכות חודש?

*בקשר לחברות ייצור, אני מאמין שיש טובות יותר וטובות פחות, או כאלה שתומכות יותר בחמרה ספציפית וכאלה שפחות, לא?

ומה זה באנדל?

פורסם

תקרא תחוקים ותראה שיש חוק שתקציב חייב להיות בכותרת.

למה לחכות כל כך הרבה זמן? כי רק אז הכרטיס יצא... (לא רק בארץ, בעולם). בא לך לקנות כרטיס שלא תומך ב DX10 ב 1500 שקל? בבקשה. X1950XT.

או להוסיף 500 שקל ולקנות 8800GTS 320MB שכן תומך ב DX10.

כל הכרטיסים של כל החברות בעיקרון שווים, יש חברות שהכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב או פחות טוב, או עם אובר קלוק מהמפעל, כמות וסוגים שונים של זיכרון בחלק מהכרטיסים, אבל זה מופיע במפרט של הכרטיס... וכל כרטיס זה משהו אחר.

ובאנדל זה בעצם מה שבא בקופסא עם הכרטיס. (יש כאלה שבאים עם משחקים וכל מיני שטויות).

פורסם
  • מחבר

תקרא תחוקים ותראה שיש חוק שתקציב חייב להיות בכותרת.

למה לחכות כל כך הרבה זמן? כי רק אז הכרטיס יצא... (לא רק בארץ, בעולם). בא לך לקנות כרטיס שלא תומך ב DX10 ב 1500 שקל? בבקשה. X1950XT.

או להוסיף 500 שקל ולקנות 8800GTS 320MB שכן תומך ב DX10.

כל הכרטיסים של כל החברות בעיקרון שווים, יש חברות שהכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב או פחות טוב, או עם אובר קלוק מהמפעל, כמות וסוגים שונים של זיכרון בחלק מהכרטיסים, אבל זה מופיע במפרט של הכרטיס... וכל כרטיס זה משהו אחר.

ובאנדל זה בעצם מה שבא בקופסא עם הכרטיס. (יש כאלה שבאים עם משחקים וכל מיני שטויות).

חוק מיותר לדעתי, אבל מי אני שאשפוט את המחוקקים...

אדע להבא (:

*איך אתם יודעים שזה הולך לצאת עוד חודש-חודש וחצי? יש תאריך יציאה מדוייק? אם כן מהו?

*הממם מזה בדיוק אובר קלוק? סליחה על הבורות...

*ומהן החברות שנותנות את התמורה הטובה ביותר, כלומר קירור טוב יותר ושאר הירקות?

פורסם

אין עדיין תאריך מדוייק, הכרטיסים יצאו במרץ-אפריל.

ואובר קלוק זה בעצם להמהיר, לגרום למעבד/כרטיס מסך/זיכרון ועוד דברים לעבוד יותר מהר מהמהירות הרגילה שלהם. (להגביר את מהירות השעון)

ובקשר לחברות - כל דגם הוא משהו אחר...

פורסם
  • מחבר

*דבר נוסף, האם ההבדלים במחירים בין כרטיסים בעלי זכרון של 512MB לבין כרטיסים בעלי 256MB משתלמים? האם ההבדל ניכר?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה?

פורסם

אם לא מפריע לך לחכות - אז תחכה עד שיצאו המיד ריינג' של DX10

אם אתה רוצה לקנות עכשיו - אז 1950XT

זהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים