עבור לתוכן

לקוחות 012 (כבלים/ADSL) והקליינט Steam - איטיות בלתי נסבלת

Featured Replies

פורסם

האם אני היחיד שנתקל בקשיי סנכרון אל מול שרתי Steam (עם הספקית 012-כבלים) הבאים לידי ביטוי בעדכון איטי בצורה בלתי נסבלת של ה Steam ו/או רכיבי התוכנה שלה, טעינה איטית להחריד של התוכנה (כתוצאה מקשיי הסנכרון).

הקישוריות פשוט בלתי נסבלת ולא ניתן ממש להשתמש בקליינט הצולע הזה.

האם משתמשים אחרים חווים את אותה תופעה (לאו דווקא עם 012)?...

פורסם

אין קשר ל012

הקליינט של STEAM פשוט ממש איטי...

אבל ממש.

ממש ממש.

אתה יודע מה זה להוריד HL2 משם? פשוט נורא.

פורסם

אני עם נטוויז'ן, גם כן ככה.

כנ"ל חבר שלי (שהוא גם עם נטוויז'ן).

:-\

פורסם
  • מחבר

אצלי זה @שוט לא שמיש ועושה רושם שלא מדובר ב"תופעה חולפת", זה כבר נמשך כמה חודשים - לא משנה באיזו שעה ביום... :-\

העיקר שלמתי להם (Valve) כסף... (טפו).

פורסם

בדיוק הבעיה שלי!

גם אני 012 כבלים, ויש לי איטיות מטורפת

פורסם

אצלי זה @שוט לא שמיש ועושה רושם שלא מדובר ב"תופעה חולפת", זה כבר נמשך כמה חודשים - לא משנה באיזו שעה ביום... :-\

העיקר שלמתי להם כסף... (טפו).

דרך בטוחה להצלחה:

תפעיל את הקליינט.

לך תעשה משהו שגוזל שעה-שעתיים.

תחזור.

תוריד איזה משחק או משהו שקנית.

תחזור אחרי יומיים.

ובכלל משחקים שכבר קנית פשוט שחק באופליין.

פורסם
  • מחבר

הדרעק הזה כבר רץ שלוש שעות ברקע ותקוע על 18% בעדכון הראשוני של הקליינט :nixweiss:

לא מתקדם כלל, נראה מה יהיה עם זה בבוקר...

פורסם

אכן, ל-012 יש חיבור מזעזע לחו"ל

אני יודע שבזמן שלי יש פינג של 800 עם 012 למישהו אחר מישראל שמשחק באותו שרת (מהצפון) יש פינג של ~250 עם בזק בינלאומי

אני מת להתנתק מהם...

פורסם

הדרעק הזה כבר רץ שלוש שעות ברקע ותקוע על 18% בעדכון הראשוני של הקליינט :nixweiss:

לא מתקדם כלל, נראה מה יהיה עם זה בבוקר...

היתה לי בדיוק את הבעיה הזו בהתקנה הראשונית של ה STEAM, סגרתי אותו, עשיתי ריסט וזה קרה שוב, זה הסתדר אחרי איזה יום וחצי שהמחשב דלק.

פורסם

014 עובד מצויין, כרגע הורדתי את כל המשחקים שיש לי בsteam מחדש(HL2 PLAT all games, EP1, SIN EP, HL1 all games, Darwinia defcon ועוד כמה בטח ששחכתי) בכמה שעות ספורות זה הוריד ב580-600Kbps

פורסם
  • מחבר

מדליק בטירוף, זובי. :xyxthumbs:

פורסם

014 עובד מצויין, כרגע הורדתי את כל המשחקים שיש לי בsteam מחדש(HL2 PLAT all games, EP1, SIN EP, HL1 all games, Darwinia defcon ועוד כמה בטח ששחכתי) בכמה שעות ספורות זה הוריד ב580-600Kbps

אז כושלא#!@!% שלך!!! ;D

סתם.

אוף, תמיד אצל אחרים זה עובד.

:)

אגב, DEFCON אחלה משחק.

איך Drawinia?

שמעתי עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים