עבור לתוכן

דברים משוגעים שעשיתם..

Featured Replies

פורסם

אתמול נסענו כמה בנים ובנות באוטו (שלי), ואיילון היה ריק כזה, אז אמרתי יאללה נלחץ על הגז עד הסוף נראה לכמה נגיע. עכשיו זה יונדאי מעפן מנוע 1.6, שהכי מהר שהגעתי איתו עד אתמול זה 160 קמ"ש פעם כשחזרתי לפנות בוקר מחבר בשוהם והכל הכביש היה ריק, וגם אז באיזה 150 הוא התחיל לרעוד...

איפה בשוהם יש מקום לסוע על 150 בלי שתתקע אחרי שניה בכיכר? בכל מקום יש כיכר... מקסימום אולי בכביש לפני היציאה הצפונית של שוהם שאפשר להגיע שם למהירות כזאת אבל ישר תצתרך להאט לפני שתיכנס במחסום (בלילה...) ואם זה לא בלילה אז סתם אחרי 20 שניות נגמר לך הכביש...

• תגובות 102
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לרוץ ערום עם כל החברה בגן ציבורי

לקפוץ לתוך שיחים קוצניים

לבוא שיכור מת לבית ספר שהמורה שלך חושבת שאתה מסתלבט והיא אומרת לך "תפסיק עם זה לך למזכירות"

"אבל המורה אני כמעט מעולף אני לא צוחק אני עומד למות המורה!"

"עמייית לך למנהל!"

בסוף לא עשו לי כלום חוץ מזה שרצו לשלוח אותי ואת כל החברה שלי (שגם באו שיכורים) לפסיכולוג ולגמילה מאלכוהול! :screwy:

פורסם

נסעתי על האוטו של ההורים שלי בלי רישיון... ואז באה ניידת שיחקתי אותה גדול והם המשיכו

הלכתי מכות אם שוטר סמוי :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הייתי אם מישהי ויום אחרי שהיא היתקשרה אמרתי לה שזה טעות במיספר :-X

לא חירבנתי שבוע בגדנ"ע

הבאתי מפרק לאישה בפסטיבל המחולות בכרמיאל בטעות :kopfpatsch:[אני ענק לא ראיתי אותה]

שהייתי בן 10 אמרתי למורה לאנגלית שהורים שלה סוסים קשורים לעגלה של היטלר :s07:

פורסם

להתקשר לשירות של מיקרוסופט או EA ולהגיד להם שהורדתי את התוכנה באימול ואני צריך CD KEY,

וממש להתחיל לדרוש את הקוד.

פורסם

להתקשר לשירות של מיקרוסופט או EA ולהגיד להם שהורדתי את התוכנה באימול ואני צריך CD KEY,

ממש נועז אתה... ::)

פורסם

חחחחח

זה כמו שפעם היינו מתקשרים לפיצריה ומבקשים מהם את הטלפון של הפיצה המתחרה באזור!!

ככה היינו משגעים אותם!

פורסם

פעם זרקתי עגלה מגבעה וזה כמעט ערף לאיזה זקנה את הראש, אז היא צעקה עלי שעה שיש לי צמר גפן במקום מוח :lol: :lol:

פורסם

מרחתי חרא על הקיר של בית הספר

רצתי עם מטאטא בבית הספר ושמתי אותו במכנסיים

צעקתי פיגוע באיזה בית קפה סתם

זרקתי נפצים בבית של חבר שלי

שמתי אגבניה בתוך אגזוז של טרופר

פורסם

לפפתי סביב עצמי כבל של נחושת והכנסתי לשקע בקיר

פורסם

ROFL

פורסם

צעקתי ברחוב יא ערבי.

הפלצתי במעלית.

שחקתי עם לייזר בבית קולנוע.

פורסם

ביסודי:לקחת את המפתחות חירום[היה צריך לעמוד של שולחן לול] ולפתוח דלתות ,השרת השתגע =]

פורסם

http://cusbara.com/alefbet

אני למדתי את ה אב ....זה היה סיוט

חחחחחחח

כ' נראית כמו דליה איציק!

נצ'בע לכם!

פורסם

איפה בשוהם יש מקום לסוע על 150 בלי שתתקע אחרי שניה בכיכר? בכל מקום יש כיכר... מקסימום אולי בכביש לפני היציאה הצפונית של שוהם שאפשר להגיע שם למהירות כזאת אבל ישר תצתרך להאט לפני שתיכנס במחסום (בלילה...) ואם זה לא בלילה אז סתם אחרי 20 שניות נגמר לך הכביש...

כשחזרתי לפנות בוקר משוהם. מן הסתם נסעתי באיילון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים