פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אתמול נסענו כמה בנים ובנות באוטו (שלי), ואיילון היה ריק כזה, אז אמרתי יאללה נלחץ על הגז עד הסוף נראה לכמה נגיע. עכשיו זה יונדאי מעפן מנוע 1.6, שהכי מהר שהגעתי איתו עד אתמול זה 160 קמ"ש פעם כשחזרתי לפנות בוקר מחבר בשוהם והכל הכביש היה ריק, וגם אז באיזה 150 הוא התחיל לרעוד...איפה בשוהם יש מקום לסוע על 150 בלי שתתקע אחרי שניה בכיכר? בכל מקום יש כיכר... מקסימום אולי בכביש לפני היציאה הצפונית של שוהם שאפשר להגיע שם למהירות כזאת אבל ישר תצתרך להאט לפני שתיכנס במחסום (בלילה...) ואם זה לא בלילה אז סתם אחרי 20 שניות נגמר לך הכביש...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים לרוץ ערום עם כל החברה בגן ציבורי לקפוץ לתוך שיחים קוצניים לבוא שיכור מת לבית ספר שהמורה שלך חושבת שאתה מסתלבט והיא אומרת לך "תפסיק עם זה לך למזכירות" "אבל המורה אני כמעט מעולף אני לא צוחק אני עומד למות המורה!" "עמייית לך למנהל!" בסוף לא עשו לי כלום חוץ מזה שרצו לשלוח אותי ואת כל החברה שלי (שגם באו שיכורים) לפסיכולוג ולגמילה מאלכוהול!
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים נסעתי על האוטו של ההורים שלי בלי רישיון... ואז באה ניידת שיחקתי אותה גדול והם המשיכו הלכתי מכות אם שוטר סמוי :kopfpatsch: הייתי אם מישהי ויום אחרי שהיא היתקשרה אמרתי לה שזה טעות במיספר :-X לא חירבנתי שבוע בגדנ"ע הבאתי מפרק לאישה בפסטיבל המחולות בכרמיאל בטעות [אני ענק לא ראיתי אותה] שהייתי בן 10 אמרתי למורה לאנגלית שהורים שלה סוסים קשורים לעגלה של היטלר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים להתקשר לשירות של מיקרוסופט או EA ולהגיד להם שהורדתי את התוכנה באימול ואני צריך CD KEY,וממש להתחיל לדרוש את הקוד.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים להתקשר לשירות של מיקרוסופט או EA ולהגיד להם שהורדתי את התוכנה באימול ואני צריך CD KEY, וממש להתחיל לדרוש את הקוד. ממש נועז אתה... :
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים להתקשר לשירות של מיקרוסופט או EA ולהגיד להם שהורדתי את התוכנה באימול ואני צריך CD KEY,וממש להתחיל לדרוש את הקוד.חחחחחזה כמו שפעם היינו מתקשרים לפיצריה ומבקשים מהם את הטלפון של הפיצה המתחרה באזור!!ככה היינו משגעים אותם!
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים פעם זרקתי עגלה מגבעה וזה כמעט ערף לאיזה זקנה את הראש, אז היא צעקה עלי שעה שיש לי צמר גפן במקום מוח :lol:
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מרחתי חרא על הקיר של בית הספררצתי עם מטאטא בבית הספר ושמתי אותו במכנסייםצעקתי פיגוע באיזה בית קפה סתםזרקתי נפצים בבית של חבר שלישמתי אגבניה בתוך אגזוז של טרופר
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ביסודי:לקחת את המפתחות חירום[היה צריך לעמוד של שולחן לול] ולפתוח דלתות ,השרת השתגע =]
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים http://cusbara.com/alefbetאני למדתי את ה אב ....זה היה סיוט חחחחחחחכ' נראית כמו דליה איציק!נצ'בע לכם!
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים איפה בשוהם יש מקום לסוע על 150 בלי שתתקע אחרי שניה בכיכר? בכל מקום יש כיכר... מקסימום אולי בכביש לפני היציאה הצפונית של שוהם שאפשר להגיע שם למהירות כזאת אבל ישר תצתרך להאט לפני שתיכנס במחסום (בלילה...) ואם זה לא בלילה אז סתם אחרי 20 שניות נגמר לך הכביש...כשחזרתי לפנות בוקר משוהם. מן הסתם נסעתי באיילון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.