פורסם 2007 בפברואר 818 שנים well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים תנסה בחוברת של הלוח.אני כמעט בטוח שה-PCI אמור להיות נעול כברירת מחדל.תפרט קצת יותר עם איזה זכרונות אתה עובד? אולי הם מגבילים?
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תנעל PCIE על 100. הPCI יינעל אוטומטית.אגב, זה מתאים לפורום אוברקלוק ולא לכאן.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר סורי, אם זה לא במקום הנכון אז מי שיכול שיעביר וקשה הנה עדכון מהשטח.. הכרטיס היה דפוק היום הבאתי חדש והכל נראה טוב, לגבי תדר הPCI אני גם חשדתי שהוא אמור להינעל ביחד עם ה-express תנסה בחוברת של הלוח. אני כמעט בטוח שה-PCI אמור להיות נעול כברירת מחדל. תפרט קצת יותר עם איזה זכרונות אתה עובד? אולי הם מגבילים? זכרונות twinmos twister 800mhz
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים תקשיב תנעל את הPCIE ואחרי זה תעלה את המעבד בלי לעלות לו מתח בהתחלה תראה לאן תגיע אחרי זה אחרי שתתחיל להתקע תעלה מתח למעבד ו ICH אבל בקצת כן ולעשות הכל בהדרגה .לעשות בדיקות יציבות תקופות .הכל בגדר המלצה כן בהצלחה ותעדכן.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים ה PCI נעול על 33, לא משנה מה תעשה. רצוי לשמור את באס ה PCI-E על 100.ביוס אף פעם לא מזיק לעדכן,בהצלחה.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר המון תודות לכולכם.. הנה כמה סקרינים משום מה בבאס 460 המחשב מתחיל להיתקע. והביוס שלי הוא F10 ולמיטב ידיעתי הוא הכי עדכני שיש. שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.