עבור לתוכן

נייד למשחקים, סרטים ומוסיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד בסכום של 6000-7000 ש"ח, לכל השימושים, ביחוד למשחקים. לכן חשוב לי כרטיס מסך טוב, אך איני מבין בכרטיסי מסך לניידים.

אשמח לעזרה והכוונה בנושא.

תודה מראש :hi:

פורסם

היי, הבנתי שאתה מחפש מחשב נייד עבור שימושים רבים בין היתר משחקים עליך להבין שזאת הוצאה די גדולה מחשבי המשחקים נעים בין 15 K ל20 K ומעלה ציין בבקשה מחיר מכדי שאוכל לעזור לך ............................. אבל מה שבטוח אם אתה רוצה מחשב נייד חזק תדאג לזיכרון מהיר מינמום גיגה ,כרטיס מסך חזק ברוב הניידים ראיתי את ה 1600 X של חברת ראידון שהוא די חזק , ומעבד כמובן עדיך ליבה כפולה!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הנייד P1 JACKE 1.83GHz LG יש בו מעבד Intel Core 2 Dou T5600 1.83GHz זכרון 1 ג'יגה, כרטיס מסך Radeon X 1400 והמחיר שלו סביר עבורי - 6929 ש"ח.

האם במחיר הנ"ל אמצא מוצר טוב/מהיר יותר עבור משחקים ועבודה?

פורסם
  • מחבר

נראה מצויין, כ. המסך שבו טוב יותר מכרטיס המסך שב-LG שאני הצעתי.

גם המחיר טוב יותר ודיסק קשיח גדול יותר.

מראה חיצוני יפהפה.

תודה רבה :yelclap:

פורסם

יש רק בעיה אחת-אני לא יודע לאילו ביצועים אתה מצפה, אבל אל תצפה ליותר מדי, כי אתה עלול להתאכזב קשות. כרטיס המסך הוא בסיסי ביותר, שלא תמיד יספיק לך להריץ משחקים כבדים גם בהגדרות הנמוכות ביותר, וגם ברזולוציה הנמוכה ביותר. אבל למשחקים קלים+ הוא יספיק. תשכח מחוויה סבירה בDARK MESSIAH או MEDIEVAL2.

פורסם
  • מחבר

אני מצפה מהמחשב להריץ לפחות את המשחק Vampire: The Masquerade - Bloodlines ומעלה...

דרישות המשחק כרטיס מסך עם 128MB זיכרון... מעבד פניטיום 4 2.4MHZ (ב-Dell יש 2.0 אבל זה Dual Core מן הסתם טוב יותר...?), זכרון פנימי 512M....

מקווה שהמשחק לא יקרטע לי...

פורסם

איפה ראית את ה-LG במחיר הזה ?

לגבי הכרטיס מסך של ה-DELL, אני לא חושב שהוא יותר טוב. הכרטיס הוא אותו דבר.

יש משחק מילים עם הזיכרון של הכרטיס מסך. ה-ATI X1400 מגיע עם זיכרון משלו ויכול ל"גנוב" מהזיכרון RAM של המחשב.

ככה שהמספר 256 לא אומר שבאמת יש עליו יותר זיכרון.

בכל מקרה, תבדוק שוב את העניין הזה, אם המחשב מיועד למשחקים, והכרטיס מסך כל כך קריטי.

פורסם
אני מצפה מהמחשב להריץ לפחות את המשחק Vampire: The Masquerade - Bloodlines ומעלה...

דרישות המשחק כרטיס מסך עם 128MB זיכרון... מעבד פניטיום 4 2.4MHZ (ב-Dell יש 2.0 אבל זה Dual Core מן הסתם טוב יותר...?), זכרון פנימי 512M....

מקווה שהמשחק לא יקרטע לי...

תעלה תזכרון 1גיגה והוא יריץ בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים