פורסם 2007 בפברואר 818 שנים צהריים טובים,אני מעוניין לקחת בפוטושופ תמונה צבעונית, לבודד אובייקט, להשאירו בצבע ולעשות שכל הרקע יהיה ב GRAYSCALE, כיצד עושים זאת?תודה רבה!
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים הדרך הכי פשוטה היא להפוך את כל התמונה לשחור לבן ואז בעזרת history brush "לצבוע" את האובייקט.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אם הבנתי אותך נכון....: 1.בחר אובייקט באמצעות הכלי שמתאים לך/נוח לך יותר. 2.נוצר לך Selection של האובייקט. אתה צריך לבחור את מה שמסביב ולא את האובייקט, לכן בחר ב- Select-Invers למעלה. 3.עכשיו כשיש לך Selection לרקע, אתה יכול לעשות איתו כל מה שבא לך. לחץ Image-Adjustments-Desaturate
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מה שאני הייתי עושה זה...: 1) לבחור / לסמן את האובייקט עם ה - Polygonal Lasso Tool בסבלנות (עם לחיצות קצרות ולא ארוכות ועצלניות, כדי לקבל תוצאה טובה..). 2) כשיש לך את הבחירה מוכנה, תלחץ עליה במקש ימני בעכר ותבחר ב- Layer via Cut. עכשיו בעצם יש לך שתי שכבות - אחת היא הרקע והשניה היא האובייקט שסימנת. (בעצם בידדת את האוביקט מהרקע..) 3) עכשיו וודא שאתה בשכבה של הרקע, ולחץ ביחד על המקשים : Ctrl + Shift + U. 4) עכשיו אתה בעצם יכול לעשות מה שאתה רוצה לרקע.. לשנות צבעים, חדות, בהירות או כל דבר אחר, והאובייקט הרצוי יישאר אותו הדבר.. זהו! מקווה שעזרתי, עודד ב.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מצטרף לשאלה, אפילו יותר פשוטה.נגיד יש לי תמונה פתוחה כלשהיא, אני מעוניין לדוגמא לסמן ריבוע מסויים ולצבוע אותו בלבד בשחור לבן, כיצד אני עושה זאת מבלי שזה יצבע את כל התמונה?תודה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים נראה לי שהסברתי/הסברנו הכל כבר בצורה הכי ברורה שאפשר.אם אתה מתכוון לזה שאתה לא יודע איך בוחרים אובייקט, למטרה של סימון מלבן יש את Rectangular Marquee Tool (האות M במקלדת).בחר את השטח הרצוי ותעשה איתו מה שבא לך.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים ניסיתי את מה שהציעו למעלה וזה עדיין לא עובד לצערי.ניסיתי גם את האפשרות של ה LAYER VIA CUT וזה עדיין צובע את כל התמונה.עריכה, הצלחתי. פשוט לא לחצתי על ה CTRL SHIFT + U, מה זה עושה בעצם?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.