עבור לתוכן

GRAYSCALE על רקע והשארת האובייקט בצבע בפוטושופ

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים,

אני מעוניין לקחת בפוטושופ תמונה צבעונית, לבודד אובייקט, להשאירו בצבע ולעשות שכל הרקע יהיה ב GRAYSCALE, כיצד עושים זאת?

תודה רבה!

פורסם

הדרך הכי פשוטה היא להפוך את כל התמונה לשחור לבן ואז בעזרת history brush "לצבוע" את האובייקט.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון....:

1.בחר אובייקט באמצעות הכלי שמתאים לך/נוח לך יותר.

2.נוצר לך Selection של האובייקט. אתה צריך לבחור את מה שמסביב ולא את האובייקט, לכן בחר ב- Select-Invers למעלה.

3.עכשיו כשיש לך Selection לרקע, אתה יכול לעשות איתו כל מה שבא לך. לחץ Image-Adjustments-Desaturate

:xyxthumbs:

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה...:

1) לבחור / לסמן את האובייקט עם ה - Polygonal Lasso Tool בסבלנות (עם לחיצות קצרות ולא ארוכות ועצלניות, כדי לקבל תוצאה טובה..).

2) כשיש לך את הבחירה מוכנה, תלחץ עליה במקש ימני בעכר ותבחר ב- Layer via Cut. עכשיו בעצם יש לך שתי שכבות - אחת היא הרקע והשניה היא האובייקט שסימנת. (בעצם בידדת את האוביקט מהרקע..)

3) עכשיו וודא שאתה בשכבה של הרקע, ולחץ ביחד על המקשים : Ctrl + Shift + U.

4) עכשיו אתה בעצם יכול לעשות מה שאתה רוצה לרקע.. לשנות צבעים, חדות, בהירות או כל דבר אחר, והאובייקט הרצוי יישאר אותו הדבר..

זהו!

מקווה שעזרתי, ;)

עודד ב.

פורסם

מצטרף לשאלה, אפילו יותר פשוטה.

נגיד יש לי תמונה פתוחה כלשהיא, אני מעוניין לדוגמא לסמן ריבוע מסויים ולצבוע אותו בלבד בשחור לבן, כיצד אני עושה זאת מבלי שזה יצבע את כל התמונה?

תודה

פורסם

נראה לי שהסברתי/הסברנו הכל כבר בצורה הכי ברורה שאפשר.

אם אתה מתכוון לזה שאתה לא יודע איך בוחרים אובייקט, למטרה של סימון מלבן יש את Rectangular Marquee Tool (האות M במקלדת).

בחר את השטח הרצוי ותעשה איתו מה שבא לך.

פורסם

ניסיתי את מה שהציעו למעלה וזה עדיין לא עובד לצערי.

ניסיתי גם את האפשרות של ה LAYER VIA CUT וזה עדיין צובע את כל התמונה.

עריכה, הצלחתי. פשוט לא לחצתי על ה CTRL SHIFT + U, מה זה עושה בעצם?

תודה

פורסם

Desaturate

פורסם

תודה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אין כמוכם! תודה רבה!

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים