עבור לתוכן

מפרט תקציבי למשחקים 2400ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המפרט לאחר השינויים מצויין. אני הייתי משדרג חוץ מהמארז והספק כאמור גם את הזכרונות.

תודה לכם על התגובה ;D

למען האמת אנני יודע עד כמה קריטי ההבדל בין 667 לבין 533 בזכרונות ובכלל סוג התזמונים כי אני לא יחשוב אפילו לעשות C@

חשבתי לקחת את ה3500 2.2GHZ+ אך עדיף להוסיף את ה100~150ש"ח בשביל מעבד DC

האם ישנו מצב שמפרט עם קונרו יכנס בתקציב ללא שינוי? מעבד E4300 ו512 זיכרון ולוח פשוט?

ושוב,תודה רבה על עזרתכם :)

פורסם

מעבד של 1000 שקל בתקציב שלך זה לא חכם, המפרט יהיה ממש לא מאוזן וחבל, מה עוד שאני מאמין ש3600X2 עם ג'יגה ראם יהיה יותר מהיר מקונרו עם 512.. ותחכה כמה ימים, צריכה להיות ירידה של כמה אחוזים טובים במחירים של AMD

פורסם
  • מחבר

מעבד של 1000 שקל בתקציב שלך זה לא חכם, המפרט יהיה ממש לא מאוזן וחבל, מה עוד שאני מאמין ש3600X2 עם ג'יגה ראם יהיה יותר מהיר מקונרו עם 512.. ותחכה כמה ימים, צריכה להיות ירידה של כמה אחוזים טובים במחירים של AMD

ה3600*2 נקרא גם sempron 3600*2 בגלל L2 256kb לליבה במקום 512kb פר ליבה מה שגם מבחינת ביצועים הוא קצת יותר טוב מ-915D

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600_2.html

פורסם

הקאש במעבדי AMD לא כ"כ קריטי וההבדל בין ה3600 ל3800 לא גדול במיוחד, בביצועים ובמחיר...

בכל מקרה, המפרט שלך עם השינויים משתלם סה"כ וכבר לא נחשב למפרט בנוי כל עוד אתה מחליף מארז/ספק, מחליף לזיכרונות איכותיים יותר ומוסיף כרטיס מסך וכמו שאמרת אתה עושה את כל אלה אז אין בעיות והמחיר גם זול יותר.

פורסם
  • מחבר

האם יש אלטרנטיבות אחרות של אינטל?

או שללכת על המפרט הזה?

השבוע אני הולך לקנות אותו

פורסם

המפרט מאייבורי עם השינויים המדוברים משתלם מאוד. גם המפרט עם ה3600X2 בסדר גמור אבל הוא 200 ש"ח יקר יותר ומעט פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

אני אברר כמה יעלה לי המחשב עם 3600X2,נראה כי 5% תוספת ביצועים לא שווים את ה200~150ש"ח תוספת שאני יכול להגיע אליה בקלות באוברקלוק

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

-אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 לא משמעותי

-אין צורך בצורב DVD 130 שקלבאיבורי

-אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB אממ נראה לי בסביבות ה100 שקל

-אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים 50 עד 100 שקל

כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו?

יוספו

-כרטיס מוסך 7600GS SONIC

-FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W

האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?

פורסם
  • מחבר

מה ניתן לשדרג בהורדת המחיר הזו?

המחשב חזק מספיק?

האם יש צורך בתוספת זיכרון?

האם כדאי להשאר בכמות הזיכרון בשביל לחזק את המעבד או הכרטיס מסך?

פורסם

התעניינתי גם במפרט הזה באיבורי

מדובר במעבד 89 וואט הישן ולא במעבד 65 וואט.

הזכרונות של CEON (שם לא ידוע בזירה)

אבל עם 3 שנות אחריות.

איזה לוח אם טוב יותר - [MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G ?

הספק 300W של EZCOOL - האם זה ספק ראוי למי שלא עושה OC ולא מוסיף כרטיס מסך חיצוני ?

פורסם

סליחה שאני מתפרץ.

אבל גם אני חושב לקנות מהם מחשב ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל-4200.

את הזכרונות לקינגסטון.

ואת המארז לזה:http://www.foxconnchannel.com/Product/case_detail.aspx?id=en-us0000014

אני מודע לסיפורים על איבורי אבל חבר קנה מהם מחשב דומה(ללא שידרוגים) לפני כחודש וכל הבדיקות שעשיתי

הן פתיחת המחשב והן הרצת תוכנת אוורסט הראו שהם נתנו בדיוק מה שהם הבטיחו וכל החלקים היו חדשים.

והם היו בסדר ואפילו הרכיבו ללא תשלום צורב דיוידי שהוא הביא להם.

כנראה שהשיטה היא להראות להם שאני מבין עניין ואז הם לא ישחקו איתך.

אותו מחשב בהרכבה בחנויות אחרות הוא לפחות 500 שקל יותר.

פורסם

מה ניתן לשדרג בהורדת המחיר הזו?

המחשב חזק מספיק?

האם יש צורך בתוספת זיכרון?

האם כדאי להשאר בכמות הזיכרון בשביל לחזק את המעבד או הכרטיס מסך?

בהורדת מחיר כזאת יוצא לך 300 שקל חיסכון.....אני הייתי מציע לשדרג את המארז והספק...ואם נשאר כסף אז לזיכרונות 512x2 של twinmos, אם כי לי אישיתי יש ceon שהוא סבבה בנתיים ויש לו אחריות לכל החיים. אני מאמין שאתה כמוני יכול לסחוט מהם עוד 2 מאווררים למארז בחינם ואז זה יהיה מצויין.

אין צורך בתוספת זיכרון אבל כמו שאמרתי תחליף לשני סטיקים של 512. המעבד חזק מספיק והכרטיס מסך הוא סבבה...אם כי ניתן לעלות ל7600gt אבל אין לי מושג איזהה תוספת במחיר זה יהיה...

לבחור ששאל לגבי הez-cool 300w זאת נחשבת חברה ג'נרית אבל מהטובות בהן....אם ת'יכול לשדרג לez-cool 400w יהיה מומלץ ואם לחברה אחרת לא ג'נרית אז הכי טוב

פורסם
  • מחבר

אז אקנה את ה3600X2,לפי מה שראיתי בבאנצ' ההבדל ממש לא כזה גדול וחבל לזרוק 150ש"ח בשביל זה

את המארז אחליף לHEC 6A19 + 350W FSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים