עבור לתוכן

בעייה בביטורנט

Featured Replies

פורסם

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים.

כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב.

עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו).

נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר.

הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה.

לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס.

מה לעשות.

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה שמאפשרת הצפנה ובועטת אנשים ששולחים לך מידע לא חוקי. (לי עזרה הגירסה החדשה של BITTORNADO)

פורסם

בדקת שיש לך מקום בההרד דיסק?

פורסם
  • מחבר

ג'יגות על גבי ג'יגות פנויים!

פורסם

ג'יגות על גבי ג'יגות פנויים!

ובדקת שהפיירוואל לא חוסם?

פורסם

תנסה להשתמש בתוכנה שמאפשרת הצפנה ובועטת אנשים ששולחים לך מידע לא חוקי. (לי עזרה הגירסה החדשה של BITTORNADO)

תנסה את זה. הרבה אנשים מנסים להרוויח קרדיט ע"י שליחת מידע לא נכון במסות.

פורסם
  • מחבר

פיירוול מתנגש לי עם הראוטר כן ואני משתשמש בפורטים שפתחתי במיוחד ופעלו 10 עד לא מזמן.

וbitorrnedo לא עזרה.

מה שכן עוז ראבל לא אפקטיבי זה לרענן את רשימת הפירס להתנתק מהקיימים ולמצוא אחרים.

פורסם

אני יסביר לך מה הבעייה, הטורנט המסויים שאתה מוריד כניראה לא הכי טוב. מה זאת אומרת? זאת שהרבה מהמידע שהורדת עד עכשיו, ניזרק. כלומר קיבלת מידע זבל, וגם אם הורדת על 200 קיי ואחרי שעה אתה רואה שאתה רק ב 10%, זה ביגלל זה.

עכשיו מה שנראה לי, שהטורנט עצמו חסר משתפים שיש להם את הקובץ במלואו. ולך חסר רק את הסוף, סימן שאתה צריך seeder ולא feed.

אז אתה לא יכול להוריד את הסוף.. פשוט תחכה, זה יקח הרבה זמן אולי אבל בסוף יוריד. utorrent היא הכי טובה, אל תחליף אותה. לא כבדה, עושה תעבודה כמו שצריך, מהירה, וכל מה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

באמת הצלחתי להוריד את הקובץ וידאו בסוף אבל לקח המון המון זמן הקטע האחרון.

בדיוק כמו שכתבת גם כשההורדה הייתה על קצב טוב- 40 בכל מקרה אין שיטה למנוע את קבלת המידע זבל הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים