עבור לתוכן

חושב לקנות INTEL CURE2D ורוצה המלצות על טמפ' שפולט המעבד.ועל זכרונות שונים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע יש לי D830 3.2GHZ ויושב עליו TT BT אשר מוריד לו את הטמפרטורות לכדי 38+- במנוחה ועד ל 48 במאמץ מלא..של אפליקציות שונות ויישומים שונים במקביל.

השאלה שלי היא האם כדאי לי ללכת על הC2D החדש ששמעתי שהוא הרבה יותר "קריר" מהסדרה D או שפשוט להישאר עם הD וכמה טמפרטורות בערך אני אמור לקבל עם הC2D והמאורר TT BT שיושב עליו ומקרר אותו??

2.יש לי לוח אם P5ND2 DELUXE אשר על הלוח כתוב במאפיינים שהוא תומך DDR2667 ומטה..האם הוא יכול לתמוך בG.SKILL 2*1024MB 800MHZ??

ובאתר יצרן לא רשום פשוט אבל רציתי לשאול האם הלוח יכול לקבל את הזכרונות האלו תאורטית בתדר של 800 ולא להוריד לי את הזכרונות ל667

(חשוב לציין שהם מחוברים בDC) ואם זה יוריד לי אותם ל667 אז בכמה תהיה פגיעת הביצועים משמעותית??

תודה רבה למגיבים.

פורסם

המעלות של המעבד נורא תלויות במארז...

אבל באיזור ה30-35

אני מאמין שהלוח לא יתמוך... וגם לא שווה לקחת תסיכון, גם עם זכרונות 667 [ביחוד GSKILL] תוכל להגיע לOC נחמד...

פורסם

אני לא מבין.

אתה רוצה להחליף את המעבד, סתם בשביל לקבל טמפרטורות יותר נמוכות? :screwy:

פורסם
  • מחבר

מה קשור סתם אני יודע ומודע לזה שהסדרה D פולטת חום בצורה ממשית..אבל נעזוב את זה לרגע..

המשחקים רצים לי חלק והכול פשוט חשבתי לעדכן ל2 גיגה של גיסקיל 800MHZ ולבנתיים הוא יפעל לי כמו 667 נכון??

אז לסחוב איתם ובעוד חודש חודשיים לקנות לוח אם שיתמוך בזכרונות האלו ואז הזכרונות יעברו ל800MHZ עם הלוח החדש.

עכשיו אני רוצה לשדרג לא בגלל שהמחשב לא פועל טוב או עגלה אלא בגלל שעם המעבדים החדשים אני יכול לסחוב יותר זמן??

וחוץ מזה יש לי את הGSKILL 2*1024MB 800 במחיר פצצה של 900 שקל חדשים בקופסא..

פורסם

אתה צריך לקנות מחשב חדש ברגע שמה שיש לך אינו מספיק לצרכים השוטפים שלך.

אחרת, אין טעם לבזבז כסף.

פורסם

אתה מודע לכך שאתה לא מנצל זכרונות של 800 mHZ אלא אם אתה עושה OC?

המחשב שלך עכשיו בסדר גמור, זה יהיה ממש בזבוז כסף לשדרג את המעבד.

פורסם
  • מחבר

כרגע פשוט חשבתי שיש לי זכרונות של סמסונג יחסית פשוטים עם גוף קירור מולבש עליהם..

רציתי לקנות 2 סטיקים של 1 גיגה של חברה טובה עם תזמונים נורמליים כמו GSKILL

ואם נדבר על סט של 2 גיגה בתדר 667??אז זה יהיה בסדר??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים