עבור לתוכן

עזרה דחוף! - בעיה בהתקנת קירור לכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה קניתי היום קירור לכרטיס המסך, את Thermalright V-1 שקיבל ביקורות טובות גם כאן באתר וגם באתרים אחרים. עכשיו נתקלתי בדילמה קטנה במהלך ההתקנה שלו וחשבתי שכדאי לשאול את המומחים כאן...

אז ככה, הכרטיס שלי הוא רדיאון 9800 פרו והגוף קירור עצמו יושב עליו מצוין, הבעיה היא עם הזכרונות של הכרטיס, מי שמכיר את הגוף הזה יודע שהוא מגיע גם עם גופי קירור קטנים לזכרונות אך לא את כולם אפשר להתקין בגלל הגודל של הקירור עצמו, אז החברה צירפה מדבקות טרמיות כדי להדביק את הזכרונות הספציפיים האלו לגוף הקירור. על הכרטיס יש זכרונות משני הצדדים (4 בכל צד) כאשר את הזכרונות בצד התחתון (כלומר איפה שהמעבד) ניתן להדביק לגוף הקירור, למרות שהוא יכסה רק חצי מהזיכרון במקרה הטוב. את הזכרונות בצד העליון לא ניתן להדביק כי הם בצד עם הסנפירים, עכשיו חשבתי לעצמי שיש לי כאן גוף קירור מאוד דק לזכרונות, משהו כמו 2 מ"מ גובה, שאותו אני יכול להדביק לזכרונות הבעייתים בצד העליון בעזרת המדבקות שהביאו ועדיין יהיו לי כמה מ"מ חופשיים מהגוף קירור, עכשיו השאלה שלי בעצם היא אם כדאי לעשות את זה גם לכרונות הבעייתים בצד התחתון? כמו שאמרתי להדביק אותם לגוף הקירור יכסה חצי מהזיכרון במקרה הטוב, אבל לשים את הגופים הקטניים גם בצד התחתון ישאיר אפילו פחות מקום מגוף הקירור מאשר בצד העליון (שבו אין לי ברירה כי זה או זה או כלום). אני שונא להשמע לחוץ אבל אני מאוד מקווה שתוכלו להשיב לי מהר כי אני בינתיים עובד עם הכרטיס המשולב בלוח שלי והוא נוראי!

אגב, אם אני לא כ"כ ברור בתיאור שלי אני יכול להעלות תמונות של הבעיה. אז, מה אתם אומרים?

פורסם

תפריד קצת יותר את הטקסט שיהיה ברור.

והכי טוב אם תשים תמונות(ברורות).

פורסם
  • מחבר

צילמתי תמונות, הם קצת מטושטשות אבל הבעיה שלי ברורה בהן לחלוטין.

צד קדמי - ללא גוף הקירור

frontexposedjp8.th.jpg

צד אחורי - ללא גוף הקירור

backou6.th.jpg

קדימה - עם הקירור, ניתן לראות את הזכרונות הבעיתיים ואת הכיסוי החלקי אם אשתמש במדבקה

frontinstalledcx8.th.jpg

אחורה - הזיכרון שקרוב לקירור בעייתי

backinstalledma1.th.jpg

השוואה בין גוף הקירור שמגיע בחבילה מול הגוף שיש לי

(מאוד מטושטש, אני יודע, אבל אפשר לראות את ההבדל)

heatsinksdz4.th.jpg

אני מזכיר, בזיכרון הבעייתי מאחורה אני בכל מקרה אשים את הגוף הקטן, השאלה היא אם כדאי לשים גם מקדימה (יש לי עוד כאלה) למרות שאין הרבה מקום פנוי או להדביק את הזכרונות האלו לגוף הקירור למרות כיסוי חלקי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים