פורסם 2007 בפברואר 618 שנים קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוסאיך עושים את זה?
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים פשוט תפרמט אותו דרך ההתקנה של הוינדוס כשהוא כונן קשיח יחיד במחשב, תתקין את הוינדוס ואז תחבר את שאר הכוננים הקשיחים והוא יהיה C
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני מאמין שכן, גם ככה זה רק אמצעי זהירות למקרה שמיקרוסופט יותר מטומטמת מהרגיל.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לבטל אותם דרך הביוס יעזור(ולהשאיר רק את ההארד דיסק של 250)?לא בטוח. סביר להניח שההתקנה של ה XP תזהה את הדיסק בכל זאת.בתוך XP עצמו, ה XP מזהה HD שלא מוגדר בביוס.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים לא בטוח. סביר להניח שההתקנה של ה XP תזהה את הדיסק בכל זאת.בתוך XP עצמו, ה XP מזהה HD שלא מוגדר בביוס.אתה סגור על זה? אני יודע שהוא מזהה כונני תקליטונים ודיסקים לא הרדדיסקים. בכ"מ הוא אמור לזהות בעת יצירת המחיצה את ההרדיסקשמתקינים עליו כC. אם הוא יגדיר אותו כאות אחרת אז צריך לנתק (קרה לי רק פעם אחת, במחשב נייד שנקנה מאייבורי שC וD היו קוראיהכרטיסים המובנים במחשב)
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אם הנפחים של הכוננים שלך לא שווים, אז לר צריכה להיות לך בעיה. כשאתה בא להתקין את הוינדוס, במסך שממש לפני ההתקנה אתה מוחק את המחיצה שכעת היא C, אחר כך מוחק את המחיצה (אם יש) של ההארד דיסק החדש ואחר כך בוחר בהארד דיסק החדש להתקנת הXP ואז אוטומטית הוא יקבע כC.רק שאם שני ההארד דיסקים שווים בגודל אולי יהיה לך קשה לזהות מי מהם הוא החדש.
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים התגובה שלי נכתבה בהנחה שאתה רוצה לשמור את המידע בכונן הישן. אם לא - תעשה מה שאמרו מעלי.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אתה סגור על זה? אני יודע שהוא מזהה כונני תקליטונים ודיסקים לא הרדדיסקים. בכ"מ הוא אמור לזהות בעת יצירת המחיצה את ההרדיסקשמתקינים עליו כC. אם הוא יגדיר אותו כאות אחרת אז צריך לנתק (קרה לי רק פעם אחת, במחשב נייד שנקנה מאייבורי שC וD היו קוראיהכרטיסים המובנים במחשב)אני סגור על כך ש XP מזהה HD של למרות שבביוס מסומן None.אני לא סגור האם תוכנית ההתקנה של XP מתנהגת באופן דומה.בכל מקרה, הכי טוב לנתק כל HD לא הכרחי לתהליך ההתקנה במהלך התקנת XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.