עבור לתוכן

להחליף אותיות של כוננים

Featured Replies

פורסם

קניתי הארד דיסק חדש של 250GB ועכשיו הוא כונן H במחשב, אני רוצה להתקין מחדש תווינדוס ולעשות את ההארד דיסק הזה כונן C ולהתקין עליו תווינדוס

איך עושים את זה?

פורסם

פשוט תפרמט אותו דרך ההתקנה של הוינדוס כשהוא כונן קשיח יחיד במחשב, תתקין את הוינדוס ואז תחבר את שאר

הכוננים הקשיחים והוא יהיה C

פורסם
  • מחבר

לבטל אותם דרך הביוס יעזור(ולהשאיר רק את ההארד דיסק של 250)?

פורסם

אני מאמין שכן, גם ככה זה רק אמצעי זהירות למקרה שמיקרוסופט יותר מטומטמת מהרגיל.

פורסם

לבטל אותם דרך הביוס יעזור(ולהשאיר רק את ההארד דיסק של 250)?

לא בטוח. סביר להניח שההתקנה של ה XP תזהה את הדיסק בכל זאת.

בתוך XP עצמו, ה XP מזהה HD שלא מוגדר בביוס.

פורסם

לא בטוח. סביר להניח שההתקנה של ה XP תזהה את הדיסק בכל זאת.

בתוך XP עצמו, ה XP מזהה HD שלא מוגדר בביוס.

אתה סגור על זה? אני יודע שהוא מזהה כונני תקליטונים ודיסקים לא הרדדיסקים. בכ"מ הוא אמור לזהות בעת יצירת המחיצה את ההרדיסק

שמתקינים עליו כC. אם הוא יגדיר אותו כאות אחרת אז צריך לנתק (קרה לי רק פעם אחת, במחשב נייד שנקנה מאייבורי שC וD היו קוראי

הכרטיסים המובנים במחשב)

פורסם

אם הנפחים של הכוננים שלך לא שווים, אז לר צריכה להיות לך בעיה. כשאתה בא להתקין את הוינדוס, במסך שממש לפני ההתקנה אתה מוחק את המחיצה שכעת היא C, אחר כך מוחק את המחיצה (אם יש) של ההארד דיסק החדש ואחר כך בוחר בהארד דיסק החדש להתקנת הXP ואז אוטומטית הוא יקבע כC.רק שאם שני ההארד דיסקים שווים בגודל אולי יהיה לך קשה לזהות מי מהם הוא החדש.

פורסם

התגובה שלי נכתבה בהנחה שאתה רוצה לשמור את המידע בכונן הישן. אם לא - תעשה מה שאמרו מעלי.

פורסם

אתה סגור על זה? אני יודע שהוא מזהה כונני תקליטונים ודיסקים לא הרדדיסקים. בכ"מ הוא אמור לזהות בעת יצירת המחיצה את ההרדיסק

שמתקינים עליו כC. אם הוא יגדיר אותו כאות אחרת אז צריך לנתק (קרה לי רק פעם אחת, במחשב נייד שנקנה מאייבורי שC וD היו קוראי

הכרטיסים המובנים במחשב)

אני סגור על כך ש XP מזהה HD של למרות שבביוס מסומן None.

אני לא סגור האם תוכנית ההתקנה של XP מתנהגת באופן דומה.

בכל מקרה, הכי טוב לנתק כל HD לא הכרחי לתהליך ההתקנה במהלך התקנת XP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים