פורסם 2007 בפברואר 618 שנים שלום לכולםהיום יש פשוט המון מסכים רחבים וממש קשה לבחור מה הייתם ממליצים לרכוש כמסך רחב לשימוש כללי שהעיקר סרטים ומשחקים ונחשב בעל איכות תמונה טובה מאוד.חריגה של 300-400 ש"ח היא לא עקרוניתתודה
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים זה סה"כ עוד איץ' וזה בעיקר לרוחב,והתקציב שלך מאפשר זאת וזה מסך איכותי מאוד..
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים בדקת את הענין של הגודל או שאתה סתם זורק באויר?אין הבדל גודל משמעותי ביניהם (פחות מ-10%) ואתה מקבל פאנל איכותי בהרבה (VA במקום TN), רזולוציה טובה בהרבה, כל החיבורים שרק תחלום עליהם ואיכות כללית מעולה.מה ההתלבטות פה? רק תוודא שגודל הפונטים ב-20' לא קטן לך. ב-19' רחב הם גדולים מאוד לדעתי ולכן גם מפוקסלים בהשוואה ל-20' וודאי בהשוואה ל-CRT, גם אם משתמשים ב-ClearType.תקרא קצת בפורום ובסטיקי ותחכים בנושא.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר לא ממש הבנתי את כוונתך , האם עדיף מסך רחב על רגיל? לי יש היום SAMSUNG 930B מעונין לקנות מסך נוסף ומתחשק לי רחב
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר לא כל כך הבנתי מה אמרת לגביי פונטיםיש לי היום מסך LCD 19 930B SAMSUNG , אין לי בעיה בפונטים והאיכות של המסך נראית לי טובהאין שום מסך 19 רחב באיכות טובה ופאנל איכותי?למה צריך דווקא את הדל ? ראיתי שהוא נמכ בחנויות בודדות ולא מוכרות לי , ולי חשוב חנות נוכרת ושירות טוב
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים כל מסך 19' רחב מבוסס על פאנל TN שנחות משמעותי מהפאנל של ה-DELL.יש מספיק חנויות רציניות שמוכרות את ה-DELL - אל תדאג.גודל הפונטים קטן יותר במסך 20' כי יש לו רזולוציה גבוהה יותר בכמעט אותו גודל מסך ולכן גודל כל פיקסל (מה שנקרא dot pitch) הוא קטן יותר מאשר במסך 19'. מצד אחד זה אומר הרבה יותר שטח צפיה וכן טקסט ותמונה חדים וחלקים יותר, מצד שני - גודל פונט קטן יותר.לא צריך את ה-DELL... כדאי מאוד ועדיף משמעותית ללכת על ה-DELL.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אתמול ראיתי פה REVIEW עליו והוא קצת מאכזב... חוץ מזה שהוא לא רחב כמו שהוא ביקש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.