פורסם 2007 בפברואר 718 שנים מחבר יש אולי למישהו המלצה על לוח אם אחר? (קראתי כמה כתבות ואני רוצה להשוות ללוחות אם אחרים)במחשב המשחקים אולי יתוכנן OC קל (בעיקר לכרטיס המסך) בשביל הכיף. אבל לא משהו שיצריך מחשבה מחדש על המפרט.בקשר לכרטיס המסך, לא עדיף 7900GS בגלל יכולת OC יותר טובהכך שאם אני אעשה OC ואחליט להשאיר אותו הוא ייתן לי ביצועים עדיפים על ה-ATI?
פורסם 2007 בפברואר 718 שנים אולי בOC ה7900GS עדיף(אם כי לא בהבדל גדול) אבל אל תשכח את התמיכה של כרטיסי ATIבHDR+AA ולכן הוא עדיף על פני 7900gs
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר תודה לכל מי שהגיבאני כמעט נעול על שני המפרטים האלהמחכה רק למשכורת :-\אשמח לשמוע עוד הצעות ממי שרוצה להוסיף/לשנות...אף פעם לא מאוחר לעדכן
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים זכרונות אחרים קצת יותר זולים אבל חזקים באותה מידה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2628&Pname=TWINMOS
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים בהחלט אפשרי...אבל לא כדאי לחלק את הקנייה למספר חנויות כי תיהיה בעיה של אחריותוסתם כאב ראש מיותר...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר אולי תוכלו להמליץ לי על חנות/יות בצפון אזור חיפה וצפונה בקו החוף (חיפה/קריות/נהריה)
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים נועה היא אחת החנויות עם המבחר הכי גדול שראיתי כמעט מהכל.השירות שלה מעולה והם מקצועיים אבל - הם בדר"כ יקרים יותר מהחנויות האחרות שנתקלתי בהן
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים יקרים בהרבה... זאת בעיהאבל יש עוד כמה חנויות באיזור חיפה, לא זוכר בדיוק שמות כרגע
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים מחבר שמעתי כמה תגובות לא כלכך טובות על PANDA'Sיש למישהו התנסות עם החנות מקודם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.