עבור לתוכן

מעבד + לוח אם בתקציב של 1500 ש"ח לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, מחיר כולל: בסביבות ה-3000 ש"ח (ללא מסך בינתיים).

לגבי מעבד, נראה לי ש-e6300 יכול להתאים, אני צריך רק למצוא לו לוח אם מתאים.

הדרישות שלי ללוח אם הן:FSB כנדרש למעבד, 4 חריצי זיכרון (הרחבה עתידית) במהירות 677mhz, כרטיס מסך, רשת, קול on-board, חיבור ieee 1394 (לא חובה, אבל מומלץ). האם מישהו מכיר לוח שעומד בדרישות האלו?

שאר הרכיבים יהיו סטנדרטיים, לפי ההמלצות במפרטים, כך שלוח אם ומעבד צריכים לעלות כ-1500 ש"ח כדי לעמוד בתקציב.

האם לדעתכם יש מעבד שיהיה משתלם יותר value/price?

תודה,

PSben

פורסם

ראשית תוסיף תקציב לכותרת וציין בדיוק מה אתה צריך במפרט (ציוד היקפי, האם חשוב מחשב שקט וכדומה) - לפי זה נוכל להמליץ.

יש לא מעט לוחות אם מתאימים ל-E6300 בסביבות 450-600 ש"ח המבוססים על 945G.

אחד המוצלחים והמשתלמים ביותר לדעתי הוא ה- ASROCK ConRoe945G-DVI שעונה על כל הדרישות שלך + יציאת DVI ועולה 460 ש"ח.

יחד עם E6300 אתה מגיע באמת ל-1500 ש"ח.

פורסם

נפתח.

פורסם
  • מחבר

ראשית תוסיף תקציב לכותרת וציין בדיוק מה אתה צריך במפרט (ציוד היקפי, האם חשוב מחשב שקט וכדומה) - לפי זה נוכל להמליץ.

יש לא מעט לוחות אם מתאימים ל-E6300 בסביבות 450-600 ש"ח המבוססים על 945G.

אחד המוצלחים והמשתלמים ביותר לדעתי הוא ה- ASROCK ConRoe945G-DVI שעונה על כל הדרישות שלך + יציאת DVI ועולה 460 ש"ח.

יחד עם E6300 אתה מגיע באמת ל-1500 ש"ח.

כרגע אני רוצה רק המלצה על לוח אם ומעבד (בתקציב של 1500 ש"ח), אז ציוד הקפי, ורעש כרגע לא משפיעים על הבחירה.

לגבי ASROCK, ראיתי שזה לוח מאוד משתלם ביחס עלות/תועלת, אבל אני קצת חושש מהעובדה שהחברה לא כ"כ מוכרת.

פורסם

היא די מוכרת, הלוח אם שהציעו לך הוא הכי מתאים לתקציב שלך...

פורסם
  • מחבר

מה לגבי המעבד? האם כדאי להשקיע 1000 ש"ח ב-e6300, או שההפרש לא מצדיק את המחיר, ואולי כדאי לקנות amd x2 3600+?

פורסם

ה3600+ עולה סביבות ה900,ואם אתה עוסק במולטיטאסקינג עצבני עדיף ה6300,הכול תלוי בשימושים שלך, זה רק 100 שקל תוספת.

פורסם

הפעם האחרונה שבדקתי מחיר אני די בטוח שהוא עלה 900...

יש מצב שאני זוכר לא נכון.

פורסם

אפשר להביא 3800X2 TRAY+מאוורר

ב-650 ש"ח

אז ככה שנשאר לך סכום מכובד לאחלה לוח אם תומך AM2

נראה לי שכדאי לך לחשוב על האפשרות הזאת

פורסם

נו באמת... להתפשר במעבד כדי לא לקחת ASROCK?

הביקורות מחמיאות מאוד ל-ASROCK... הוא לא ASUS STOKER ETREAM אבל הוא מעולה לשימושים שלך ודי טפשי לרדת במעבד כדי לקחת לוח אם שלא ישפיע בכלום על הביצועים/יציבות/יכולות שדרוג. אם כבר ל- יש אופציות שדרוג עדיפות.ASROCK

פורסם

אפשר גם duo core2

מskypc

לוח אם ABIT IL9 Pro ב499 ש"ח

מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ב953 ש"ח

כרטיס PCI FIREWIRE עם 3 יציאות ב108 ש"ח

ס"כ 1560 ש"ח

פורסם

ל-ASROCK יש כרטיס גרפי מובנה + יציאת DVI וזה יתרונו במקרה הזה

פורסם

זה אחלה לוח אם בשבילו(האסרוק) אבל הוא לא ביקש DVI ולכן גם האביט גם אפשרות טובה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה,

אני אחקור עוד קצת על ASROCK, אבל בעיקרון זה נראה לי לוח שמתאים לי.

שוב תודה,

PSben

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים