עבור לתוכן

בעיה במשחקים.לכל מי שיש x1950 pro כנסו דחוף [תמונות מהמשחק]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה להוריד AA? אני מעלה את זה וזה נותן לי טיפה יותר אבל בטוח זה לא מתבצע לי מושלם.אני יודע שצריך לראות הכל חלק עם הגדרות גבוהות .

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת זה לא עושה כלום...

פורסם
  • מחבר

זה לא עושה כלום אז מה עושה?איכות הכי בהגדרות של הדרייבר?

פורסם

רואים שזה לא עושה כלום *אצלך* בגלל שהFPS לא יורד...

פורסם
  • מחבר

סופ סוף מישהו מבין אותי חחח.אז מישהו יודע למה זה קורה מה לאף אחד לא היה את זה?רק לי? חחחח שמתי תמונה סתם מאתר והכל שם חלק ככה צריך להיות של הקצוות במשחק חלקות ואם אתה זז אז זה נשאר חלק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי פיפא 07 עכשיו שאני שם על הגדרות הכי גבוהות שם חח כאילו כבר איזה הגדרות יש שם אז הסרטון בהתחלה שמתחיל המשחק מקרטע לי או בסרטונים במשך המשחק מקרטעים.אבל המשחק עצמו זז חלק.ותראו תמונה של הסרטון בהתחלה ותגידו לי עם זה איכות פחח

[attachment deleted by admin]

פורסם

פרוץ?

פורסם

בנאדם...התמונות שהבאת(לפחות זאת של r6...)הן לא מתוך המשחק ממש אלא תמונות מרונדרות לגמרי שיצאו עוד לפני המשחק אז ברור שאחרי הרינדור שהן עברו הן יראו מושלם...מנסיון,r6 לא נראה ככה...הוא נראה טוב מאוד אבל לא ככה...

פורסם

מצ'ונה... אני מבסוט עם ה X1950Pro.

אם אתה כ"כ מתוסכל ממנו (לאחר שהחלפת את הכרטיס פעם או פעמיים, כמדומני), תחזיר אותו וקח 7900GT במקום (אם כי זה קצת יהיה בעייתי, חוששני).

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה בסדר? אני אומר לך אני צילמתי את התמונות במשך שאני משחק ואתה אומר לי זה לא צריך להיות ככה [חוץ מהתמונה הראשונה].?אני אומר שזה לא צריך להיות ככה בכרטיס כמו שלי מבין?ואני שם על הגדרות הכי גבוהות.מה שיש לי זה בעיה למומחים מאוד וכינראה שזה רק אלה שבחברה שיצרו את הכרטיס.ידעו מה הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים