פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר מה להוריד AA? אני מעלה את זה וזה נותן לי טיפה יותר אבל בטוח זה לא מתבצע לי מושלם.אני יודע שצריך לראות הכל חלק עם הגדרות גבוהות .
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר סופ סוף מישהו מבין אותי חחח.אז מישהו יודע למה זה קורה מה לאף אחד לא היה את זה?רק לי? חחחח שמתי תמונה סתם מאתר והכל שם חלק ככה צריך להיות של הקצוות במשחק חלקות ואם אתה זז אז זה נשאר חלק.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר אני התקנתי פיפא 07 עכשיו שאני שם על הגדרות הכי גבוהות שם חח כאילו כבר איזה הגדרות יש שם אז הסרטון בהתחלה שמתחיל המשחק מקרטע לי או בסרטונים במשך המשחק מקרטעים.אבל המשחק עצמו זז חלק.ותראו תמונה של הסרטון בהתחלה ותגידו לי עם זה איכות פחח[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בנאדם...התמונות שהבאת(לפחות זאת של r6...)הן לא מתוך המשחק ממש אלא תמונות מרונדרות לגמרי שיצאו עוד לפני המשחק אז ברור שאחרי הרינדור שהן עברו הן יראו מושלם...מנסיון,r6 לא נראה ככה...הוא נראה טוב מאוד אבל לא ככה...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מצ'ונה... אני מבסוט עם ה X1950Pro.אם אתה כ"כ מתוסכל ממנו (לאחר שהחלפת את הכרטיס פעם או פעמיים, כמדומני), תחזיר אותו וקח 7900GT במקום (אם כי זה קצת יהיה בעייתי, חוששני).
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים מחבר תגיד אתה בסדר? אני אומר לך אני צילמתי את התמונות במשך שאני משחק ואתה אומר לי זה לא צריך להיות ככה [חוץ מהתמונה הראשונה].?אני אומר שזה לא צריך להיות ככה בכרטיס כמו שלי מבין?ואני שם על הגדרות הכי גבוהות.מה שיש לי זה בעיה למומחים מאוד וכינראה שזה רק אלה שבחברה שיצרו את הכרטיס.ידעו מה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.