עבור לתוכן

בעיה במשחקים.לכל מי שיש x1950 pro כנסו דחוף [תמונות מהמשחק]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה שום דבר במחשב אתה לא רואה שAA לא עובד אצלי טוב.

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז הAA לא עובד לי הכי טוב אז מה הגורם לזה מישהו יודע?

פורסם

צא מזה - אין לך שום בעיה במחשב.

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

טוב אין לי כלום ממש.לכולם עם הכרטיס כמו שלי ישחלק הכל ורק לי ככה מה נעשה מזל חרא.

פורסם

אם אני אגיד לך שככה זה הטקסטורות במשחק, תאמין לי?

פורסם

טוב אין לי כלום ממש.לכולם עם הכרטיס כמו שלי ישחלק הכל ורק לי ככה מה נעשה מזל חרא.

אני חושב פשוט שאתה היחיד ששם לב לזה.

גיימספוט לא משתמשים בX1950PRO, ואם להם יש את זה, זה אומר שכך באמת הטקסטורות במשחק.

פורסם
  • מחבר

אבל למה אתם אומרים משחק? אצלי זה בכל המשחקים בהכללללללללללל חברה .הבאתי רק תמונה אחת מהאתר שם כי לי עם כל ההגדרות הכי גבוהות יש

לי טשטושים וזה לא צריך להיות ככה. כי היה לי מחשב אחר עם 6800 והכל היה חלק אותו משחקים שעכשיו אני משחק.

פורסם

יש לך דריברים מעודכנים של הכרטיס מסך?

אם לא, תוריד ותתקין.

אם כן, תנסה להתקין את הדריבר הקודם להכי מעודכן.

פורסם
  • מחבר

מה זה הדריבר הקודם להכי מעודכן? אני השתמשתי בדרייבר של הדיסק. ו6.10 ו6.12 ועכשיו 7.1 עם הכל זה אותו דבר. נכון לכרטיס יש חיבור dvi אז יכול להיות

שזה מוריד ככה מהאיכות?

פורסם

לגבי הדריברים אני לא מכיר של ATI רק של Nvidia.

פורסם
  • מחבר

נכון עם FPS עם AA יצא 105 ובלי AA יצא 115. הרי עם AA צריך לצאת משהו כמו 60 לא?

פורסם

הוא לא מאמין לי...

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 18:50:29

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם

הוא לא מאמין לי...

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 18:50:29

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

הוא אומר לך שזה לא רק במשחק הזה, אלא בכל משחק שהוא מפעיל. :kopfpatsch:

פורסם

ניסית להוריד לAA4? או אולי לAA2? או אולי התקנה מחדש?

פורסם

נו נגיד. בינתיים התמונות שהוא העלה תקינות לגמריי. ב-FEAR מופעל AA על קצוות התמונה כמו שזה אמור להיות. כנ"ל ב-Fifa חוץ מה-Bar למטה שמרונדר ב-2D כך שאין טעם להפעיל עליו AA.

לא מופעל AA על הטקסטורות עצמן. בעצם, לך תבדוק אצל חבר אותן סצינות ותדאג שיש לו את הדרייברים האחרונים יחד עם כרטיס X1K. אחרי זה לך לחבר אחר עם כרטיס של NVIDIA מסדרה 7. אם הסיפור לא חוזר על עצמו, הנה לך הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים