עבור לתוכן

בעיה במשחקים.לכל מי שיש x1950 pro כנסו דחוף [תמונות מהמשחק]

Featured Replies

פורסם

לי יש את הכרטיס תראו במפרט .מה שתראו במשחקים האם יש את זה לכולם?ואני מגדיש שזה על הגדרות הכי גבוהות וגם AA על 4 או 6 ותמיד יש לי את הדברים האלה בכל המשחקים וזה מעצבן רצח לא יודע מה לעשות. [במחשב הקודם שלי שהיה לי נוודיה fx6800gs ולא היה לי את הטשטשים האלה] ועוד שאני זז זה גם זז כזה.אז אולי ככה זה בכרטיסי ati?

נסיתי גם דרייורים ולא עזר.לא יודע מה לעששות כבר. ובמשחקי אסטרטגיה אני בכללל משתגע רואים את זה יותר מגעיל.[הפיפא שמתי עכשיו תראו איזה איכות חרא 10.2.07]

[attachment deleted by admin]

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יא סטלן תביא תמונות שאתה צילמת לא מגיימספוט.. ולא אין לי תבעיות האלה, בתמונות זה נראה כאילו זה בלי AA.

פורסם

הפעלת את הanti aliasing ? בטוח?

זה לא קשור לזה שזה כרטיס של ATI....

פורסם
  • מחבר

התמונה הראשונה היא מאתר אבל השניים האחרות זה אני שיחקתי.אני שמתי את AA על הכי גבוהה ולא עוזר לי .בכל המשחקים יש לי את זה. החליפו

לי לוח אם וזכרונות ולא עזר כלום.[גם בחנות הוא פתח כרטיס חדש ושם והיית אותה בעיה] אז מה אני עושה חברה?למה רק לי יש את זה?

פורסם

תגדיר את ה- AA וה-AF גם במשחק עצמו וגם דרך הדרייברים וזה יסתדר,בזמן האחרון הרבה אנשים פונים על הבעיה הזו.

בכל מקרה תגדיר כמו שאמרתי ותראה.

נועם.

פורסם
  • מחבר

אני מגדיר גם דרך הדרייבר וגם דרך המשחק אבל זה לא מסתדר לי אחי תמיד יש לי.

פורסם

יש דבר כזה AAX6? הכרטיס בכלל תומך בזה?

אולי משהו מונע מ AA לפעול? ניסית לראות אם יש ירידה ב FPS אם אתה משחק עם AA ובלי AA? אם אין שום ירידה ב FPS אולי משהו מונע מהכרטיס להפעיל את זה.

באופן כללי זה דבר ידוע שכרטיסי NVIDIA מספקים תמונה קצת יותר טובה ברוב המשחקים בסגנון FEAR יחסית ל ATI.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה שאני יכול לעשות גם 6. ואני גם אמרתי שזה בכל משחק לא רק ב fear. תגיד לי מה זה בדיוק?FPS ואז אני יבדוק עם זה יורד

פורסם

אני יודע שהאפשרות קיימת בדרייברים , השאלה היא האם בפועל באמת מופעל AAX6.

FPS הכוונה Frames Per Second. אתה יכול באמצעות התוכנה FRAPS לבדוק את ה FPS תוך כדי שאתה משחק, וזה מהווה מדד לביצועים. יש גם ב FEAR את האפשרות של ה performance test שמריץ מעין fly-through בקטע משמשחק ובודק את ה FPS.

פורסם
  • מחבר

תראה שאני נכנס למשחקים יש לי בצד ימין למעלה מספרים כאלה שיורדים ועולים זה אולי זה? והתוכנה FRAPS היא מצלמת תמונות לא? אז איך זה יראה לי

ועוד דבר שלא אמרתי שבמשחקים יש לי גם פסים שקופים כאלה לפעמיים וזה מתי שאני זז.ונגיד יש סרטון של משחק בהתחלה אז שהסרטון עובר כזה לתמונה אחרת אז הוא עובר עם פסים כאלה לבנים.

פורסם

המספרים האלה שעולים יורדים זה הFPS, תבדוק עם AA מה הFPS הממוצע ובלי AA מה הFPS ההמוצע ותגיד לנו

פורסם

החליפו לי לוח אם וזכרונות ולא עזר כלום.[גם בחנות הוא פתח כרטיס חדש ושם והיית אותה בעיה]

מי הפראייר שהחליף לך לוח אם, זכרונות, וכרטיס מסך תקינים לחלוטין ?

פורסם

^

אולי הוא רק החליף שם במקום כדי לבדוק.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר פראייר? היה לי גם תקיעות במשחקים אז החליפו לי בחנות לוח אם וזכרונות ועכשיו אין תקיעות. טוב אז ככה בתמונה הראשונה זה עם AA6 ויצא 105

ובתמונה השניה זה בלי AA ויצא 115.ויצא אותו דבר בערך תראו בתמונות למעלה צד ימין. [ולא החליפו לי כרטיס מסך רק שמו אחד חדש וראו שיש אותה בעיה אז החזיר את הכרטיס שלי]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים