עבור לתוכן

יכול להיות שnod32 לא מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

כבר הייתה לי בעיה דומה, מסכים כחולים, והנה היום שוב פעם היה לי מסך כחול

ובעיות בהפעלת המערכת.

לבסוף איכשהו הצלחתי להכנס עשיתי את כל הסריקות האפשריות כולל הסריקה של nod32 שמצא איזה 3 וירוסים/משהו מסוכן.

עכשיו אני לא מבין למה הוא לא ניטרל אותם לפני זה? למה רק בסריקה הוא גילה את זה?

יכול להיות שהוא לא מספיק טוב? (הוא מעודכן) יכול להיות שהוא נותן לוירוסים להכנס ובגלל זה יש מסך כחול?

או שאולי זה בכלל בעיית זיכרון כי יש לי 256SDRAM.

תודה!![br]פורסם בתאריך: 5.02.2007 בשעה 21:30:21

שחכתי לציין שמהחשב נתקע כמה פעמים והייתי צריך לעשות ריסט...ובאחד הריסטרים פשוט היה מסך כחול והכל התחיל...(בפעם המי יודע כמה)
פורסם

תלוי איפה הוא מצא את הווירוס. אם הוא מצא אותו באיזה קובץ דחוס (ZIP או RAR) אז זה טבעי שהוא לא יתחיל לפרוס לך כל קובץ דחוס בזמן השמירה להרד דיסק כדי לסרוק לעומק. אם הוא מצא את הקובץ לא-פרוס אך במצב "מוכן להדבקה" כלומר נניח קובץ EXE שיושב באיזה תיקיית הורדות - גם אין מה להתרגש יותר מדי כי אולי כשהקובץ התווסף למערכת ה-NOD לא זיהה אבל מאז הוא כן זיהה. כלומר אם היית מנסה להריץ את אותו EXE היום ה-NOD היה חוסם אותו בכל מקרה.

דבר אחרון, כדי לצפות ש-NOD יעבוד אופטימלית, צריך לקנפג אותו כמו שצריך:

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

ודבר אחרי, אחרון... אולי, בסופו של דבר, קספרסקי אכן יותר טוב בכל זאת. למרות שזה דורש הרבה הרבה יותר דאתא לקבוע זאת חד משמעית, כי על כל סיפור כמו שלך שה-NOD פישל, יש סיפור נגדי שהקספרסקי פישל וה-NOD הציל נניח. עניין של מזל או אי-מזל (על איזה עוין אתה נופל).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

בכל מקרה יש סיכוי גדול יותר אולי לבעיית חומרה? או עומס על הזיכרון? כי בכל זאת המחשב נתקע,

מסכים כחולים, וגם יש לי זיכרון חלש...יש אפשרות לבדוק סופית איך נגרמה הבעיה?

פורסם

יכול מאוד להיות שזו בעיה של חומרה. נסה את ההצעות של pig_750 מהיום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236809.0

אם המחשב לא מתפקד טוב גם ב-safe mode או בלינוקס, רוב הסיכויים שמשהו דפוק פיזית. אם לא בא לך להתעסק עם הדברים הללו אז גבה דאתא, פרמט מחשב והתקן ווינדוס מחדש - אם עדיין בעיה - מן הסתם זה לא יכולה להיות בעיית תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים