עבור לתוכן

מבקש המלצה לרמקולים כ 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי לכולם.

אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים.

אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים.

(הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות)

אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות)

תודה!

פורסם
  • מחבר

ה ATP3 כמעט כפול במחיר... אין שומדבר נורמלי באמצע?

שתי ההמלצות כוללות סאב שנראה (בתמונה לפחות) קצת גדול... אז אנצל את התרד גם כדי לשאול האם באמת צריך סאבים כאלו? (כמו שציינתי, לאנשים כמונים שרוצים רק להינות קצת ממוזיקה בקלילות ולא אודיופילים...)

תודה שוב!

פורסם

שמע, סאב נותן רק באסים

הגודל שלו אני מאמין זה בגלל ההגברה לרמקולים [הם הרי מחוברים דרך הסאב, איך בדיוק זה בנוי אני לא יודע]

אני לא ממש חושב שיש משהו באמצע, סמוך עליי שבשביל 200 ש"ח אף אחד לא יחשוב שאתה אודיופיל ;)

פורסם

אם אתה רוצה להנות גם ממשחקים וסרטים אז חשוב שהסאב יהיה טוב... אתה לא יודע איזה מטורף זה שרימון מתפוצץ לידך ב bf2 עם סאב.

פורסם

חבר אמר לי כרגע שבאייבורי ה-ATP3 נמכרים ב-250 ש"ח. תברר אם זה נכון ואם כן, כמובן שווה להוסיף את ה-50 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים