עבור לתוכן

LEADTEK 7600GT TVOUT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חיברתי את הכרטיס לטלויזיה וזה עובד אבל נראה כאילו זה נמצא בזום , כלומר לא כל המסך נצפה אלא עולים למעלה או לצדדים והמסך עולה יורד , מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון

פורסם

ניסית לבדוק בהגדרות של הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי הכל בזום ובדרייב אוברליי וכלום לא פותר את הבעיה

פורסם

ניסית גם לשנות ת'שיטת שידור? (PAL לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמעט כל מה שאני מכיר וזה כאילו במצב זום אם אתה מבין מה אני מתכוון

אם תריץ סרט הם מתוחים כאילו עשית זום רציני

מה גם ששולחן עבודה נמצא בזום

מוזר

פורסם

בדרייברים של ATI

מה שאתה מתאר נקרא overscan

תחפש את זה אצלך

פורסם

זאת לא בעיה.

הרזולוציה שכיוונת למסך של המחשב גבוהה יותר מהרזולוציה שמכוונת לכרטיס מסך לשידור לטלויזיה. ככה זה צריך להיות.

יש הגבלה נמוכה יחסית על הרזולוציה לטלויזיה 1024X768.

אם תוריד את הרזולוציה של המסך אתה תראה גם בטלויזיה את כל המסך.

מבחינת סרטים כנס להגדרות של הכרטיס מסך ותלך לקטגורית full screen video,

בפנים אתה תראה full screen device, תבחר שם ב secondary display ואז כשתפעיל סרטים הם יפעלו על המסך של הטלויזיה במצב של מסך מלא, כלומר לא אמור להיות זום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אני ל אחדש בנושא מאז ומעולם השתמשתי בכרטיס מסך

במקרה הזה הרזולוציה של הטלויזיה בכל שיטות השידור 640X480 לא נותן לי להעלות ל 1024X768

בכל מקרה זה כן עושה זום גם לפי מה שרשמת.

אני אובד עצות

פורסם

יכול להיות שאתה מוגבל ברזולוציה בגלל בעיה בדרייבר ויכול להיות גם שהטלויזיה שלך לא תומכת ברזולוציות גבוהות מ640x480.

בקשר לזום - אתה מתכוון שבסרטים במצב של מסך מלא יש זום?

יש בהגדרות של הכרטיס מסך אפשרות לשנות את הגודל של הוידאו רק שבחלק מהדרייברים גם אחרי שאתה שומר את ההגדרות, בפעם הבאה שתפתח סרט הדרייבר ישתמש בהגדרות ברירת המחדל, אם זאת הבעיה אז יש ערך בregistry שאפשר לערוך שמסדר את הבעיה.

אם אכן התכוונת לכך אז אני אפרט כיצד לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אני אנסה לפרט

ברגע שהמחשב מקרין לטלויזיה , המתמונה על הטלויזיה אינה מלאה כלומר זה על מסך מלא אבל ברגע שתזיז את העכבר למעלה

על הטלויזיה המסך יעלה כדיי שתוכל לראות את כל שטח שולחן העבודה כנ"ל לדביי ימין שמאל

כלומר ששולחן העבודה הוא על מסך מלא אבל לא רואים את כולו בגלל גודלו כאילו נמצא בזום מסוים ולכן כשזזים ימינה שמאלה למעלה מטה נחשפים לחלקים נוספים.

כנ"ל בסרטים לפי ההגדרות שהוצעו מעלה , זה כאילו תיקח BSPLAYER או תוכנה אחרת ועשית לסרט זום של 60%

מקווה שזה קצת יותר ברור

פורסם

הבנתי עוד מההודעה הראשונה שלך למה אתה מתכוון.

זאת לא בעיה. ככה זה בכרטיסים של nvidia.

כשאתה עובד על רזולוציה גבוהה יותר במסך המחשב מאשר במסך של הטלויזיה אז התמונה המשודרת למסך המחשב גדולה יותר מהתמונה המשודרת למסך הטלויזיה.

מה שקורה מכך זה שהכרטיס מסך משדר לטלויזיה את אותה תמונה רק בלי להקטין אותה לרזולוציה בה הוא משדר לטלויזיה. לכן התמונה נחתכת בטלויזיה. אותה תמונה שבמקורה נוצרה ברזולוציה של 1280x1024 למשל משודרת ברזולוציה של 1024x768 (בתנאי שזו הרזולוציה המוגדרת לשידור לטלויזיה) רק בלי להקטינה ולכן אתה חושף חלקים נוספים מהתמונה ברגע שאתה מזיז את העכבר לקצוות המסך.

מבחינת סרטים יש את האפשרות של full screen video שכתבתי עליה באחת ההודעות הקודמות, אשר גורמת לכך שכאשר מופעל סרט הכרטיס מסך מתעלם מגודל התמונה על הטלויזיה ופשוט משדר את הסרט על הטלויזיה בצורה כזו שהסרט מכסה את כל מסך הטלויזיה. במצב זה כאשר תזיז את העכבר לקצוות המסך תראה שהתמונה לא זזה על גבי הטלויזיה. אם במצב זה הוידאו נמצא בזום אז ניתן להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולשנות את גודל התמונה שמוצגת על הטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

היי לירן

זה בדיוק מה שמוגדר אצלי המסך פריימרי והטלויזיה סקונדריי

בחרתי FULL SCREEN VIDEO FOR SECONDERY

אבל כשמריצים סרט או לא משנה מה , התמונה מתוחה כאילו עשית זום , ניסיתי הכל ולא הלך

לפניי זה היה לי כרטיס 6600 ולפניו כרטיס אחר מעולם לא היתה הבעיה הזו

מה אתה מציע ?

פורסם

יכול להיות שאתה עובד במצב extended ולא ב-clone?

פורסם

ניסית לשנות את הגודל של התצוגה על הטלויזיה? (תנסה לשנות בזמן שסרט פועל ברקע)

אם אתה לא יודע איך אז כך:

בהגדרות של הכרטיס מסך תיכנס לקטגורית nview display settings, שם אתה תראה את מצב התצוגה שכיוונת ומתחת אתה תראה ציורים של המסכים. תלחץ כפתור ימני בעכבר על המסך של הטלויזיה ותבחר באפשרות device adjustments. שם אתה יכול להקטין את הגודל של התמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים