פורסם 2007 בפברואר 518 שנים היי לכולםרציתי לשאול:1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..>2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב>כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB.יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר.תודה לכל העונים והמגיבים.שינ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב.הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למחשב שבחדר האחר.<דרך חור בקיר>.
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים המגירה של ההרדיסק לא מתאימה לצורבאני לא מכיר מגירה לצורב גם לא נראה לי הגיוני שיש כזה דבר מפני שבניגוד להרדיסק שהוא קטןוניתן להכניס אותו לתוך המגירה שיושבת בדיוק במסילה הצורב הוא בגודל של של המגירה ושל המסילה כך שאין הגיון שיש מגירה שכזועריכה :אתה יכול לאלתר כבלים ארוכים כך שתוכל כל פעם לחבר את הצורב בלי לפתוח תמארז
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים מחבר המגירה של ההרדיסק לא מתאימה לצורבאני לא מכיר מגירה לצורב גם לא נראה לי הגיוני שיש כזה דבר מפני שבניגוד להרדיסק שהוא קטןוניתן להכניס אותו לתוך המגירה שיושבת בדיוק במסילה הצורב הוא בגודל של של המגירה ושל המסילה כך שאין הגיון שיש מגירה שכזועריכה :אתה יכול לאלתר כבלים ארוכים כך שתוכל כל פעם לחבר את הצורב בלי לפתוח תמארזאוקיי..ומארז חיצוני כן יש?משהו אחר יש..?תודה שי
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים יש מארזים חיצוניים. אני יודע שKSP מוכרים מארזים שמתאימים גם לצורב וגם לקשיח כשאתה מתקין צורב אתה פשוט מוציא את הפלסטיק הקידמי .... הוא עולה איזה 200 שח +-
פורסם 2007 בפברואר 518 שנים אני יודע שKSP מוכרים מארזים שמתאימים גם לצורב וגם לקשיח כשאתה מתקין צורב אתה פשוט מוציא את הפלסטיק הקידמי .... הוא עולה איזה 200 שח +- מה?? רק במארזים איכותיים יש מסילות שליפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.