עבור לתוכן

האם קיים למכירה בשוק,מגירה לצורב DVD פנימי?<או אולי מארז חיצוני.>

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

רציתי לשאול:

1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..>

2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב>

כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB.

יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר.

תודה לכל העונים והמגיבים.

שי

נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב.

הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למחשב שבחדר האחר.<דרך חור בקיר>.

פורסם

המגירה של ההרדיסק לא מתאימה לצורב

אני לא מכיר מגירה לצורב גם לא נראה לי הגיוני שיש כזה דבר מפני שבניגוד להרדיסק שהוא קטן

וניתן להכניס אותו לתוך המגירה שיושבת בדיוק במסילה

הצורב הוא בגודל של של המגירה ושל המסילה כך שאין הגיון שיש מגירה שכזו

עריכה :אתה יכול לאלתר כבלים ארוכים כך שתוכל כל פעם לחבר את הצורב בלי לפתוח תמארז

פורסם
  • מחבר

המגירה של ההרדיסק לא מתאימה לצורב

אני לא מכיר מגירה לצורב גם לא נראה לי הגיוני שיש כזה דבר מפני שבניגוד להרדיסק שהוא קטן

וניתן להכניס אותו לתוך המגירה שיושבת בדיוק במסילה

הצורב הוא בגודל של של המגירה ושל המסילה כך שאין הגיון שיש מגירה שכזו

עריכה :אתה יכול לאלתר כבלים ארוכים כך שתוכל כל פעם לחבר את הצורב בלי לפתוח תמארז

אוקיי..

ומארז חיצוני כן יש?

משהו אחר יש..?

תודה

שי

פורסם

יש מארזים חיצוניים.

פורסם

יש מארזים חיצוניים.

אני יודע שKSP מוכרים מארזים שמתאימים גם לצורב וגם לקשיח כשאתה מתקין צורב אתה פשוט מוציא את הפלסטיק הקידמי ....

הוא עולה איזה 200 שח +- :xyxthumbs:

פורסם

אני יודע שKSP מוכרים מארזים שמתאימים גם לצורב וגם לקשיח כשאתה מתקין צורב אתה פשוט מוציא את הפלסטיק הקידמי ....

הוא עולה איזה 200 שח +- :xyxthumbs:

מה?? רק במארזים איכותיים יש מסילות שליפות

פורסם
  • מחבר

יש מארזים חיצוניים.

תוכל להמליץ לי על דגם מסויים?

פורסם

אני לא מכיר משהו ספציפי, אבל יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים