עבור לתוכן

רשימת תוכנות שמזיקות/סתמיות ועוד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

במשך השבועות האחרונים התנסתי בכמה תוכנות - תוספות,תוכנות עזר ועוד...

יום אחד החלטתי!,אני יודע שיש סיכוי שאולי בעוד חודש אני אתקין את אותה תוכנה שכבר התקנתי והסתבר שהיא: דופקת את המחשב - מכל הבחינות! - מעיקה עליו,גורמת לנזקים שבלתי ניתנים להחזרה (חוץ משיחזור כמובן אך אם אתה משחזר זה גם מבטל לך את כל השמירות של אותו היום -

וזה מעצבן!!!),בלתי ניתנות להסרה ועוד...

אז מה החלטתי? - החלטתי שאני העשה רשימה,של כל התוכנות שהשתמשתי ונאלצתי להסיר אותם מכל סיבה שהיא.

וכעט אני מעוניין לשתף אותכם בתוכנות שגרמו לנזקים או שסתם תוכנות שלא עושות כלום.

התוכנות:

Windows Media Encoder - לא באמת עושה תחנת טלוויזיה.

Voice Changer Diamond - סתם מעוותת את הקל (למרות שזו תוכנה לשינוי קול - יש אפשרות לעוות לפי גיל אבל היא לא עושה את זה טוב) והיא לא מסירה את עצמה! - זו הבעיה הגדולה ניסיתי דרך הוספה/הסרה ו-Your Uninstaller והיא לא נמחקת! - כותבת הודעת שגיאה (קובץ לוג לא נפתח),הדרך היחידה להסיר היא למחוק את התיקיה מ-Program Files ומהתחל.

Ad-Aware Profassional - נמחקת אך ורק על ידי ההתקנה כלומר: צריך להפעיל את ההתקנה->ההתקנה תזהה שיש לך כבר את הגירסה הזאת ותשאל אותך אם להסיר->לעשות כן והיא הוסרה.

SPYbot - לא מתקן באמת ומציג הודעות שגיאה כאשר סוגרים אותו/מעדכנים אותו.

Microsoft Bootvis - לא ניסיתי אותה אישית אך קראתי פה שמישהוא התנסה בה והיא ''הרסה'' לו את המחשב ואפילו ''גנבה'' לו מקום גדול מהדיסק.

Utorrent - לא מזיקה אך יש לקחת בחשבון שלמרות שהיא מהירה כל כך - היא גם ''גונבת'' הרבה!!! מהמהירות של האינטרנט.

Vista Anthracita Pack Lite 1.30 - סקין מאוד מגעיל של ויסטה!!! וגם לא מוחק את כל האייקונים שלו וזה עושה את המחשב יותר מגעיל!.

AMD Dashboard - לא מציגה דברים מעניינים ולא ניתנת להסרה ניתן להסיר אותה כמו שהסברתי ב-Ad-Aware Profassional.

אם אתם גם רוצים להוסיף משהוא תגידו ואני אוסיף לרשימה,

בתודה.

פורסם

סוף סוף פתרון - במקום שאני אתקין תוכנות והם יהרסו לי את המחשב אתה תבדוק והם יהרסו

את שלך :yelclap: סתם אחי תודההההה זה יהיה לי מאוד שימושי :o

פורסם

Utorrent - לא מזיקה אך יש לקחת בחשבון שלמרות שהיא מהירה כל כך - היא גם ''גונבת'' הרבה!!! מהמהירות של האינטרנט.

זה לא קשור לתוכנה :kopfpatsch: בכל תוכנת שיתוף קבצים כשאתה מעלה זה מאט את האינטרנט

פורסם
  • מחבר

^^^

א) אני יודע אבל מה אני אפתח נושא חדש עם אותה ''תכולה'' בפורום אחר?

ו-ב) מן הסתם שפותחים אותה.... :bash:

פורסם

בפורום כאן בקושי יש אנשים חחחחחח באמת תעביר

פורסם

אני לא חוויתי אף בעיה עם SPYBOT כשהתקנתי את התוכנה על שלושה מחשבים שונים, אצל כולם היא עבדה באופן תקין לחלוטין.

פורסם

Ad-Aware Profassional - נמחקת אך ורק על ידי ההתקנה כלומר: צריך להפעיל את ההתקנה->ההתקנה תזהה שיש לך כבר את הגירסה הזאת ותשאל אותך אם להסיר->לעשות כן והיא הוסרה.

אני לא יודע מה איתך. אצלי הוסרה דרך ה Uninstall ללא כל בעייה...

פורסם
  • מחבר

טוב,יכול להיות שלכם יש גירסה שונה... :-\

בכל מקרה אני עשיתי את זה גם לעצמי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים