עבור לתוכן

אוברקלוק לE6300 הגעתי ל2765MHZ, מכאן צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3

הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד?

אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי?

הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב

עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד

תודה

פורסם

תעלה מתח למעבד עד 1.4 לא צריך לדאוג.

אם עדיין לא מסתדר תעלה מתח לזכרונות עד 2.1 לא צריך לדאוג

ואם עדיין לא עוזר תעלה מתח לגשר הצפוני

ואתה לא צריך לחכות כל הלילה לבדיקת יציבות מספיק לבדוק עם ORTOHS 10 דקות ולראות שאין שגיאה, תמיד תשגיח על טמפ לא מומלץ לעבור את ה55 למעבד, וברגע שתחליט שזה מספיק לך הOC אז תריץ בדיקות למשך הלילה

תעדכן מה נהיה

פורסם
  • מחבר

א) כשאתה אומר לעלות עד 2.1 מה זה אומר? אצלי זה מופיע בתור לתת עוד0.1V עוד 0.2... מה זה אומר 2.1? עוד כמה צריך לתת?

ב) שיניתי את היחסים ובמקום יחס של 1:1 שניתי את זה ל2.5 ז"א שהבאס שהוא רץ עליו הוא נמוך ושהזכרונות רצים על 900, זה אומר שהם לא יגבילו אותי לפחות עד 900?

ג) הצלחתי להגיע לבאס 380 עד 399 בקושי רב, פעם הצלחתי, שניתי קצת ניסיתי לחזור ל399 ופעם כן הצלחתי פעמים אחרות לא..

עכשיו מה שהדליק לי נורה זה שחיברתי עוד מאוורר וכשהוא מחובר אני בקושי מצליח להגיע לבאס380 מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ליברטי 400

(ועוד משהו נוסף זה המאוור השני שהוספתי היה אחד לפניו, להוריד גם אותו? :-\)

ומה ההבדל בין Orthos SP2004 לOrthos 10? כי לא מצאתי את 10

פורסם

kibub - בדיקת יציבות דורשת בדיקה של לפחות כמה שעות. 8 שעות מינימום.

כן צריך לדאוג בהעלאת מתח כי היא תלוייה בטמפ' שהוא מקבל. זה לא משנה מה המעבד שלך נותן. משנה המעבד שלו.

לפותח הת'רד:

הזכרונות מגבילים אותך כנראה. תראה עוד על זה בסעיף ב'.

א. 2.1 אומר +0.3V במקרה שלך.

ב + ג' -בבאס כזה גבוה הזכרונות שלך כנראה מגבילים. הלוח לא מאפשר יחס נמוך מ1:1.

פשוט תשתמש ב SP 2004 Orthos edition. זה כל הסיפור.

פורסם
  • מחבר

אבל הצלחתי להגיע עם הזיכרונות לתדר של 960 שהיחס היה לא על 2 אלא על 2.5 ז"א שהבאס היה נמוך.. השאלה אם זה אמור להגיע לתדר כזה גם בבאס גבוה

ועוד משהו קטן-> ניסיתי לעשות עכשיו אוברקלוק עם EASY TONE ומשום מה הצלחתי להגיע איתם לבאס 460! ב465 זה עשה ריסטר..

הזיכרונות על 2.2V והמעבד על 1.4V.. ד"א מה הטמפ הרצויה?

*אחרי שהגעתי ל460, עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה שוב פעם הוא נדלק, נכבה. נדלק,נכבה ככה איזה ארבע פעמים ואז נדלק ושמעו רק את המאווררים עובדים כאילו המחשב עובד אבל לא היה שוב דבר על המסך.. אחרי כיבוי והדלקה האוברקלוק התאפס...

פורסם

זאת התנהגות די נורמלית כאשר הלוח מגיע למקסימום שלו. תנסה להעלות עוד מתחים - גם לזכרונות, גם ללוח. תעלה כל פעם מעט. המפתח הוא לנסות כל מיני קומבינציות, אולי משהו יתפוס או לפחות ישפוך קצת אור על מצבך.

ייתכן גם שבבאס הגבוה יותר ללוח יש בעייה גדולה יותר להתמודד עם הזכרונות במהירות כזאת, או להיפך.

פורסם

mistaarvim , אני מכיר את התופעה המוזרה שתיארת , יש לי P5W DH + E6300 כשעליתי מ410MHz FSB בביוס הלוח לא היה יציב , אך דרך תוכנה במערכת הפעלה הלוח היתייצב על 450MHz FSB , אני חוקר את התופעה.

כנראה זו בעייה של לוחות להיתייצב בבאסים גבוהים מהPOST וכאשר מעלים את המהירות לאחר הPOST (במקרה שלנו במערכת הפעלה) אז הם מתייצבים.

אני עוד לא ניסתי , אבל לדעתי תוספת מתח לNB ולSB תגרום לעלייה במהירות הFSB מרגע הפוסט.

פורסם

הגדרת תזמונים ידנית במקום על AUTO יכול לעזור מאוד.

P5B DLX

לא עובר 370 בלי זה, אחרי זה הוא מגיע גם ל600, זה קשור לתזמונים הפנימיים של הchipset.

פורסם

The Byter צודק ב100% ובמיוחד לתזמונים הפנימיים של הצ'יפסט , ידוע לי מימי הAXP והטריקים.

פורסם
  • מחבר

P5B DLX

לא עובר 370 בלי זה, אחרי זה הוא מגיע גם ל600, זה קשור לתזמונים הפנימיים של הchipset.

את זה אני לא יודע לעשות, אשמח אם תוכל אתה או כל אחד אחר, לפרט לי על כך

תודה.

*ויש למישהו מושג למה כשאני מחבר עוד מאורר נוסף הוא בקושי מגיע ל380?

פורסם

P5B DLX

יכול להיות שאני לא עובר את ה-360FSB בגלל שאני לא מגדיר את התזמונים ידנית? ואני משאיר הכל שם על AUTO חוץ מהיחס שאותו אני שם על 1:1?

ואם כן, אני אמור לשים תזמונים גבוהים מהתזמונים של הזיכרון שלי בסטוק? או זהים להם?

פורסם

שווה לשים תזמונים גבוהים בהתחלה, כדי לוודא שהם אינם גורם מגביל. אחר כך אפשר לשחק עם זה יותר, כאשר מגיעים לקצה האוברקלוק. בכל מקרה היתרון בביצועים ב-C2D זניח.

פורסם

5-5-5

או

5-6-6

פורסם

שווה לשים תזמונים גבוהים בהתחלה, כדי לוודא שהם אינם גורם מגביל. אחר כך אפשר לשחק עם זה יותר, כאשר מגיעים לקצה האוברקלוק. בכל מקרה היתרון בביצועים ב-C2D זניח.

מה הכוונה זניח ...

עם אתה מעלה ב 30 אחוז זה לא זהה ל עוד 30 אחוז כוח עיבוד?

אני מתנצל שאני שואל ומפריע לזרימה של הדיון מראש ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים