פורסם 2007 בפברואר 418 שנים קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם.http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensionsEnjoy.מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כמה עשרות? הFF שלי תופס בכיף 100+ אחרי כמה שעות של אותו חלון פתוח עם טאבים שבאים והולכים.ולי אין שום תוסף חוץ מflashget שאני לא משתמש בו...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר כן, גם אצלי זה הגיע ל135MB אבל אין לי מושג לגבי אחרים אז אמרתי מספר נמוך יחסית.תנסה לעדכן את גרסת הפלאש שמותקנת אצלך, לפי מה שהבנתי הגרסה האחרונה מתקנת כמה בעיות Leaking.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים חשבתם שאולי זה יכול להיות - מידע שמור של טפסיםמטמון האינטרנטהיסטורית הורדותהיסטורית אינטרנטCookies? ;D
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כן, גם אצלי זה הגיע ל135MB אבל אין לי מושג לגבי אחרים אז אמרתי מספר נמוך יחסית.תנסה לעדכן את גרסת הפלאש שמותקנת אצלך, לפי מה שהבנתי הגרסה האחרונה מתקנת כמה בעיות Leaking.הכל מעודכן, מה לעשות שFF אולי דפדפן נחמד אבל עם יותר בעיות זליגה מצינורות העיבוד של פרסקוט...150MB כרגע 4 חלונות פתוחים 8 טאבים סה"כ...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר כנראה..תנסה להריץ אותו בSafe Mode (יש לשועל עצמו אפשרות שכזו) ואז תדע אם זה התוסף (הבודד) עושה את הבעיות.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים זה לא משנה גם לי שום תוסף זה קורה, זה לא קשור לתוספים ספציפיים FF פשוט איום ונורא בניהול זכרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.